Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
inşallah sen hamilesindir canım..ben artık herkes için dua ediorum.ama olmazsa bu ay sen de bi git tabi..ama en azından folik asit kullanıomusun? onun için git

inşaAllah canım Rabbim isteyen herkese hepimize nasip etsin çok bekletmeden..

7gün geçti battan bugün test alıp yapmayı düşünüyorum akşama ama bakalım

eczaneye yaklaştığımda cesaretim kırılıyor vazgeçiyorum genelde

canım bildiğim kadarıyla sen hamilelikten şüpheleniyodun doktor tahlil yapmadanmı verdi bu fitili neye göre verdi yani

folik asitide hiç kullanmadım

hatta ettim biliyorum ama artık hamile değilsemde nasıl olsa doktora gideceğim için

o zaman onuda isterim artık

7 gün geçti canım ve sen hala test yapmadınmı valla ii sabır ben şu batı birgün bir geçse diyorum:18:

doktor test felan yapmadan mı verdi fitili canım

7 gün geçti canım ve sen hala test yapmadınmı valla ii sabır ben şu batı birgün bir geçse diyorum:18:

evet benim ilk defa böyle gecikti ama yine emin olamıyorum snaki hamile değilmişimde bşka birşey varmış gibi geliyo

korkudan işte o negatifi görcem diye hep yaaa

ama bugün o korkuyu yenip test yapmayı düşünüyorum akşam yada yarın sabah bakalım

artık yoksa bile bişey boşuna ümitlenmem hiç değilse

İnş gebeliğin güzel geçer Rabbim bütün olmayanlara versin

ee yani 2 yol var ya hamilesin inş. inş. yada stres yaptın piskolojikmen olamıyosun ben senden fazla heyecanlandım valla yarını hatta bir saat ötesini bekleme koş koş eczaneye :124:

canım bildiğim kadarıyla sen hamilelikten şüpheleniyodun doktor tahlil yapmadanmı verdi bu fitili neye göre verdi yani

Hayir canim yapmadi erken diye ne kan ne idrar
Ultrasonla alttan bakmisti gecdigimiz cuma
Daha erken dedi tabi 8 gun vardi adetime ama dun
Tekrar gittim idrar yolunda iltihapmi ne varmis
Ne bilim verdi bende kullandim ondan once
Leke vardi sadece sonra aksama dogru kanama
İle iyice karisti derken suanda hala geliyir kafam allak bullak

canım benim çok geçmiş olsunn..

Hayir canim ve belirtilerde zaten kendisi hamilelik dedi
Sonucta doktor dedim biliyordur ama kanama olunca
Ne bilim kafam karisti bakalim susn yerinde degilmis gelsin konusacam
Birde adetten once kan testi yaptirdinmi canim

ben hiç test yapmadım canım günüm geçti öyle bekliyorum henüz daha

sen doktorla konuş iyice üzülme hemen dur bakalım öyle bir tespiti var ise ona göre hareket edecektir muhakkak

İnş vardır canım.6 gün gecikme az değil bencede yap bi test
ben pazartesi günü yaptım 3 gün gecikmiştim p.tesi günü.
ve hemen koyulaştı ikinci çizgi.dünde kanda baktırdım değerim iyi çıktı

ço geçmiş olsun canım yani eğer bebek yoksa iltihap içinse ii olmuş vermesi çünkü bebek olmasını önler bu durum ilacını kullan temizlen ondan sonra tekrar çalışmalara başla benim seninle batlarımız aynı ayrıca benim kasıklarımdada ağrı vardı şimdi diyorum bendedemi aynı problem var bendemi üşüttüm diye hamilelik bekliyoruz neler çıkıyor ortaya yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…