Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çok sağol canım :) darısı tüm isteyenlerin başına inşallah...

amin inşallah

benim henüz birşey yok mide bulantım falan hiç olmadı daha.. ay canım çok geçmiş olsun..Allah bağışlasın minik kızını tamam canım çıkıyorsun sanırım görüşürüs..

inşallah hiç olmaz canım tadını çıkarırsın
çıkmıyorum ev işi bitince buschy gelince onunla görüşürüz dedim

anladım canım çok bekletmesin kuzuck seni.
kızım olacak nasipse

Son düzenleme:
yok tatlım hiçbir belirti yok... çok nadir kasığım ve belim ağrıyo o kadar..
sen de var mı bişeyler

aman olmasın bende yok yok diyip nie benim miğdem bulanmıyo diye tam üzülecekken bir başladı pir başladı gece gündüz mahvediyo mercimeğim beni :)) hele öğün atlarsam aman allahım o ne bulantı o yüzden şimdinin değerini bil :)))

aaaa bak ben ceviz falan yemiyodum hiç yiyeyim artık o zaman yumurtayı hergün yiyorum tam pişmiş sütte içiyorum. pilates yapcaktım ama belki zararlı olur diye başlayamadım

Merhaba kizlaaaaaaaaaaarr
selammmm senin doğum tariihi benmkiyle aynııııııı sat 5 ağustosmuyduuu :26::26:

canım ceviz mutlaka ye hergün özellikle şu dönem folik asit de almayı unutma ıspanak falanda güzel suanda yeşil yapraklıda tüket cok yararlı kesenin ben bu kadar düzgün ve temiz görünmesini bunlara bağlıyorum böylede gider inşallah
sporu doktoruna danış çünkü kontrolden sonra ortaya cıkıyor benım bı sıkıntı olmadığı için eşimle muhabbet içinde hiçbir sıkıntı yok dedi spor içinde fakat biraz bekle acele etme 3 aydan sonra iyidir o zaman konusalım dedi

hmmmm o zaman beklemek lazım tabi. doktor banada bi sıkıntı yok normal yaşamına devam et dedi. arada sol kasığım ağrıyo ama tedirgin oluyorum hemen :18::18:

canım benimmmm çok sevindimmm gözümüz aydın olsunn :)
ahh ahh seni çok ii anlıyorum ben usg ye korka korka bakıyodum

amin canım cok cok sagol birlikte nice mutlu anlara :))
evt ya yüzümü görsen aglayacaktım eşime bakamadım o derece oldum doktor bile suratımı görünce gel gel ilk senin belli demezmi :)

hmmmm o zaman beklemek lazım tabi. doktor banada bi sıkıntı yok normal yaşamına devam et dedi. arada sol kasığım ağrıyo ama tedirgin oluyorum hemen :18::18:

canım o bende de var mesela bazen sol bazen sag oluyor normal aslında kanama olmadıktan sonra korkma.zaten doktor bakınca herseyı net söyler ben hapsurunca bir korkuyordum :) ama bi sıkıntı olmuyormus merak etme dedi ama sıkma dedi doktor kendini

amin canım cok cok sagol birlikte nice mutlu anlara :))
evt ya yüzümü görsen aglayacaktım eşime bakamadım o derece oldum doktor bile suratımı görünce gel gel ilk senin belli demezmi :)

ben doktoruma en başından anlatmıştım sen neden anlatmadınmı ?

ayyy bende hapşurunca çok korkuyodum yaaa banada kanama olmazsa problem yok dedi inşallah sorunsuz bi hamilelik geçiririz canım

ben doktoruma en başından anlatmıştım sen neden anlatmadınmı ?

anlattım kimyasalı tabi ama o zaman değil daha otururken anladı merhabadan sonra :))))))
ama kimyasala cok normal bakıyorlar yani cogu kadın sürekli yaşıyormus ama bizim kadar kurcalamadığı için farkında olmuyormuş ve zaten saglıklı sprem degılse tutunmuyormuş

haa tmm anladım canım..
benim bi sonraki randevum bundan tam 1 ay sonra nasıl bekliceksem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…