- 1 Ağustos 2013
- 696
- 45
- 53
Amin cnm hiçbirmize yaşatmasın rabbim hay allah ya sabret canım bakalım ne olacak dualarım seninle stres yapma rabbim yazmıstır inşallah kaderini seninledir hersyeın hayırlısı.belki duyarsın falan baska doktor muayenehanesi falan hıc yılma onada git en azından anlatır dogru duzgun arastır mutlaka doktor konusunda bende sanssız basladım bakalım nasıl devam edecek stres yapmıyorum olacagı varsa rabbim yazdıysa olur ınsanlar nasıl 2 ay kontrole gidemiyor o yüzden hiç dert etmeyelim ama bu konular ciddi adamın seni sürekli cagırıp kontrol etmesi lazımdı demekki düzgün bir doktor değilmiş
Aksatma kontrollerı olurmu canım ben buralardayım cumrtesıde bnm var kontrol haberdar ederım
aynen öyle canım bana muhtaclar havasında bakayım bi yarın bulabilirim inş devleete yer kızımda 12 tane ayrı doktora gittim bu arada 9 ayda.herkes işini düzgün yapsa hiç böyle olmaz
neyse çok kafana takma benim batta ayın 7 si bende şuan bekliyorum hiçbir hamilelik belirtisi yok sadece kasıklarım ağrıyodu o da okadar kalmadı belki bende üşütmüşümdür ve iltahaptır die düşünüyorum neyse daha büyük bir dert olmasında ALLAH herşeyin hayırlısını versin en iyisi takmamak kafaya pek elde olan birşey diil ama işte
canım çok üzüldümmm yaaa...doktorunada acayip kızdım...dua edelim inş bebeğin seninledir va annesine sımsıkı tutunur inş kuzucummm
inş canım kesenin içinde görmeyi nasip eder rabbim.doktora bende cok kızgınım bide o kadar övdüler agzından kelpetenle laf cektik resmen cok sagol destegin için
canım bugün okumuştum internetten düşük için meryem suresini oku kuzummm..intertenn bak yatmadan her gece oku...Rabbim dularımızı kabl eylesin...bebeğni sana bağışlasın inş
bacım seni çoookkkkkkk seviyorummmmmm bide teyzesi o mercimeğini çok seviyorrrrrrrrrrrr
günaydınnn kızlarrrr
cennetyarimmm bu ay biraz daha sıkı çalışırsın...Rabbim ol diyecek ve olacak yapacak fazla birşeyimiz yok
kızlar nasılsınız günaydın ben adet oldum Rabbim demekki bu ay cennet senin için henüz zamanı değil bekle bebişini dedi
Kızlar bakın bir hadisi şerifte ne diyor?
hadis-i şerifte buyuruluyor ki:
(Gelin, ilk hafta yoğurt, ayran, sirke, turşu ve ekşi yememelidir! Bunlar çocuk olmasına engel olabilir. Sirke yiyen kadının hayz görmesi zahmetli olur ve hayzı düzensiz olur. Ekşi elma yemek hayz kanını keser. Bu da başka bir hastalık meydana getirir.)
inş canım kesenin içinde görmeyi nasip eder rabbim.doktora bende cok kızgınım bide o kadar övdüler agzından kelpetenle laf cektik resmen cok sagol destegin için
evet canım bunu daha önce duymuştummm...çok saol paylaşımın için
kızlar nasılsınız günaydın ben adet oldum Rabbim demekki bu ay cennet senin için henüz zamanı değil bekle bebişini dedi
Kızlar bakın bir hadisi şerifte ne diyor?
hadis-i şerifte buyuruluyor ki:
(Gelin, ilk hafta yoğurt, ayran, sirke, turşu ve ekşi yememelidir! Bunlar çocuk olmasına engel olabilir. Sirke yiyen kadının hayz görmesi zahmetli olur ve hayzı düzensiz olur. Ekşi elma yemek hayz kanını keser. Bu da başka bir hastalık meydana getirir.)
annemde bana düğün öncesi sonrası ayran turşu falan yedirmedi de, bende batıl inanç demiştim, sonra araştırdım ki varmış böyle bişey.. sanırım kadın vajeninin asit-baz dengesini değiştiriyor, o yüzden bebek için önerilmiyor bunlar..
Daha da turşu yemeyik: 66:
Çok enteresan ilk defa duyuyorum.Sadece benim annem bize hep kullanır.KIZLARIN LİMON YEMESİ İYİ DEĞİLDİR der.pıhtılaşmaya iyi tabi.kanı sulandırıyor.çocuğa engel demek.aslında kadın özel çabadan kaçınmalı.Kendimizle uğraşacağımıza kocamıza bakalım.Onların karnı doysun tatlıyı balı kaymağı onlar yesinbizde bi şey yok bacılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?