İnş vardır canım.6 gün gecikme az değil bencede yap bi test
ben pazartesi günü yaptım 3 gün gecikmiştim p.tesi günü.
ve hemen koyulaştı ikinci çizgi.dünde kanda baktırdım değerim iyi çıktı
aynısı banada oluyor sinemcim
ve bişiye alerjim mi var ne çok hapşuruyorum
günaydın kızlaaaar ben geldim
nasılsınız bakalım
buarada aylardır çalışıyoruz ama hala gidip folikasit almış değilim bende :S
buarada ben hala beklemedeyim lavobaya korka korka gidiyorum bazen ya :)
güzel birşeyler çıkar bu beklemelerimin altından inşaAllah
aynısı banada oluyor sinemcim
ve bişiye alerjim mi var ne çok hapşuruyorum
offff yaa( alerjiden değilde hormonlar değişiyo yaa ondan olabilirmi ki?
ço geçmiş olsun canım yani eğer bebek yoksa iltihap içinse ii olmuş vermesi çünkü bebek olmasını önler bu durum ilacını kullan temizlen ondan sonra tekrar çalışmalara başla benim seninle batlarımız aynı ayrıca benim kasıklarımdada ağrı vardı şimdi diyorum bendedemi aynı problem var bendemi üşüttüm diye hamilelik bekliyoruz neler çıkıyor ortaya yaaa
Canım folik asit al muhakkak vücudun hazır olsun.bebeklerde zeka geriliği,otizm gibi rahatsızlıklara faydası çok.Lavabo meslesi de seni korkutmasın.Hamileliğe hazırlanan her kadın günde 20 kere gidip donuna bakar ne var ne yok diyegelme ne olur deriz bakıp bakıp
ben hiç test yapmadım canım günüm geçti öyle bekliyorum henüz daha
sen doktorla konuş iyice üzülme hemen dur bakalım öyle bir tespiti var ise ona göre hareket edecektir muhakkak
offff yaa( alerjiden değilde hormonlar değişiyo yaa ondan olabilirmi ki?
İns canim hamissindir :) Allahim herkesin gonlune gore versin canim
Aynen hayirlisi zaten ve kismet, kismetten ote yol yok zaten
ben artık hapşurmak istemiyorum yaaa
aynen cnm bugun 3 4 kere hapsurdum valla ödüm kopuyor bugunde ilk kez baya baya sabah içim bulandı hayret dedim :))))
kese ve bebişi görsem kalp atışını bi duysam yüce rabbim kurban bayramındaki kurbanım onun için :)
İlacin ustunde gebelerde kullanabilir yaziyor
Canim sen benimle ayniydin sanki senin adet gunun ne zamandi
? Ya birde beb kondom ile korunuyordum surda
2-3 aydir korunmuyorum birde son 1 yil icinde adet zamanimda
Kanamam baya az geliyordu yoksa bu ordaki
Kalan kan birikimlerimi atiyor yoksa,adetmiyim suan
Anlayacan kafam allak bullak
ayyy ne güzell :)
ben 7haftalıkta gördüm canım sen ne zaman gitmeyi düşünüyosun?
aynen cnm bugun 3 4 kere hapsurdum valla ödüm kopuyor bugunde ilk kez baya baya sabah içim bulandı hayret dedim :))))
kese ve bebişi görsem kalp atışını bi duysam yüce rabbim kurban bayramındaki kurbanım onun için :)
bu hafta sonu cumartesi gidiyorum canım artık alt derse ordan baktıracagım gittiğimde 5 bucuk haftalık falan olacak
eğer 30 temmuz sat'ı hesaplarsak.
kese nin içinde bebiş görünse o bile yeter kalp atısı için sonraki cumarteside giderim :) yeterki görünsün artık ama bugun valla baya kötü oldum iş cok yoğun esniyorum sürekli toplantıda millet bakıyor cok utandım kimsede bilmiyo henüz
ates var karnım şiş gazım var
bu karın şişliği bel ağrısı gitmedi bende sende de öylemi sinemcim ya arada sağ taraf yada sol tarafa minik minik batar giriyo sonra hemen gecıyor
hayırlısıyla inşaAllah göreceksin canım ya
dikkat et sen kendine bebişine :)
bel ağrısı o kadar yoğun değil bu aralar ama bulantım var tabiki..benm genelde hapşurduğum zaman sağ tarafım yani kasığım ağrıyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?