kızlar tünaydınnnnnnnnnnnnn :))))
pazartesiniz sendromsuz geçsin inşallah zira benim işten dolayı pek bi yorucu resmen uyuyorum ya iş yerinde
iyide canım adetime daha 2 hafta var bu hafta yumurtlama haftamdı..hamilelik olabilirmi...:44::44:senin adetine kaç gün vardı bu ağrılar olduğunda:44::44:
alla alla kuzum üşüttük galiba..havalr birden soğudu ya üşüttük sanırım ayaklarımızzı
kızlar bana korunmayı bıraktığımdan beri oluyor bu ağrı her ay bi 10 gün kadar sürüyo sağ yumurtalıklarımda sancı gibi mi desem baskı mı desem değişik bişey ben gittim doktora iltihap dedi ilaç verdi kist yok dedi ilacı kullandım iltihap azalmış dedi bu ağrı yumurtlama ağrısı olabilir dedi hayatımda ilk defa yaşıyorum 3 aydır bende hatta bu ayda oldu etti dörttttttttttt
bu arada esmer sirine ne yaptın sen regli oldun mu ?
günaydınlarrrr :) nasılsınız bakıyımm[/QUOTE
ben çok stresli ve gerginim bugün çalışmalara başlıyoruuzz
günaydınlarrrr :) nasılsınız bakıyımm[/QUOTE
ben çok stresli ve gerginim bugün çalışmalara başlıyoruuzz
hayırrr hayırr sıkıntı gerginlik yok
bebiş düşünrek değilde eşinle istediğin için birlikte olun canım..
benden sonra hamile kalan herkese hayırlı olsun size de epeydir uğrayamıyorum
hayırrr hayırr sıkıntı gerginlik yok
bebiş düşünrek değilde eşinle istediğin için birlikte olun canım..
tecrübelerinizden faydalansak :) canım sen nasıl hamile kaldın yani o ay neler yaptın ekstra?
aryaarel çook sevindim tatlımmm darısı kalp atışına
ben hala doktora gitmedim belki kalbini de duyarım diye haftaya erteledim.haftaya 6+3 olacak duyulur mu acaba????
tecrübelerinizden faydalansak :) canım sen nasıl hamile kaldın yani o ay neler yaptın ekstra?
ben ekstra hiç bişey yapmadım canım..2ay denedik 3.ayda hamile olduğumu öğrendik :)
ben ekstra hiç bişey yapmadım canım..2ay denedik 3.ayda hamile olduğumu öğrendik :)
ayyy çok güzell. darısı başımızaa. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. biz ilk denemeyi geçen ay yaptık bu ay ikinci deneme olucak. hadi hayırlısı bakalım
tüh boşuna bekledim o kadar desene duyamayacağımben 6+3de gitmiştim kese görünmüştü..7+3de kalp atışını gördük canım :)
ayyy çok güzell. darısı başımızaa. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. biz ilk denemeyi geçen ay yaptık bu ay ikinci deneme olucak. hadi hayırlısı bakalım
amin canım inşallah..hadi bakalım hayırlısı canım :)
tüh boşuna bekledim o kadar desene duyamayacağım
valla kuzum bende öyle oldu bende göbüş var belki ondan olmuştur
yavrum göbişle ne ilgisi var kiiiii :26::26::26::26::26:
benim göbişim çok yok bi de idrar testim çok belirgin çıkmıştı umut ediyorum ki erken döllenme olduğu için belki duyarım
haa 6+4 oluyomuş bu arada tekrar baktım da :)
doktor göbüşten yakalayamıyorum bebişi demişti
benim adetim 4gün geçtikten sonra 1000çıkmıştı..bendede geç döllenme falan yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?