- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
çok sağol canım :) darısı tüm isteyenlerin başına inşallah...
benim henüz birşey yok mide bulantım falan hiç olmadı daha.. ay canım çok geçmiş olsun..Allah bağışlasın minik kızınıtamam canım çıkıyorsun sanırım görüşürüs..
aslında ara verdim sayılır.. geçen ay kafamı boşalttım ama gecikmem oldu..
bi iki ay sonra dr kontrolüne gireceğim canım hayırlısıyla olur inşallah..
hadi bakalım göz açıp kapayıncaya kadar bu günler de geçerde meleğine kavuşursun inşallah..
cinsiyeti belli oldu mu
yok tatlım hiçbir belirti yok... çok nadir kasığım ve belim ağrıyo o kadar..
sen de var mı bişeyler
anladım canım çok bekletmesin kuzuck seni.
kızım olacak nasipse
aman olmasın bende yok yok diyip nie benim miğdem bulanmıyo diye tam üzülecekken bir başladı pir başladı gece gündüz mahvediyo mercimeğim beni :)) hele öğün atlarsam aman allahım o ne bulantı o yüzden şimdinin değerini bil :)))
tahminim doğru çıktı ya ilk hamile kaldığında kız gibi geçmişti içimden
çok sevindim ya maşallah güzel bi kızın olacak kesin
amin canım inşallah benim için dünyanın en güzeli olacağı keisn
tabiiki anasının gözünden bi başka olur yavrusu
aaaa bak ben ceviz falan yemiyodum hiç yiyeyim artık o zaman yumurtayı hergün yiyorum tam pişmiş sütte içiyorum. pilates yapcaktım ama belki zararlı olur diye başlayamadımkızlar süt gaz yapıyorsa laktozsuz süt içiyorsunuz doktorumdan inciler
mutlaka ceviz yiyorsunuz özellikle ilk 3 ay direk beyine yararlı
kuru üzüm hatta siyah kuru üzüm
hazım sorunu varsa kuru kayısı
fındık ve badem bunlarıda katarsanız süper olur
ben zaten yiyordum birtek kuru üzüm yememiştim 3 haftadır şimdi ara öğüne bunları da ekledim
1 dilim lifli ekmek mutlaka sabah yiyorum yogurt mutlak tüketiyorsunuz hatta evde yapma şansınız varsa yapın
dün ben yaptım fırında hemde soğutma ayarında harika oldu nette tariflerini bulabilirsiniz
yumurta her sabah olursa ii olur ama malesef ben sadece pazar yiyebiliyorum bundan sonra akşamdn haşlayacagım
yumurta rafadan olmayacak tam kaynatacaksınız
valla cok güzel bilinçlendim zaten cok dikkat ederim hem kiloma hem beslenmeme şimdi bebekle daha dikkat ediyorum. bitek sporum kaldı o da 3 aydan sonra inşallah pilates yada yoga ile devam edeceğim kaldığım yerden sizde doktorunuza sorun ve mutlaka spor yapın kızlar.
selammmmMerhaba kizlaaaaaaaaaaarr
mrb sılacım beni de takvime ekler misi bat 31 eylül
evet canım görmeden delirtiyor beni
Allah sana da böyle güzel bir evlat nasip etsin hemencik
hadi yaaa tam olarak ne zaman başladı pekiii
aaaa bak ben ceviz falan yemiyodum hiç yiyeyim artık o zaman yumurtayı hergün yiyorum tam pişmiş sütte içiyorum. pilates yapcaktım ama belki zararlı olur diye başlayamadım
selammmmsenin doğum tariihi benmkiyle aynııııııı sat 5 ağustosmuyduuu :26::26:
canım ceviz mutlaka ye hergün özellikle şu dönem folik asit de almayı unutma ıspanak falanda güzel suanda yeşil yapraklıda tüket cok yararlı kesenin ben bu kadar düzgün ve temiz görünmesini bunlara bağlıyorum böylede gider inşallah
sporu doktoruna danış çünkü kontrolden sonra ortaya cıkıyor benım bı sıkıntı olmadığı için eşimle muhabbet içinde hiçbir sıkıntı yok dedi spor içinde fakat biraz bekle acele etme 3 aydan sonra iyidir o zaman konusalım dedi
eylül 31 çekmiyo ki :)))
canım benimmmm çok sevindimmm gözümüz aydın olsunn :)
ahh ahh seni çok ii anlıyorum ben usg ye korka korka bakıyodum
hmmmm o zaman beklemek lazım tabi. doktor banada bi sıkıntı yok normal yaşamına devam et dedi. arada sol kasığım ağrıyo ama tedirgin oluyorum hemen :18::18:
amin canım cok cok sagol birlikte nice mutlu anlara :))
evt ya yüzümü görsen aglayacaktım eşime bakamadım o derece oldum doktor bile suratımı görünce gel gel ilk senin belli demezmi :)
canım o bende de var mesela bazen sol bazen sag oluyor normal aslında kanama olmadıktan sonra korkma.zaten doktor bakınca herseyı net söyler ben hapsurunca bir korkuyordum :) ama bi sıkıntı olmuyormus merak etme dedi ama sıkma dedi doktor kendini
ben doktoruma en başından anlatmıştım sen neden anlatmadınmı ?
anlattım kimyasalı tabi ama o zaman değil daha otururken anladı merhabadan sonra :))))))
ama kimyasala cok normal bakıyorlar yani cogu kadın sürekli yaşıyormus ama bizim kadar kurcalamadığı için farkında olmuyormuş ve zaten saglıklı sprem degılse tutunmuyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?