Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aminn cnım inşallahhhh :) sende umarım en kısa zamanda haberlerini verirsin bizlere süper olur bir hamiş daha eklenir :)

Aminnn canım inşaAllah

biliyormusun evlenmeden önce çeyiz topiklerine bakardım sonra evlendim mutfak ve yemek bloglarını gezerdim

şimdi ise tek derdim bebek olmuş ya tüm günüm burada geçiyor

Aminnn canım inşaAllah

biliyormusun evlenmeden önce çeyiz topiklerine bakardım sonra evlendim mutfak ve yemek bloglarını gezerdim

şimdi ise tek derdim bebek olmuş ya tüm günüm burada geçiyor

hersey adım adım canım benım aynı benımde boyle gelinlik bakma ev bakma eşya bakma derken evlendikten sonra yemek vs şimdide bebiş için :)))
dua edelim gelsinlerde doğumlara bakalm sonra nasıl emzireceğiz sonra yemekleri okulları diye devam etsin inşallah :)

Hayırlısıyla kucağımıza aldıktan sonra uyumaları yemeleri içmeleri yürümeleri en büyük dertlerimiz olsun inşaAllah

kızlar ben çıkıyorum annemler yemeğe gelecek..kedinize dikkat edin
görüşürüzz..

tabi bitanem hiç üzülme gör bak güzel cıkacak senden haber bekliyorum olurmu

canım bugün gittim tekrar keseyi gördü fakat cok asagıda ve bebek yok.2 hafta sonra tekrar gel tabi tutunursa bebek dedi düşük riskim var yani ve hiç bişey demedi sinir oldum aslında iyi bi doktordur ama tutunursa iki hafta sonra görüşürüz demesi ve hiç bişey söylemedi sadece cinsel ilişki yasak dedi okadar zaten progestan kullanıyordum onu bile ben sordum günde bi tane kullanmaya devammı edeyim diye şaşırdım kaldım ve sinir oldum yan yiyecek ekmeyi varsa durur gerci ama byle düşük yapacakmısım gözüyle bakması sinir etti

Bu doktorlar varya cidden yani insanlar bosuna bu kdr soylenmıyor onlar ıcın ne kadar sıradan bır olay bu denli hadsiz ve saygısızlar gecenhaftada benım basıma geldı . Canım yrn baska bır doktora gıtsene ciddi diyorum yani ne olaylar goruyoruz bak sımdı kesede bebek yok dedıyse nasıl olacakmıs bebek orada ee bebek demek oradaki 2 haftasonra tutunma ihtimalı var sadece kese asagıda tasıyorsun bu kadar tabiki bebegın tutunacaksa tutunur ama onun görevi senın dıkkatlı olmanı saglamak tekniker degılkı bu doktor ya
Hıc canını sıkma bak stres uzuntu dusmanı bu işlerin yrn al randevu sabahtan atla git en azından kesin birsey söyler insanı süründürmezler ve bol bol dinlen canım calısıyordun sanırım sende gerekirde rapor versin sana dinlen demeyi unutan doktorun 1 hafta falan gitme işe hiç değilse bebeği korumus olursun kanaman falan oldumu peki?

canım buranın en iyi doktoru güya kanamam olmadı ama kahverengi leke oldu valla 10 gün önceden randevu alırsan muayene oluyorsun canım devlet hastaneleri öyle malum aynen ya beni rahatlatıp bişeyler önerecegine nede olsa düşecek tavrıyla yaklastı resmen canım allahtan evdeyim şimdilik ama kızım var 3 yasında zor oluyor annemde dün gitti memlekete böyle olacagını bilsem göndermezdim sende iyi bi doktor bak canım baskalrının iyi dedgi ne kadar da bana denk gelmedi ama.6+5 günlük ve kesede bebek yok bilmiyorum baska dotor bakarım ama zor ya burda sıkıntılı

stres yapma canım benim progestronu ikiye çıkardı mı peki ? çünkü benimde kahve rengi lekeyle başladı ben özele gittiğim halde progestronu günde bir aldım ve düştü 8 haftası btimişti benimde. diğer çocugunda küçükmüş zor olacak senin için ama durur canım senin için dua edecegim rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin . doktorlarda ayrı bir dert başlarına gelincede aynı tavırda oluyolar mı acaba ?

