Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayyy bende hapşurunca çok korkuyodum yaaa banada kanama olmazsa problem yok dedi inşallah sorunsuz bi hamilelik geçiririz canım

amin canım aminnnnn :) tek istediğim bebeğim sağlıklı olsun vallahi gerisi boş
artık cok takmıyorum mesela cok rahatlattı doktor
bebeği ilk gördük sonra göremedik dediki daha 5+4 normal sende iyi bile görünüyor dedi hemde karından yani
inşallah haftaya tamamen görürüm minişimi :)

kimyasal olduğu ne zaman ve nasıl anlaşılıyo canım :26::26::26:

haa tmm anladım canım..
benim bi sonraki randevum bundan tam 1 ay sonra nasıl bekliceksem

senin ama istediğin doktor baskaydı dimi o yüzdenmi geç almıştın yoksa doktormu öyle tarih vermişti?
benim pazartesi o bile nasıl gececek diyorum ya hemencik geçsin istiyorum kalp atısınıda duysam nasıl güzel olur :)

kimyasal olduğu ne zaman ve nasıl anlaşılıyo canım :26::26::26:

tatlım kan tahlili yaptırmıstım adet günü olmayınca 19larda cıkmıstı ama karnımda cok sancı vardı dayanılcak gibi dğil
2 gece eşimle sabaha kadar oturduk bende ilaç almak istemedim bebeğe bisey olmasın diye sonra bi kan daha yaptırdım bi baktım 14 lerde doktora koştum ama malesef düşüyormuş 4 gün sonrada kanamam oldu
ben o kadar sncı cekinec süphelendim zaten 2.kan tahlili yaptırınca da anladım

benm ilk hamileliğimdeki doktorum 9 ekime verdi randevuyu
öyle olunca bende başka bi doktora gitmiştim..aslında bu doktordan çok memnun kaldım ama orda doğum yapılmıyo..anlaşmalı hastanelerde çok pahalı :S

hmmm o zamn benmki kimyasal değil :26:

benm ilk hamileliğimdeki doktorum 9 ekime verdi randevuyu
öyle olunca bende başka bi doktora gitmiştim..aslında bu doktordan çok memnun kaldım ama orda doğum yapılmıyo..anlaşmalı hastanelerde çok pahalı :S

memnunsan keşke ondan alsaydın yine randevu ilerleyen zamanlarda yine eski doktora dönerdin 1 ay da az bir süre değil ama kalbinden hangisi geçiyorsa ona git canım

memnunsan keşke ondan alsaydın yine randevu ilerleyen zamanlarda yine eski doktora dönerdin 1 ay da az bir süre değil ama kalbinden hangisi geçiyorsa ona git canım

diğer doktorumdan da çok memnunum özel olmasına rağmen doğumlarda uygun ve hastanede tanıdık var kürtajımda bile yardımcı oldular fiyatta..bide eski doktorumdan randevu almk çok zor..
şmdi gittiğim yerin anlaşmalı hastaneleri hrs ve güven hastanesi..bunlarda 4-5binden başlıyo:S
zaten özele gittiğim için her muayene 2li 3lü 4lü taramalrda bi sürü para vercez..

ozaman bekle canım benım birazcık sabredersin napalım medical parka bakıyorum bende orada doğum aynı fiyat ama sezeryan cok yapıyorlar sırf o yüzden orada yapmak istemiyorum 4-5 bnlerde doğum acıbadem soylemıyorum bile 12bin falan :) bi ara orayı istedim arkadasım orda yaptı ama sonra vazgectim kendiside dedi hıcbırsey farklı degıl sadece bir tık daha ilgileniyorlar bebekle dedi daha rahatsın dedi yoksa hepsi aynı bakalım rabbim o zamanları göstersinde doğum yapacak hastane bulurum :)
2li tarama ne zaman oluyordu 2.ayda falanmıydı onun takvimini bulacagım bir yerlerden ya önemli cunku

acıyı sen çekeceksin bide üstüne 4*5 bin çok fazla
benim hastane de 500 TL normal doğum özel okmeydanı

tamam doğum çok önemli ama o kadar para vermek ne kadar mantıklı bilemiyorum canım :S
2li tarama 11-14 haftalarda yapılıyodu galiba..
ben 9ekimde gittiğimde 12 haftalık oluyo o zaman yapılır sanırım :S

acıyı sen çekeceksin bide üstüne 4*5 bin çok fazla
benim hastane de 500 TL normal doğum özel okmeydanı

benim gittiğim yerde özel ordada doğum 400 falandı sanırım ilk hamileliğimde sormuştuk..şimdi artsa bile max. 500olmuştur..
be doğumdan çok korkuyorum yaa

benim gittiğim yerde özel ordada doğum 400 falandı sanırım ilk hamileliğimde sormuştuk..şimdi artsa bile max. 500olmuştur..
be doğumdan çok korkuyorum yaa

BENDE korkuyorum ama doktoruma öyle çok güveniyorum ki rahatlıyorum
bide doğumu düşünmek için çok erken henüz 38. hafta da ancak doğumuz belli olacak

tamam doğum çok önemli ama o kadar para vermek ne kadar mantıklı bilemiyorum canım :S
2li tarama 11-14 haftalarda yapılıyodu galiba..
ben 9ekimde gittiğimde 12 haftalık oluyo o zaman yapılır sanırım :S

işte bende çekiniyorum yani çok zor birsey aslında kime baksam herkes cok zor aman iyi seç diyor ama para oluncada değmez diyor anlamadım ki daha yenilerde 2 ay önce arkadasım dogum yaptı hemde normal o da 500 gibi birseye yaptı ama cok zor olmuş yani ilgilenmemişler agrı kesici bile vermemişler
Rabbim iyi insanlara denk getirsin inşallah birazda kısmet işi
bende 1500 geçmesin diyorum ama heran fikir değiştirebilirim zaman cok gercı bakalım :)
oo senin gittiğinde yaparlar o zaman sakın sormayı unutma atlayabiliyor doktorlar cidden
bnim daha var ya :)

BENDE korkuyorum ama doktoruma öyle çok güveniyorum ki rahatlıyorum
bide doğumu düşünmek için çok erken henüz 38. hafta da ancak doğumuz belli olacak

ben doktoruma tavsiye üzerine gittim..zor durumda kamadıkça kesinlikle sezeryana karşıymış..benm arkadaşım aynı doktora gidiyodu epidural normal doğum yapmıştı hem hastaneden hem doktordan çok memnundu..
düşünmek için çok erken biliyorum ama anlatılanlardan dolayı çk korkuyorum

ayyy kıyamam yaa..
evet evet bende unutmamak için not alıcam canım yaa gidince mutlaka söylemem lazım..

KİMSENİN doğumhikayesini dinleme canım. olumlu bile olsa mative olmak ise amacın int bloglardan oku olumlu hikayeleri

hiiç korkma kuzum her doğum yeni bir hikaye :) kimsenin kimseye benzemiyor doğumu rabbim hayırlısı ile su gibi doğum nasip etsin
korkulacak bisey değil bence ya ben kendimi telkin ediyorum eskiden tarlada doğum yapıyorlarmıs bekle ki ebe gelsin :))))
biz şanslıyız o yüzden hiiiç korkma bir sürü olumlu doğum hikayeleri var tabi zor doğumda var ama dediğim gibi sen ne kadar doğumda rahat olursan o kadar rahat bebiş geliyo
hastaneye mesela ben hemen sancıda gitmeyi düşünmüyorum geç gidicem boşuna bekletiyorlar insan stres oluyor
sakin sakin olmak lazım gerisi kolay
pehh daha cok var gerçi ama :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…