Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba canım iyiyim (heyecan var biraz batım 11 eylülde )
Siz nasılsınız bakalım mercimeğinle

ayyyy 2 güncük kalmış batına :):) ama sakin olcaksın çok takmayacaksın
ahh ahh napayım işte mercimeğimle yatıp mercimeğimle kalkıyorum inşallah iyidir..

evet bu nick tanıyamadım ama siboti tanıdım seni
bebeğin gelmiş göbüşe hayırlı olsun

bir arkadaş daha vardı ocak annesi olacak sanırım gelmiyor mu artık göbekresimleri ekliyordu

teşekkür ederim tatlım darısı senin kadar büyütüp sonra kucağıma alabilmeye
buschy i diyorsun sanırım.. o ev taşıdı memleketine.. henüz internet bağlatmadılar.. bağlatınca hemen damlayacak
cinsiyeti ne? hamilelik nasıl gidiyo?

amin canım senin ilk aylarnasıl gidiyor benim biraz zor geçti de kum dökme , serumlar , kusmalar fenaydım..
1 aydır iyiyim düzeldim.
Allahın izniyle kızım olacak şimdi iyiyim artık
evet ondan bahsettim neyse görürürz sonra

buschy olabilir mi canım?
eğer oysa evini taşımıştı daha neti yokmuş..

seninde hayırlı olsun bebeğin

çok sağol canım :) darısı tüm isteyenlerin başına inşallah...

kasığımda bıçak kesiği gibi bi ağrı ve göğüslerimde inanılmaz hassasiyet vardı canım..

Benimde bu ay kasıklarım hep ağrıdı,bacaklarıma vurdu ağrısı...
Midem hep ekşi,tam bir bulantım yok ama boğazımda bişey var sanki ; her an bulantım olacak ve kusacakmışım gibi...
Psikolojik galiba

benim henüz birşey yok mide bulantım falan hiç olmadı daha.. ay canım çok geçmiş olsun..Allah bağışlasın minik kızını tamam canım çıkıyorsun sanırım görüşürüs..

ayyy canımm inşallah psikolojik değildirrr tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin Allah'ım..

çok şükür canım darısı en acilinden sana ara verme yok değil mi ?
buluşmamızı heycanla bekliyorum bakalım yarısını bitirdik kalan yarısında sıra

aslında ara verdim sayılır.. geçen ay kafamı boşalttım ama gecikmem oldu..
bi iki ay sonra dr kontrolüne gireceğim canım hayırlısıyla olur inşallah..
hadi bakalım göz açıp kapayıncaya kadar bu günler de geçerde meleğine kavuşursun inşallah..
cinsiyeti belli oldu mu

kızlar süt gaz yapıyorsa laktozsuz süt içiyorsunuz doktorumdan inciler
mutlaka ceviz yiyorsunuz özellikle ilk 3 ay direk beyine yararlı
kuru üzüm hatta siyah kuru üzüm
hazım sorunu varsa kuru kayısı
fındık ve badem bunlarıda katarsanız süper olur
ben zaten yiyordum birtek kuru üzüm yememiştim 3 haftadır şimdi ara öğüne bunları da ekledim
1 dilim lifli ekmek mutlaka sabah yiyorum yogurt mutlak tüketiyorsunuz hatta evde yapma şansınız varsa yapın
dün ben yaptım fırında hemde soğutma ayarında harika oldu nette tariflerini bulabilirsiniz
yumurta her sabah olursa ii olur ama malesef ben sadece pazar yiyebiliyorum bundan sonra akşamdn haşlayacagım
yumurta rafadan olmayacak tam kaynatacaksınız

valla cok güzel bilinçlendim zaten cok dikkat ederim hem kiloma hem beslenmeme şimdi bebekle daha dikkat ediyorum. bitek sporum kaldı o da 3 aydan sonra inşallah pilates yada yoga ile devam edeceğim kaldığım yerden sizde doktorunuza sorun ve mutlaka spor yapın kızlar.

wuuuu biraz nostalji yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…