Keske elimden bısey gelde dus ediyorum ancak insşallah böyle birsey yoktur ve bebegın orada senı beklıyordur
Cok iyi anlıyorum hersey nasip bak gor vardır bunda bır hayır ozele git bence cunku kesede bebek yoksa bilse sana zarar senı nasıl oyle salıvermıs ınanamıyorum ya nasıl yaparlar boyle bırseyı canım ne olursa olsun ozlelde bir doktora mutlak gorunmelısın hem senın hem bebek ıcın gerekli birsey bu olurmu ıhmal etme sakın

canım bende özele gidiyorum baska doktor sansı devlette var oda sıkıntılı.zaten burda 1 tane özel var oranın en iyi doktoru güya yok canım ya özellikle sordum günde bi tane almaya devammı edeyim diye evet dedi sormasam onuda söylemiyordu duaların için allah razı olsun canım kendi baslarına farklı bi şekilde işleri illaki düşer bi gün baskasına nasıl biz onlara muhtacsak bu konularda gün gelir devran döner yani destegin cok sagol canım allah seninde gönlüne göre versin

arkadaslar test yapacak arkadaslar vardı noldu ya merak ettım sıla ve ıncimiydi yaptınızmı canlarım

canım böyle bile cok sey yapıyorsun destek oluyorsun cok sagol rabbim sana hiç bi sıkıntı yasatmaz inş.canım özele gidiyorum sen baska doktora git deyince devlette sıra cok randevu bulamam dedim.ah canım benim benimde canım en cok buna yanıyor okadar övdüler bu doktoru adam dogru düzgün acıklama bile yapmadı lekeler yerleşme lekesimi diye sordum cevap bile vermedi düşün özeldeki doktor bu devletteki düşün artık sansızım doktor konusunda

evet canım illa onlarda birilerine muhtaç olacaklar. Ayrıca bak agır iş yok kafein yok sıcak suda duş yok mumkun oldugunca ılık ve kısa surelı duşlar alman lazım. ayrıca dediği gibi cinsel ilişki yok ayaklarının altına yastık koyup dinlen sürekli ve kanamanı kontrol et kimileri var ki 9 ay boyunca kanamasıyla dogurdu kimide benim gibi düşükle sonuçlandı . Pedini kontrol et sürekli artarsa git ama o doktorda ne der bilmem :26: rabbim hakkında hayırlısını versin canım meleğin allaha emanet . aa bide cocugun küçük kucagına felan atlamasına izin verme uygun bi dille anlat canım oda ondan sogudugunu düşünmesin

canım ben özele gittim kurtaj yapmadılar yok benim doktorum izinliymiş sorumluluk alamazlarmış çok parça kalmış canımı yakarlarmış sonra devlete gittim ve burdada anlatmıştım acayip ilgilendler. bence bide devletten randevu almalısın canım nolur nolmaz özeldeki nasılsa bana muhtaçlar moduna girmiş belli ki .

canım benim cok sagol valla valla suan sadece sigara sorunum var bugün stresden içtim onun dısında digerlerine dikkat ederim cok sagol valla insanın basına gelmeyince bilmiyor kızımdada erken dogum sorunu yasamıştım.dogru canım kızım cok etkileniyor anne neden hastasın diye kaldırmaya calışıyor kıyamıyorum onada annemde dün gitti bişeyde diyemiyorum artık hayırlısı önerilerin için cok sagol allah gönlüne göre versin

Amin cnm hiçbirmize yaşatmasın rabbim hay allah ya sabret canım bakalım ne olacak dualarım seninle stres yapma rabbim yazmıstır inşallah kaderini seninledir hersyeın hayırlısı.belki duyarsın falan baska doktor muayenehanesi falan hıc yılma onada git en azından anlatır dogru duzgun arastır mutlaka doktor konusunda bende sanssız basladım bakalım nasıl devam edecek stres yapmıyorum olacagı varsa rabbim yazdıysa olur ınsanlar nasıl 2 ay kontrole gidemiyor o yüzden hiç dert etmeyelim ama bu konular ciddi adamın seni sürekli cagırıp kontrol etmesi lazımdı demekki düzgün bir doktor değilmiş
Aksatma kontrollerı olurmu canım ben buralardayım cumrtesıde bnm var kontrol haberdar ederım

aynen öyle canım bana muhtaclar havasında bakayım bi yarın bulabilirim inş devleete yer kızımda 12 tane ayrı doktora gittim bu arada 9 ayda.herkes işini düzgün yapsa hiç böyle olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…