Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hahaha hiç güleceğim yoktu kız valla sen çok yaşa emi ye güzelim ye sen iki canlısın:)) teyzesi yer onu yaaa

hahahah walla kız korkuyorum tartıya cıkmaya oyusden hiç gözgöze gelmemeye calısıyorum tartıyla ya bebeğe ilk 4 ay bi faydası yokmus hayatım doktor oyle soyledıydı ama feci kazınıyor midem ki ben 1 öğünle 1 günü geciriyordum hamile olmadan önce şimdi istesemde geciremem zaten:)

bişey sorabilir miyim ya bu benim ilk gebeliğim olcak eğer olursa tabi...şey benim satım 25 mart yumurtlama tarihim geçti kan testinde çıkar mı? gideyim mi bugün nolur cevap verin ölücem heyecandan...olmuş mudur ki

afiyet olsun tatlım kilo verilir yeter ki bebişin sağlıklı olsun

mrb regl günün geçmedi heralde biraz daha bekle istersen henüz erken

doktora gittim sorun yokmuş.Benim adet düzenim hep boyleydi yani.Bu senin düzenin dedi zaten ::))

Kızlar selam ,

BAT tarihim geldi.Dün yada bugun olmam gerek. Ama halen olmadım .Olucak gibi hissediyorum ve çok akıntım var ama olmadım. :) çok heyecanlıyım ya...

Kızlar selam ,

BAT tarihim geldi.Dün yada bugun olmam gerek. Ama halen olmadım .Olucak gibi hissediyorum ve çok akıntım var ama olmadım. :) çok heyecanlıyım ya...

ayy hadi bakalım inşallah hamişsindir:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…