Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Mrb sinemcim nasılsın bayadir yazamıyorum ama takip ediyorum hep sizi...

evet yaa nerelerdesin sen bakıyım :)
geliyosunda neden yazmıyosun haaa
nasıl olayım valla bu minicik mercimekle uğraşıyorum işte canım..
sende ne var ne yok?

o kistten bişey olacağını sanmıyorum birkaç ay önce bende de çıktı öyle birşey diğer gittiğim ayda yoktu...

bi kan testini yaptır da öyle konuşalım yine de umutluyum ben

ayy ne güzel benimki de öyle olsa keşkeeeeee

vur vallahiii o zamaannn :)))
şu anda 2mm falan seninki gibi 10 cm mi olması gerekiyo ilgilenmesi için
daha çoook yolum var desene

erkeklerin algılamaları daha geç oluyor

sen rahme düşer düşmez annelik duygusuna kapılıyorsun ama onlar için daha geç oluyor

bu duygular sanırım o yüzden karnın çıksın günler yaklaşsın eminim heyecanı artacaktır

benim kociş hiç ilgilenmiyooo
naz yapınca da daha mercimek kadar bile değilmiş niye ağrıtsın ki diyoooooo
çok üzülüyorummm

doktor kontrolünde sok onu sende içeri sor soruları dinlesinde görsün cokmu kolaymıs işler neliklerle yapıyoruz nasıl ugrasıyoruz üzülüyoruz herseyın içine dahil et asla dısarda bırakma evet hepimizin eşi aynı değil aynı olamaz ama bu durumlarda aynı olmak zorundalar hiç üzülme kuzum sen

vur vallahiii o zamaannn :)))
şu anda 2mm falan seninki gibi 10 cm mi olması gerekiyo ilgilenmesi için
daha çoook yolum var desene

Kuzum burda 10 cm yazıo ama benimki 17 cm den fazla şuanda 2 hafta oluor ultrasonla bakalı 17 cm di 2 hafta önce kollarını çırpışını bi görsenn emin ol kocişinde duygulanacak ve sana hiç bişe yaptırmayacak

evet yaa nerelerdesin sen bakıyım :)
geliyosunda neden yazmıyosun haaa
nasıl olayım valla bu minicik mercimekle uğraşıyorum işte canım..
sende ne var ne yok?

Misafirim vardi kaç gundur yaaa ondan cnm... bugun test yaptim hic bisey çıkmadı geçersizdi.oyle bomboş hicbisey cikmadi yaaa.

öncelikle Allah hepimizin duasını kabul etsin, biz o kadar olumsuzluklar yaşadık ki hamile olduğumu öğrendiğimizden beri sevinemiyoruz ve üç ay dolmadan kimseye söylemicez, inşallah bu sefer hüsrana uğramayız.

benm hep sol kasığımda bıçak kesiği gibi ağrı oluyodu usg fotosuna bakınca bebiş solda görünüyo :)

benmkide solda demekki. ilk günlerde de her şeyi solda hissettim. böyle bi kasılıyodu çekiiliyodu sanki. sağda çoook nadir değişimler oluyo. dün gece kaburgam acıyodu nedense batıyodu böyle

maşallah maşallah senin bebişine darısı benim susam tanesinin başına inşallah
inşallah canım sağol bana umut ışığı oldun kociş konusunda

hoşgeldin canım hayırlı uğurlu olsun bebişiniz..olumsuzluklar derken neden bahsettin anlamadım canım ama bizdede bi takım olumsuzluklar oldu..şuan daha temkinliyiz..bizde en az 3ay söylemeyi düşünmüyoruz aileler dışında kimseye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…