ay canım benım aynen hergun gırmeye calısıcam artıkın Allah'ım bir dert keder vermediği sürece sen nasılsın napıyosun?
Rabbim dert keder sıkıntı vermez inşallah hamdolsun bende iyiyi çok şükür iyi gidiyor sormayı unutmuştum sen keseyi görmeyi gittinmi
evet tatlım 2 nisanda gittim ilk kez doktora ogun sadece keseyi gprduk ufacıktı doktor adetınle uyusmuyo gec döllenme olmus olabılır dedıydı. 9 nisanda tekrar gittim hem idrar ve kan tahlilleri hemde muayene için en son gitttiğimde bebişimide gördük şükürler olsun doktor geriden takip ediyor ama onun dısında hersey yolunda bir problem yok dedi. kalp atıslarını ben görebiliyorum ama cok zayıf duyulmayabılır oyuzden bir dahaki kontrolde dinleticem dedi.. 1 ay sonra gidicez muayeneye canımcım:)cok sukur bulantı falan yok daha bakalım salı gunu 7. haftaya gircez bakalım olcakmı merakla bekliyorum:)
pko vardır tatlım bana da küçük kist var 6 ay kullan dedi ben bi ay içip bıraktım. adet düzensizliğimde yok zaten şu an korunmuyorum. anlayacağın bekliyorum öyle
benimde yok adet düzensizliğim günüm hiç şaşmaz maşallah :) birde çok duydum yakınlarımdan böyle kisti olupta hamile kalan hatta hamile kalamazsın denilen arkadaşlarım kaldılar :) o yüzden 1 senemi doldurcam denemede şuan 6. ay denememiz olcak bakalım öyle kür falan hiçbişey yapmıyorum ben
olmayacak diye bişey yok tatlım ya hiç kulak asma öyle şeylere ben bi ay klomen kullandım sonra devam edemedim. ama bu ay olmazsa gidicem dr ye
git tabi tatlım 4 ay önce gitmiştim bende önümüzdeki ay yine gidicem heray bi umut üzülüyorum olmayınca ama sonra kızıyorum kendime 5 sene 10 sene bu aşkla yananlar var yapma diye bakalım hayırlısı hakkımızda... var onun bi zamanıda ne zaman :)
hiç üzülme canım ya olur inşallah. bebişimiz hemencik gelse de bizde anne olsaktabi ki ya öyle insanlarda var rabbim hayırlısını nasip etsin tüm isteyenlere
aminn cnm benim çıkıyım artık iş mesaisi bitiyor ev mesaisi başlıyor :) görüşürüz öpüyorum
hoşgeldin :) inşallah en kısa zamanda olur bendede var hap verdi ama kullanmıyorum..ne zamandır deniyosunuz
canım 8 aylık evliyiz ve 6 aydır deniyoruz..doktor hormonların çok normal ama küçük kistler var dedi..polikistik over için etkili bi ilaç varmış inofolic die..hem kist için hem folik asit..kullanıyorum 2 haftadır bakalım..ama kafama çok takılıo neden olmuyo die çok üzülüyorum..
herkese selaaamm kızlarr neler yapıyorsunuz???
evet tatlım 2 nisanda gittim ilk kez doktora ogun sadece keseyi gprduk ufacıktı doktor adetınle uyusmuyo gec döllenme olmus olabılır dedıydı. 9 nisanda tekrar gittim hem idrar ve kan tahlilleri hemde muayene için en son gitttiğimde bebişimide gördük şükürler olsun doktor geriden takip ediyor ama onun dısında hersey yolunda bir problem yok dedi. kalp atıslarını ben görebiliyorum ama cok zayıf duyulmayabılır oyuzden bir dahaki kontrolde dinleticem dedi.. 1 ay sonra gidicez muayeneye canımcım:)cok sukur bulantı falan yok daha bakalım salı gunu 7. haftaya gircez bakalım olcakmı merakla bekliyorum:)
maşallah canım benim inşallah bende görürüm keseyi içindeki yavruları ben daha gitmedim yarın gitmek istiyorum acaba yarın gitsem normal karından ultrasonla kese gözükürmü vajinal ultrason istemiyorum kızımdada düşük olan bebeğimdede vajinal ultrasonla bakmıştı ertesi günüde kanamam olmuştu yani artık vajinal ultrasondan korkuyorum biraz dahamı bekliyim yoksa yarın gideyimmi canım ya bana bir akıl ver kafam karmakarışık resmen doktorlardan korkar oldum
Kızlar selam adetime 10 günden fazla zaman var ama kasıklarımda batma ve akıntım var bn hamilelşk beliritsimş dğilmi bilemedim yada bn mi çk düşünüyorum bilmiorum sizler ne diosunuz. ?
cok sukur iyiyim canım benım konusamadık ne zamandır karsılasamıyoruz yine krsılasamadıksen nasılsın umarım iyisindir tatlım
bereketiniz, şansınız,
yolunuz açık olsun.
herşey umduğunuzdan
daha güzel olsun.
günaydın
amin ecmain inşallah canım günaydın
bereketiniz, şansınız,
yolunuz açık olsun.
herşey umduğunuzdan
daha güzel olsun.
günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?