Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cnım bak böyle olunca iyice stres yapıyosun ve belki bu yüzden adet olamıyosun bilemeyiz..
bence git bi test al ve hemen yap..
hakkında hayırlısı olsun bitanem..

selam canım hoşgeldin..ben iyim sen nasılsın bakıyım :)

Hoşbulduk canım Bende iyiyim valla bir halsizlik bir sıkıntı bir heyecan karmakarışığım canım. Yarın hem kese için hemde olursa görebilirsek bebişimizin kalp atışı için ilk defa gideceğiz kadın doğuma

şuan tam ne kadarlık canım?
bende dün gittim 7+3dü adet tarihime göre bebişimiz 7haftalık çıktı doktor 1hafta ileri yada 1hafta geri prblem değil dedi..
inşallah sende güzel haberlerle gelirsin canım..
hangi şehirdeydin sen canım?

Ay çok sevindim canım hayırlı olsun yerim ben o küçük yaramazı. Bende bugün itibarı ile tam 7+0 canım inşallah bizde güzel haberlerle döneriz. Ben aslen ankaralıyım ama şuan eşimin işinden dolayı izmirdeyiz canım ah ahhh burnumda tütüyor Ankara

afiyet olsunn :)
senin eşinde mi asker canım?izmir güzel ama yaşamak için çok karmaşık geliyo bana :) bornova ve balçovada halalar var..selçuk pamucakdada yazlık var..

afiyet olsunn :)
senin eşinde mi asker canım?izmir güzel ama yaşamak için çok karmaşık geliyo bana :) bornova ve balçovada halalar var..selçuk pamucakdada yazlık var..

Benim eşim asker değil canım ya ikimizde ankaralıyız aslında ama kısmet işte burda oldu işi 2 yıldır burdayız. Gerçekten karmaşık hele ankaradan sonra bir türlü alışamadık hayırlısı artık bizde karşıyakadayız. sen nerde oturuyorsun.

karşıyada limontepe miydi neydi orda kuzenlerm var :)
ben evlenmeden önce etlikteydim..evlendikten sonra güneşevlere geldim canım..

Test yaptın mı canım yapsan çıkar aslında :44:

ne bileyim bu haftayı da öyle böyle geçirsem diyorum

korkuyorum o negatifi görmekten ama çok da sabırsızlanıyorum

sinemin dediği gibi strestenmi diyorum ama

işyerindeyken böyle kk ya bakarken beni merak basıyo .. acaba hamileyim mi değilsem niye geciktim

bak geçen hafta eşimin babaaannesi bizdeydi memleketten geldi diye

öyle ii olduki bana .. nası zaman geçti anlamadım kafam dağıldı ama bu hafta zor geçiyo

günümde geçti ya niye olmadım eğer hamile değilsem diye meraklanıyorum

ki ortada test yok negatifi de görmüş değilimm

çok pimpirikliyim yaahuuuu

eşime diyorum gecikmem belki üşütmemden dolayıdır diyorum

heveslenmeyelim olursa kısmet olmazsada kısmet .. doktora gidicez nasıl olsa daha diyorum

onu teselli ederken full rahat kendime gelince ateşe veriyorum kendimi

Canım valla bende senin gibi bekledim 8 gün test yaptım iki çizgide baya koyu çıkmıştı ertesi günde kan vermiştim. Bence sende gecikme zaten 7 gün geçmiş bir test al yap inşallah göbüşündedir bebişş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…