Iyim canim benim sen nasilsin bakim :))
Evet alistim canim :) ama geceleri uyaniyorum. Biseyler yedigim zaman hemen karnim sisiyo siginamiyorum sanki :)
Allah sizlerede nasip etsin insallah canim
hahahahiç güleceğim yoktu kız valla sen çok yaşa emi ye güzelim ye sen iki canlısın:)) teyzesi yer onu yaaa
hahahah walla kız korkuyorum tartıya cıkmaya oyusden hiç gözgöze gelmemeye calısıyorum tartıyla ya bebeğe ilk 4 ay bi faydası yokmus hayatım doktor oyle soyledıydı ama feci kazınıyor midem ki ben 1 öğünle 1 günü geciriyordum hamile olmadan önce şimdi istesemde geciremem zaten:)
hahahah walla kız korkuyorum tartıya cıkmaya oyusden hiç gözgöze gelmemeye calısıyorum tartıyla ya bebeğe ilk 4 ay bi faydası yokmus hayatım doktor oyle soyledıydı ama feci kazınıyor midem ki ben 1 öğünle 1 günü geciriyordum hamile olmadan önce şimdi istesemde geciremem zaten:)
Kac gun var canim batina?
bişey sorabilir miyim ya bu benim ilk gebeliğim olcak eğer olursa tabi...şey benim satım 25 mart yumurtlama tarihim geçti kan testinde çıkar mı? gideyim mi bugün nolur cevap verin ölücem heyecandan...olmuş mudur ki
Canim insallah regle olmazsin. Cunku bende regle olcakmis gibiydim
başla yaklaşmış :) önümüzdeki hafta başlarında yumurtlaman olur dediğine göre cnm 35.ci günün 7 mayıssa denk geliyor 14 gün geri gelip yumurtlama gününden 5 gün öncesi ve sonrası gebeliğin için uygun tarihler ama senin 35 üstüyse doktorlara danış takip etsinler yumurtalıklarını 35 bile olsa ben giderdim kardeşim ne yalan sölim ... adetin bittikten 2günde bir yeterlidir herzaman çalışmalar
Kızlar selam ,
BAT tarihim geldi.Dün yada bugun olmam gerek. Ama halen olmadım .Olucak gibi hissediyorum ve çok akıntım var ama olmadım. :) çok heyecanlıyım ya...
çok heyecanlıım dua et hamiş olım :)
çok heyecanlıım dua et hamiş olım :)
canını yerim kız seninnapıyosun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?