valla iyi dayanıyosun kuzum tebrik ederim seni :)
benim kociş hiç ilgilenmiyooo
naz yapınca da daha mercimek kadar bile değilmiş niye ağrıtsın ki diyoooooo
çok üzülüyorummm
önceden aman nolcak sanki daha küçücük falan diyodu..doktora gittik geldik akşama ceviz fındık süt stoğu yaptı eve :)
1haftadır evi süpüremedim kötüydüm halim yoktu falan eskiden olsa ev ne kadar pis derdi kesin şuan gayet rahat..
geliyo karnımı okşuyo napıyosunn sen bakıyıııııımmm iyimsiin rahatmısın deyip duruyo serseri :)
slm nasılsınız kızlar
demii mahvederizz onları :) benim 9ekimde randevum ben napayım
Herkese hayırlı cumalar kizlar..sinem senin kontrolun taa 9 ekimemi verdi doktor
canım ben doğumu orda yapmayacağım için Lokman Hekimdeki Elif hanımdan aldığım randevuya gideyim diyorum..
Hmm sanki seni iki hafta sonra tekrar cagiemislardi onaa gitmicen heralde..bendde dogumum oranin anlasmali
Oldugu yerde yapmicam devlette hastane vedoktor bakmam lazim bebek bi buyusunde Allahin izniyle bi sorun olmadan
istersen 2 hafta sonra gel demişti Günnur hanım..eşimle konuştum o kadar sık gitme dedi..çünkü 2 hafta sonra Günnur hanıma 9 ekimdede Elif hanıma gidecektim..bu kadar sık usg ye girme dedi banada mantıklı geldi..
Hmm artik 9 ekimde ikili taramaya girersin..3 aylik olur artik bebek...ben cok merak ediyorum ne durumda suanda bebegim o kdr sehir disina filan ciktim bana kalsa simdiden giderdim ama randevu haftaya bekliorum mecbur..ondan sonrada hersey yolundaysa doktor buyuk ihtimalle ikili tarama icin ekime verir randevuyu bana
Redcim sikilma benimkide ilkinde cakmamisti durumu hele bide cevreye gore hala cocuguz ya etrafinda etkisi oldu ne yani hoplayip zipliyodunuz simdi sizin bebeniz mi olacak diyen cijtu elini karnima koyar sadece bugun ne kafar oldu derdi iste uzum kadar felan deyibxe surati duserdi sanki cicuk pirt diye buyuyecek . Eminim zaman gecsin doktora gidin gorsun fotoaunu felan degisir fotosunu gorunce cok sevinmisti mesala onlar disarda kaliyo hissetmeleri felan zaman aliyo sonucta tasiyici biziz demi
Çocuk olsun yarın görürüm onu ben agu agu yapacak erkeklik kalmayacakkolay tabi şimdi söylemesi
korkma bitanem bende kırşehire kırıkkaleye gitmiştim bişey olmamıştı..içini ferah tut
12.haftada hemen yapılıyolar mı tatlım 2li taramayı
Ikili taramayi 11le 14. Hafta arasinda yapiolar bebegin ense kalinligindan saglikli olup olmadigina bakilio..sana doktorun haftasini soleyince direk ikili taramaya alir belki yada tekrar cagirir bilemicem
evet canım ikili taramayı biliyorum..ayy şimdiden korkmaya başladım inşallah kötü bişey çıkmaz..bence gitmişken yapar çünkü 1 ay sonra çağırdığında 16haftalık olur..ayyy inşallah o zamanları görürüz..
16da 3lu taramaya aliolar..ayyyy cok heyecanlandim insallah goruruz..
16da 3lu taramaya aliolar..ayyyy cok heyecanlandim insallah goruruz..
bende o yüzden dedim canım gittiğimde ikili testide aradan çıkarır sanırım..
nasıl bekleyeceksem
canım tabiki yap...ama daha öncede gecikmen oluosa biraz daha bekle..
kızlarr ne yemek yaptınız bugün için?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?