- 2 Kasım 2011
- 4.075
- 84
- 363
- 34
Mrb sinemcim nasılsın bayadir yazamıyorum ama takip ediyorum hep sizi...
bende ölee sandımm bu gecikmedenbelki stres yaptım gerçektende o da etkiledi psikolojik olarak ..
konuştum 2saatte çıkıyormuş sonuç erken çıkıp kan vericem bugün
işin garip tarafı kırmızıların gelesi hiç yok ama sürekli hafiften kasıklarımda dolaşan bi sancı var çok rahatsız etmesede
3 ay önce gittiğimde kist vardı 2mm ama doktor bunu reglinle atarsın büyük ihtimalle
zararlı birşey değil tedavi edilecek birşey değil felan demişti
şimdi onunlamı alakalı diye düşünüyorum
önümüzdeki haftaiçide bunun peşine düşmem lazımm
vericem zaten 2 saate çıkıyormuş sonuç 2-3 gibi gidersem bugün alabiliyorum sonucu
önceden aman nolcak sanki daha küçücük falan diyodu..doktora gittik geldik akşama ceviz fındık süt stoğu yaptı eve :)
1haftadır evi süpüremedim kötüydüm halim yoktu falan eskiden olsa ev ne kadar pis derdi kesin şuan gayet rahat..
geliyo karnımı okşuyo napıyosunn sen bakıyıııııımmm iyimsiin rahatmısın deyip duruyo serseri :)
vur vallahiii o zamaannn :)))
şu anda 2mm falan seninki gibi 10 cm mi olması gerekiyo ilgilenmesi için
daha çoook yolum var desene
benim kociş hiç ilgilenmiyooo
naz yapınca da daha mercimek kadar bile değilmiş niye ağrıtsın ki diyoooooo
çok üzülüyorummm
ayy ne güzel benimki de öyle olsa keşkeeeeee
vur vallahiii o zamaannn :)))
şu anda 2mm falan seninki gibi 10 cm mi olması gerekiyo ilgilenmesi için
daha çoook yolum var desene
evet yaa nerelerdesin sen bakıyım :)
geliyosunda neden yazmıyosun haaa
nasıl olayım valla bu minicik mercimekle uğraşıyorum işte canım..
sende ne var ne yok?
demii mahvederizz onları :) benim 9ekimde randevum ben napayım
kızlar benm sol kasığım seyiriyobu bebek solda demek mi oluyoooo
kızlar benm sol kasığım seyiriyobu bebek solda demek mi oluyoooo
Misafirim vardi kaç gundur yaaa ondan cnm... bugun test yaptim hic bisey çıkmadı geçersizdi.oyle bomboş hicbisey cikmadi yaaa.
benm hep sol kasığımda bıçak kesiği gibi ağrı oluyodu usg fotosuna bakınca bebiş solda görünüyo :)
bi iki gün önce benimde seyirdi gün boyu sol kasığım bence kazı çalışmaları var ondan seyirio
Kuzum burda 10 cm yazıo ama benimki 17 cm den fazla şuanda 2 hafta oluor ultrasonla bakalı 17 cm di 2 hafta önce kollarını çırpışını bi görsenn emin ol kocişinde duygulanacak ve sana hiç bişe yaptırmayacak
öncelikle Allah hepimizin duasını kabul etsin, biz o kadar olumsuzluklar yaşadık ki hamile olduğumu öğrendiğimizden beri sevinemiyoruz ve üç ay dolmadan kimseye söylemicez, inşallah bu sefer hüsrana uğramayız.
hımm anladım canımm..bomboş derken nasıl yani canım anlamadım :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?