- 2 Kasım 2011
- 4.075
- 84
- 363
- 35
benim ilk defa böyle ciddi anlamda bir gecikmem oldu bundan önce böyle kendimi yiyip bitirmiyodum
günüm geliyo tam acaba hamile olabilirmiyim diye düşünürken adet sancılarım geliyodu anlıyodum hamile olmadığımı
şimdi böyle olması heveslenmenin yanı sıra
eğer hamile değilsem neyim var korkusu neden olmadım ona takıldım ki
nedense hiç hamile olabileceğimi sanmıyorum bu ay için .. tüm tedirginliğim bu..:18:
aslında bi test yapsam ak kara çıkacak ortaya belkide değilsemde hayal kırıklığımı uzun tutmamış olurum en azından
off ilk uzun gecikme ilk defa test yapacak olmamın verdiği sıkıntıyı yaşıyorum şuan :18::2:
Slm kızlar nasılsınız bugün güzel haberler var mı :26:
benim kırmızılar geldiiii kızlar hayırlısı bakalım
selam canım hoşgeldin..ben iyim sen nasılsın bakıyım :)
olsun canım önümüzdeki ay güzel haberlerle gelirsin inşaAllah
hiç sıkılma en azından kırmızın geldi ben gibi korka korka ne belirti var ne kırmızı var telaşın yok
Hoşbulduk canımBende iyiyim valla bir halsizlik bir sıkıntı bir heyecan karmakarışığım canım. Yarın hem kese için hemde olursa görebilirsek bebişimizin kalp atışı için ilk defa gideceğiz kadın doğuma
Slm kızlar nasılsınız bugün güzel haberler var mı :26:
Canım senin kaç gün geçti adetin:26:
şuan tam ne kadarlık canım?
bende dün gittim 7+3dü adet tarihime göre bebişimiz 7haftalık çıktı doktor 1hafta ileri yada 1hafta geri prblem değil dedi..
inşallah sende güzel haberlerle gelirsin canım..
hangi şehirdeydin sen canım?
hoşgeldin
çok şükür iyiyiz
beklemeye devam ediyorum hala :) stresli bi şekilde
sen nasılsın canım
6-7 gün kadar canım bat 28
Ay çok sevindim canım hayırlı olsun yerim ben o küçük yaramazı.Bende bugün itibarı ile tam 7+0 canım inşallah bizde güzel haberlerle döneriz. Ben aslen ankaralıyım ama şuan eşimin işinden dolayı izmirdeyiz canım ah ahhh burnumda tütüyor Ankara
afiyet olsunn :)
senin eşinde mi asker canım?izmir güzel ama yaşamak için çok karmaşık geliyo bana :) bornova ve balçovada halalar var..selçuk pamucakdada yazlık var..
Benim eşim asker değil canım ya ikimizde ankaralıyız aslında ama kısmet işte burda oldu işi 2 yıldır burdayız. Gerçekten karmaşık hele ankaradan sonra bir türlü alışamadık hayırlısı artık bizde karşıyakadayız. sen nerde oturuyorsun.
Test yaptın mı canım yapsan çıkar aslında :44:
karşıyada limontepe miydi neydi orda kuzenlerm var :)
ben evlenmeden önce etlikteydim..evlendikten sonra güneşevlere geldim canım..
Ah AH Ankara özlemim depreşti valla
ne bileyim bu haftayı da öyle böyle geçirsem diyorum
korkuyorum o negatifi görmekten ama çok da sabırsızlanıyorum
sinemin dediği gibi strestenmi diyorum ama
işyerindeyken böyle kk ya bakarken beni merak basıyo .. acaba hamileyim mi değilsem niye geciktim
bak geçen hafta eşimin babaaannesi bizdeydi memleketten geldi diye
öyle ii olduki bana .. nası zaman geçti anlamadım kafam dağıldı ama bu hafta zor geçiyo
günümde geçti ya niye olmadım eğer hamile değilsem diye meraklanıyorum
ki ortada test yok negatifi de görmüş değilimm
çok pimpirikliyim yaahuuuu
eşime diyorum gecikmem belki üşütmemden dolayıdır diyorum
heveslenmeyelim olursa kısmet olmazsada kısmet .. doktora gidicez nasıl olsa daha diyorum
onu teselli ederken full rahat kendime gelince ateşe veriyorum kendimi
bende çok seviyorum Ankarayı yaa :)
burası bi başka yahuu :)
Gerçekten öyle canım izmirde güzel aslında alışacağız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?