Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım benim sagol amin h,çbirimize yasatmasın evet ya sanssız basladın sende doktor var doktor var işte bana iyisi denk gelmedi valla ilk cocugumda dahil inş bu gidecegin doktor iyi olur canım konusma tarzları bile insanı etkiliyor işte .cumartesi inş hersey iyi olur canım

aynen öyle canım bana muhtaclar havasında bakayım bi yarın bulabilirim inş devleete yer kızımda 12 tane ayrı doktora gittim bu arada 9 ayda.herkes işini düzgün yapsa hiç böyle olmaz

canım çok üzüldümmm yaaa...doktorunada acayip kızdım...dua edelim inş bebeğin seninledir va annesine sımsıkı tutunur inş kuzucummm

Canim ben bu adetmi yoksa fitilin verdigi bir bosaltmami
Bilinmiyor ama hala bende belirtiler var goguslerim sislik agri ,mide bulantisi
Acayip koku alma var ama iste kanama var adetmi yoksa baska birseymi bilemiyorum canim
Ama sen ins hamissindir :) benimde normal adet gunum ctesi yani 7 si bu ayin
Ayniyiz :) aynen herseyin hayirlisi Allahim herkese nasip etsin bebisi
Onlarada mutlulugu versin sanada canim

canım çok üzüldümmm yaaa...doktorunada acayip kızdım...dua edelim inş bebeğin seninledir va annesine sımsıkı tutunur inş kuzucummm

inş canım kesenin içinde görmeyi nasip eder rabbim.doktora bende cok kızgınım bide o kadar övdüler agzından kelpetenle laf cektik resmen cok sagol destegin için

inş canım kesenin içinde görmeyi nasip eder rabbim.doktora bende cok kızgınım bide o kadar övdüler agzından kelpetenle laf cektik resmen cok sagol destegin için

canım bugün okumuştum internetten düşük için meryem suresini oku kuzummm..intertenn bak yatmadan her gece oku...Rabbim dularımızı kabl eylesin...bebeğni sana bağışlasın inş

canım bugün okumuştum internetten düşük için meryem suresini oku kuzummm..intertenn bak yatmadan her gece oku...Rabbim dularımızı kabl eylesin...bebeğni sana bağışlasın inş

tamam canım allah razı olsun yatmadan okuyayım iyi geceler amin cümlemizin duasını kabul etsin rabbim.

bacım seni çoookkkkkkk seviyorummmmmm bide teyzesi o mercimeğini çok seviyorrrrrrrrrrrr

canım benimyaaa yerim senin ağzını burnunu güzel gönlünü :) gadalarını alırım oda teyzesini tanıyınca çok sevecek ..
canım arkadaşlarım çok teşekkürler hepinize halayımı çekmişsiiz bide ben olunca çekelim :)
hepinizi çok seviyorum bu topiği kuran kuzu 38s sen bi tanesin ii ki açmışsın bu topiği ki hepimiz bir araya gelebildik sayende allah razı olsun her daim senden )))

kızlar nasılsınız günaydın ben adet oldum Rabbim demekki bu ay cennet senin için henüz zamanı değil bekle bebişini dedi

günaydınnn kızlarrrr

cennetyarimmm bu ay biraz daha sıkı çalışırsın...Rabbim ol diyecek ve olacak yapacak fazla birşeyimiz yok

Kızlar bakın bir hadisi şerifte ne diyor?

hadis-i şerifte buyuruluyor ki:
(Gelin, ilk hafta yoğurt, ayran, sirke, turşu ve ekşi yememelidir! Bunlar çocuk olmasına engel olabilir. Sirke yiyen kadının hayz görmesi zahmetli olur ve hayzı düzensiz olur. Ekşi elma yemek hayz kanını keser. Bu da başka bir hastalık meydana getirir.)

evet canım bunu daha önce duymuştummm...çok saol paylaşımın için

Canım düşük riskin var ve korkuyorsun öyle değil mi yanlış anlamadım.Sana şunu söyleyeyim progestan kanı pıhtılaştırdığı için tavsiye ediliyor kanamyı hafifletyor.Bana sorarsan ayaklarını kaldır havaya her gün o şekilde dinlen.Mümkün olduğunca istirahat et.Bana bi şey olmaz çıkayım dışarı dersen Allah korusun üzülebilirsin.Doktor bana en az 10 gün rapor vereym istirahat et dediğinde çalışablirim sıkıntı yok demiştim halbuki kaybetmeyebilirdim bebeğimi.Bizim komşumuzu hatırlıyorum hamile olduğunda hep evde uyurdu Annem kızardı evde uyuya uyuya şişti derdi.En doğrusunu yaptı aslında.Kesinlikle bol bol uyu gerekirse evde şiş , ayaklarını dik yatarken altına kat yastığı dışarı çıkmayı da kendine yasakla

evet canım bunu daha önce duymuştummm...çok saol paylaşımın için

annemde bana düğün öncesi sonrası ayran turşu falan yedirmedi de, bende batıl inanç demiştim, sonra araştırdım ki varmış böyle bişey.. sanırım kadın vajeninin asit-baz dengesini değiştiriyor, o yüzden bebek için önerilmiyor bunlar..

kızlar nasılsınız günaydın ben adet oldum Rabbim demekki bu ay cennet senin için henüz zamanı değil bekle bebişini dedi

Canım benm muhakkak olacak işte tabii ki her kadın gibi çocuk istiyoruz.Sabretmek gerekiyor rahat olmak gerekiyor acelemiz yok yeter ki sağlıklı bi şekilde kucağımıza alalım.O geleceği zamanı biliyordur.Benm içimde sanki 2 ay daha bekleyecekmişim gibi bi duygu var ve yanılacağımı sanmıyorum ama galiba biraz daha beklemem gerekiyor.senin bebişin de biraz daha yaklaştı sana adet oldun bak yine.az kaldı yani

Çok enteresan ilk defa duyuyorum.Sadece benim annem bize hep kullanır.KIZLARIN LİMON YEMESİ İYİ DEĞİLDİR der.pıhtılaşmaya iyi tabi.kanı sulandırıyor.çocuğa engel demek.aslında kadın özel çabadan kaçınmalı.Kendimizle uğraşacağımıza kocamıza bakalım.Onların karnı doysun tatlıyı balı kaymağı onlar yesinbizde bi şey yok bacılar

ben her akşam eşime keçiboynuzu pekmezi yediriyorum bir yemek kaşığı..zorla tıkıyorum ağzına...aslında az ama yemio gıcıkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…