Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
herkese selaaamm kızlarr neler yapıyorsunuz???

pko vardır tatlım bana da küçük kist var 6 ay kullan dedi ben bi ay içip bıraktım. adet düzensizliğimde yok zaten şu an korunmuyorum. anlayacağın bekliyorum öyle

benimde yok adet düzensizliğim günüm hiç şaşmaz maşallah :) birde çok duydum yakınlarımdan böyle kisti olupta hamile kalan hatta hamile kalamazsın denilen arkadaşlarım kaldılar :) o yüzden 1 senemi doldurcam denemede şuan 6. ay denememiz olcak bakalım öyle kür falan hiçbişey yapmıyorum ben

olmayacak diye bişey yok tatlım ya hiç kulak asma öyle şeylere ben bi ay klomen kullandım sonra devam edemedim. ama bu ay olmazsa gidicem dr ye

olmayacak diye bişey yok tatlım ya hiç kulak asma öyle şeylere ben bi ay klomen kullandım sonra devam edemedim. ama bu ay olmazsa gidicem dr ye

git tabi tatlım 4 ay önce gitmiştim bende önümüzdeki ay yine gidicem heray bi umut üzülüyorum olmayınca ama sonra kızıyorum kendime 5 sene 10 sene bu aşkla yananlar var yapma diye bakalım hayırlısı hakkımızda... var onun bi zamanıda ne zaman :)

hiç üzülme canım ya olur inşallah. bebişimiz hemencik gelse de bizde anne olsak tabi ki ya öyle insanlarda var rabbim hayırlısını nasip etsin tüm isteyenlere

hiç üzülme canım ya olur inşallah. bebişimiz hemencik gelse de bizde anne olsak tabi ki ya öyle insanlarda var rabbim hayırlısını nasip etsin tüm isteyenlere

aminn cnm benim çıkıyım artık iş mesaisi bitiyor ev mesaisi başlıyor :) görüşürüz öpüyorum

hoşgeldin :) inşallah en kısa zamanda olur bendede var hap verdi ama kullanmıyorum..ne zamandır deniyosunuz

canım 8 aylık evliyiz ve 6 aydır deniyoruz..doktor hormonların çok normal ama küçük kistler var dedi..polikistik over için etkili bi ilaç varmış inofolic die..hem kist için hem folik asit..kullanıyorum 2 haftadır bakalım..ama kafama çok takılıo neden olmuyo die çok üzülüyorum..

kızlar ben yeni bi topik keşfettim. Değişik bi yöntem varmış, belki bilmiyosunuzdur benim gibi , sizinle de paylaşayım

http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/596344-silkelet-sonra-hamis-kal.html

Kızlar selam adetime 10 günden fazla zaman var ama kasıklarımda batma ve akıntım var bn hamilelşk beliritsimş dğilmi bilemedim yada bn mi çk düşünüyorum bilmiorum sizler ne diosunuz. ?

Kızlar selam adetime 10 günden fazla zaman var ama kasıklarımda batma ve akıntım var bn hamilelşk beliritsimş dğilmi bilemedim yada bn mi çk düşünüyorum bilmiorum sizler ne diosunuz. ?

hoş geldin canım geç yumurtlamış olabilirsin o yüzden akıntın ve batman olmuştur. hamişlik için çok erken adetine daha çok varmış. batın ne zaman?

cok sukur iyiyim canım benım konusamadık ne zamandır karsılasamıyoruz yine krsılasamadık sen nasılsın umarım iyisindir tatlım

evet tatlım ya muhabbetini özledim valla bende iyiyim çook şükür bebeğim bebişinle aran nasıl bakim?

bereketiniz, şansınız,
yolunuz açık olsun.
herşey umduğunuzdan
daha güzel olsun.
günaydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…