ayyy bende hapşurunca çok korkuyodum yaaabanada kanama olmazsa problem yok dedi inşallah sorunsuz bi hamilelik geçiririz canım
anlattım kimyasalı tabi ama o zaman değil daha otururken anladı merhabadan sonra :))))))
ama kimyasala cok normal bakıyorlar yani cogu kadın sürekli yaşıyormus ama bizim kadar kurcalamadığı için farkında olmuyormuş ve zaten saglıklı sprem degılse tutunmuyormuş
haa tmm anladım canım..
benim bi sonraki randevum bundan tam 1 ay sonra nasıl bekliceksem
kimyasal olduğu ne zaman ve nasıl anlaşılıyo canım :26::26::26:
senin ama istediğin doktor baskaydı dimi o yüzdenmi geç almıştın yoksa doktormu öyle tarih vermişti?
benim pazartesi o bile nasıl gececek diyorum yahemencik geçsin istiyorum kalp atısınıda duysam nasıl güzel olur :)
tatlım kan tahlili yaptırmıstım adet günü olmayınca 19larda cıkmıstı ama karnımda cok sancı vardı dayanılcak gibi dğil
2 gece eşimle sabaha kadar oturduk bende ilaç almak istemedim bebeğe bisey olmasın diye sonra bi kan daha yaptırdım bi baktım 14 lerde doktora koştum ama malesef düşüyormuş 4 gün sonrada kanamam oldu
ben o kadar sncı cekinec süphelendim zaten 2.kan tahlili yaptırınca da anladım
hmmm o zamn benmki kimyasal değil :26:
benm ilk hamileliğimdeki doktorum 9 ekime verdi randevuyu
öyle olunca bende başka bi doktora gitmiştim..aslında bu doktordan çok memnun kaldım ama orda doğum yapılmıyo..anlaşmalı hastanelerde çok pahalı :S
memnunsan keşke ondan alsaydın yine randevu ilerleyen zamanlarda yine eski doktora dönerdin 1 ay da az bir süre değil ama kalbinden hangisi geçiyorsa ona git canım
diğer doktorumdan da çok memnunum özel olmasına rağmen doğumlarda uygun ve hastanede tanıdık var kürtajımda bile yardımcı oldular fiyatta..bide eski doktorumdan randevu almk çok zor..
şmdi gittiğim yerin anlaşmalı hastaneleri hrs ve güven hastanesi..bunlarda 4-5binden başlıyo:S
zaten özele gittiğim için her muayene 2li 3lü 4lü taramalrda bi sürü para vercez..
diğer doktorumdan da çok memnunum özel olmasına rağmen doğumlarda uygun ve hastanede tanıdık var kürtajımda bile yardımcı oldular fiyatta..bide eski doktorumdan randevu almk çok zor..
şmdi gittiğim yerin anlaşmalı hastaneleri hrs ve güven hastanesi..bunlarda 4-5binden başlıyo:S
zaten özele gittiğim için her muayene 2li 3lü 4lü taramalrda bi sürü para vercez..
ozaman bekle canım benım birazcık sabredersin napalım medical parka bakıyorum bende orada doğum aynı fiyat ama sezeryan cok yapıyorlar sırf o yüzden orada yapmak istemiyorum 4-5 bnlerde doğum acıbadem soylemıyorum bile 12bin falan :) bi ara orayı istedim arkadasım orda yaptı ama sonra vazgectim kendiside dedi hıcbırsey farklı degıl sadece bir tık daha ilgileniyorlar bebekle dedi daha rahatsın dedi yoksa hepsi aynı bakalım rabbim o zamanları göstersinde doğum yapacak hastane bulurum :)
2li tarama ne zaman oluyordu 2.ayda falanmıydı onun takvimini bulacagım bir yerlerden ya önemli cunku
acıyı sen çekeceksin bide üstüne 4*5 bin çok fazla
benim hastane de 500 TL normal doğumözel okmeydanı
benim gittiğim yerde özel ordada doğum 400 falandı sanırım ilk hamileliğimde sormuştuk..şimdi artsa bile max. 500olmuştur..
be doğumdan çok korkuyorum yaa
tamam doğum çok önemli ama o kadar para vermek ne kadar mantıklı bilemiyorum canım :S
2li tarama 11-14 haftalarda yapılıyodu galiba..
ben 9ekimde gittiğimde 12 haftalık oluyo o zaman yapılır sanırım :S
BENDE korkuyorum ama doktoruma öyle çok güveniyorum ki rahatlıyorum
bide doğumu düşünmek için çok erken henüz38. hafta da ancak doğumuz belli olacak
işte bende çekiniyorum yani çok zor birsey aslında kime baksam herkes cok zor aman iyi seç diyor ama para oluncada değmez diyor anlamadım ki daha yenilerde 2 ay önce arkadasım dogum yaptı hemde normal o da 500 gibi birseye yaptı ama cok zor olmuş yani ilgilenmemişler agrı kesici bile vermemişler
Rabbim iyi insanlara denk getirsin inşallah birazda kısmet işi
bende 1500 geçmesin diyorum ama heran fikir değiştirebilirim zaman cok gercı bakalım :)
oo senin gittiğinde yaparlar o zaman sakın sormayı unutma atlayabiliyor doktorlar cidden
bnim daha var ya :)
ben doktoruma tavsiye üzerine gittim..zor durumda kamadıkça kesinlikle sezeryana karşıymış..benm arkadaşım aynı doktora gidiyodu epidural normal doğum yapmıştı hem hastaneden hem doktordan çok memnundu..
düşünmek için çok erken biliyorum ama anlatılanlardan dolayı çk korkuyorum
KİMSENİN doğumhikayesini dinleme canım. olumlu bile olsa mative olmak ise amacın int bloglardan oku olumlu hikayeleri
ben doktoruma tavsiye üzerine gittim..zor durumda kamadıkça kesinlikle sezeryana karşıymış..benm arkadaşım aynı doktora gidiyodu epidural normal doğum yapmıştı hem hastaneden hem doktordan çok memnundu..
düşünmek için çok erken biliyorum ama anlatılanlardan dolayı çk korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?