Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba kızlar . bugun adetimin başlangıcından itibare 14.günümdeyim ama adetlerim düzensiz yani 35 günde falan oluyor.sizce bugun den itibaren başlamalımıyım ilişkiye.Şu an belimde adet olcakmışım gibi ağrı ve göğsüm de batma var.sizce bunlar belirtimi yumurtlama için.

mrb canım evet belirtidir sen başla çalışmaya

başla yaklaşmış :) önümüzdeki hafta başlarında yumurtlaman olur dediğine göre cnm 35.ci günün 7 mayıssa denk geliyor 14 gün geri gelip yumurtlama gününden 5 gün öncesi ve sonrası gebeliğin için uygun tarihler ama senin 35 üstüyse doktorlara danış takip etsinler yumurtalıklarını 35 bile olsa ben giderdim kardeşim ne yalan sölim ... adetin bittikten 2günde bir yeterlidir herzaman çalışmalar

38 s canım sen benim batımı yazmışmıydın geçen ay 21 de oldum adetim 1 gün geeçti 2.bebek geliyor galibaa :)

38 s canım sen benim batımı yazmışmıydın geçen ay 21 de oldum adetim 1 gün geeçti 2.bebek geliyor galibaa :)

yok canım yazmamışım. yaşını da yazar mısın listeye ekleyim seni? hadi bakalım inşallah. batın dün müydü

evet tatlım ya muhabbetini özledim valla bende iyiyim çook şükür bebeğim bebişinle aran nasıl bakim?

iyi walla teyzesi çok yediriyor bana bir görsen kendimden geciyorm bişiler yicem derken habire acıkıyoruz 9 ay sonra birlikte yuvarlanır hale gelcez yani bu gidişle yürüyemicek hale gelince yuvarlayarak götürcekler beni

hahaha hiç güleceğim yoktu kız valla sen çok yaşa emi ye güzelim ye sen iki canlısın:)) teyzesi yer onu yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…