Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ALLAH nasip ederde o zamana gelebilirsek doğuma yakın annemde kalmayı düşünüyorum..hastane annemlere çok yakın çünkü..
ayyyy ALLAH'ım bi avazda kurtarsın hepimizi :)

kızlar test yaptım pozitif çıktıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

Son düzenleme:
Kizlar nasılsınız ben hic iyi degilim artik kusmaya basladim kafami kaldiramiyorum yemekte yiyemiyorum midem bulaniyo ne zmna kadar boyle sürecek bilmiyorum

oleyy oleyy oleeeeeyyyyyyyyyy yaşasın yuppi heyooooooooooo gözümüz aydın fındığımmm ayy çok mutlu oldummmm

bende bende bendeeeeeeeeeee sagol tatlım benimm...dogrumu hesaplıyorum acaba ben şimdi 4 haftalıkmı hamileyim...sat 5 ağustos:44: :44: :44: yaa ne yapıcam şimdi.ben hiç bişey bilmiyorummm :) sabah gidip kan werdim yarın sonuc çıkacak...başka ne yapıcamm :)

Kizlar nasılsınız ben hic iyi degilim artik kusmaya basladim kafami kaldiramiyorum yemekte yiyemiyorum midem bulaniyo ne zmna kadar boyle sürecek bilmiyorum

12. hafta da geçiyor diyorlar ama kişiden kişiye değişiyor
az ye sık ye biraz daha düzene giriyor yataktan çıkmadan kraker ye öyle kalk

5haftalık çıkıyo canım..sabah ne kanı verdin sonuç yarın çıkacak diyosun ama hamileyim dedin nasıl oldu bu anlamadım canım :S

12. hafta da geçiyor diyorlar ama kişiden kişiye değişiyor
az ye sık ye biraz daha düzene giriyor yataktan çıkmadan kraker ye öyle kalk
Insallah gecer cok kotu bisey hamilelikten tad alamiyorum hasta gibi yatiyorum cubuk filanda pek fayda etmedi bende sabahlari kusma oluyo gun icinde de bulanti ve azi birak hic yemek yiyesim gelmio bu bulantilar yuzunden agzimi acasim gelmio actigimda yine kusacakmisim gibi hissediyorum saolcnm tavsiyelerin icin
ayyy kıyamam ben sana canım yaaa..bende hiç olmuyo kusma falan..geçmiş olsun bitanem..

Saol cnm ne guxel valla bulanti kusma igrenc bisi...dun bi esimle disari cikalim dedik bulanmaktan gozum birsey gormedi hemen eve döndük yattim direk (

benimde sat 5 ağustos, bende hamileyim seninle aynı gidicez sanırım

ayyyy çok kötü olmuş bu ama tez zamanda geçsin inşallah canım ya.

haydiiiii gözün aydın canımmmmmmmmmmmmmmmm :))
kan testimi yaptırdın ay bi hamiş daha geldi yihuu :)

teşekkür ederim tatlım hala inanamıyorum yaaaa.seninki 6 haftalık bnmki 5 haftalık....aynıyız nerdeyse kan testinin sonucunu yarın alcam...ewdeki testte çıktı tatlım

çok iyi anlıyorum canım 17 haftama kadar bu dediklerini çektim üstelik su içsem kusuyordum serum takılmaktan artık damar yolunu kapattırmıyorduk her gün gidip taktırıyordum
kilo almanı engelliyor çektiğin sancılarda cabası ama geçiyor ve sonra sanki hiç o günleri yaşamamış gibi oluyosn

Oyy cnm benim ya iyi bari atlatmissin sen insallah bende atlatirim bende su icerken bulaniyorum o yuzden su icmiyorum susuz kaldi vucudum sorun olmaz insallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…