Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

evet yağcı serserileren ufak bi şeyde de sorumlu biz oluruz.Misal:Bu sinek buraya neden kondu?neden diğer tarafa konmadıpencere açık neden kapalı değil(halbuki kapalı görür ondan sonra)
neden açmadın o zaman
hep şikayet hep şikayet

canım ben doğumu orda yapmayacağım için Lokman Hekimdeki Elif hanımdan aldığım randevuya gideyim diyorum..

Hmm sanki seni iki hafta sonra tekrar cagiemislardi onaa gitmicen heralde..bendde dogumum oranin anlasmali
Oldugu yerde yapmicam devlette hastane vedoktor bakmam lazim bebek bi buyusunde Allahin izniyle bi sorun olmadan

Hmm sanki seni iki hafta sonra tekrar cagiemislardi onaa gitmicen heralde..bendde dogumum oranin anlasmali
Oldugu yerde yapmicam devlette hastane vedoktor bakmam lazim bebek bi buyusunde Allahin izniyle bi sorun olmadan

istersen 2 hafta sonra gel demişti Günnur hanım..eşimle konuştum o kadar sık gitme dedi..çünkü 2 hafta sonra Günnur hanıma 9 ekimdede Elif hanıma gidecektim..bu kadar sık usg ye girme dedi banada mantıklı geldi..

Hmm artik 9 ekimde ikili taramaya girersin..3 aylik olur artik bebek...ben cok merak ediyorum ne durumda suanda bebegim o kdr sehir disina filan ciktim bana kalsa simdiden giderdim ama randevu haftaya bekliorum mecbur..ondan sonrada hersey yolundaysa doktor buyuk ihtimalle ikili tarama icin ekime verir randevuyu bana

korkma bitanem bende kırşehire kırıkkaleye gitmiştim bişey olmamıştı..içini ferah tut
12.haftada hemen yapılıyolar mı tatlım 2li taramayı

Çocuk olsun yarın görürüm onu ben agu agu yapacak erkeklik kalmayacakkolay tabi şimdi söylemesi

ayy kızlar çok sağolun içim rahatladı vallaaaa

korkma bitanem bende kırşehire kırıkkaleye gitmiştim bişey olmamıştı..içini ferah tut
12.haftada hemen yapılıyolar mı tatlım 2li taramayı

Ikili taramayi 11le 14. Hafta arasinda yapiolar bebegin ense kalinligindan saglikli olup olmadigina bakilio..sana doktorun haftasini soleyince direk ikili taramaya alir belki yada tekrar cagirir bilemicem

Ikili taramayi 11le 14. Hafta arasinda yapiolar bebegin ense kalinligindan saglikli olup olmadigina bakilio..sana doktorun haftasini soleyince direk ikili taramaya alir belki yada tekrar cagirir bilemicem

evet canım ikili taramayı biliyorum..ayy şimdiden korkmaya başladım inşallah kötü bişey çıkmaz..bence gitmişken yapar çünkü 1 ay sonra çağırdığında 16haftalık olur..ayyy inşallah o zamanları görürüz..

16da 3lu taramaya aliolar..ayyyy cok heyecanlandim insallah goruruz..

Son düzenleme:
16da 3lu taramaya aliolar..ayyyy cok heyecanlandim insallah goruruz..

kızlarrr bu ikili üçlü taramaların zamanları çok önemli kaçırmaın sakın...
bizim akrabanın çocğuna üçlü test sonucı özürlü alalım denildi..anne baba kıyamadı...ama bebek sapasağlam doğdu..
doğurtan doktor demişki doktor adet gününden yalnış hesaplamış ve senin testin 18 haftalıkken yapılmış..eğer tam haftasında yapılmazsa özürlü görülür iyiki aldırmamışsın demiş...sapsağlam çocuğu parçalayacaklardı...

bende o yüzden dedim canım gittiğimde ikili testide aradan çıkarır sanırım..
nasıl bekleyeceksem

Yeterki bebisler beklesin biz bekleriz mecbur..14 haftadan sonrada cinsiyetler belli olur ohh en guzel zmnlar o zmnlar simdi ise stresli cok zor bu haftalar bu arada cepten girdigim icin hamilelik takvimini goremiyorum bebekler ne alemdeymis bu haftalarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…