- 2 Kasım 2011
- 4.075
- 84
- 363
- 34
hiiç korkma kuzum her doğum yeni bir hikaye :) kimsenin kimseye benzemiyor doğumu rabbim hayırlısı ile su gibi doğum nasip etsin
korkulacak bisey değil bence ya ben kendimi telkin ediyorum eskiden tarlada doğum yapıyorlarmıs bekle ki ebe gelsin :))))
biz şanslıyız o yüzden hiiiç korkma bir sürü olumlu doğum hikayeleri var tabi zor doğumda var ama dediğim gibi sen ne kadar doğumda rahat olursan o kadar rahat bebiş geliyo
hastaneye mesela ben hemen sancıda gitmeyi düşünmüyorum geç gidicem boşuna bekletiyorlar insan stres oluyor
sakin sakin olmak lazım gerisi kolay
pehh daha cok var gerçi ama :))
ALLAH nasip ederde o zamana gelebilirsek doğuma yakın annemde kalmayı düşünüyorum..hastane annemlere çok yakın çünkü..
ayyyy ALLAH'ım bi avazda kurtarsın hepimizi :)
kızlar test yaptım pozitif çıktıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
Kizlar nasılsınız ben hic iyi degilim artik kusmaya basladim kafami kaldiramiyorum yemekte yiyemiyorum midem bulaniyo ne zmna kadar boyle sürecek bilmiyorum
oleyy oleyy oleeeeeyyyyyyyyyy yaşasın yuppi heyooooooooooo gözümüz aydın fındığımmm ayy çok mutlu oldummmm
Kizlar nasılsınız ben hic iyi degilim artik kusmaya basladim kafami kaldiramiyorum yemekte yiyemiyorum midem bulaniyo ne zmna kadar boyle sürecek bilmiyorum
bende bende bendeeeeeeeeeeesagol tatlım benimm...dogrumu hesaplıyorum acaba ben şimdi 4 haftalıkmı hamileyim...sat 5 ağustos:44: :44: :44: yaa ne yapıcam şimdi.ben hiç bişey bilmiyorummm :) sabah gidip kan werdim yarın sonuc çıkacak...başka ne yapıcamm :)
5haftalık çıkıyo canım..sabah ne kanı verdin sonuç yarın çıkacak diyosun ama hamileyim dedin nasıl oldu bu anlamadım canım :S
ewde yaptığım test pozitif çıktı cnm onu diyorumyanlış degildir heralde :44:
Insallah gecer cok kotu bisey hamilelikten tad alamiyorum hasta gibi yatiyorum cubuk filanda pek fayda etmedi bende sabahlari kusma oluyo gun icinde de bulanti ve azi birak hic yemek yiyesim gelmio bu bulantilar yuzunden agzimi acasim gelmio actigimda yine kusacakmisim gibi hissediyorum12. hafta da geçiyor diyorlar ama kişiden kişiye değişiyor
az ye sık ye biraz daha düzene giriyor yataktan çıkmadan kraker ye öyle kalk
ayyy kıyamam ben sana canım yaaa..bende hiç olmuyo kusma falan..geçmiş olsun bitanem..
bende bende bendeeeeeeeeeeesagol tatlım benimm...dogrumu hesaplıyorum acaba ben şimdi 4 haftalıkmı hamileyim...sat 5 ağustos:44: :44: :44: yaa ne yapıcam şimdi.ben hiç bişey bilmiyorummm :) sabah gidip kan werdim yarın sonuc çıkacak...başka ne yapıcamm :)
Insallah gecer cok kotu bisey hamilelikten tad alamiyorum hasta gibi yatiyorum cubuk filanda pek fayda etmedi bende sabahlari kusma oluyo gun icinde de bulanti ve azi birak hic yemek yiyesim gelmio bu bulantilar yuzunden agzimi acasim gelmio actigimda yine kusacakmisim gibi hissediyorumsaolcnm tavsiyelerin icin
Saol cnm ne guxel valla bulanti kusma igrenc bisi...dun bi esimle disari cikalim dedik bulanmaktan gozum birsey gormedi hemen eve döndük yattim direk(
haydiiiii gözün aydın canımmmmmmmmmmmmmmmm :))
kan testimi yaptırdın ay bi hamiş daha geldi yihuu :)
Insallah gecer cok kotu bisey hamilelikten tad alamiyorum hasta gibi yatiyorum cubuk filanda pek fayda etmedi bende sabahlari kusma oluyo gun icinde de bulanti ve azi birak hic yemek yiyesim gelmio bu bulantilar yuzunden agzimi acasim gelmio actigimda yine kusacakmisim gibi hissediyorumsaolcnm tavsiyelerin icin
ayy tamam canım çok pardn anlamadım :) inşallah değildir bitanem..yarın kaçta alacaksın sonucu :)
ayyy inşallah güzel haberlerle gel canım..
Oyy cnm benim ya iyi bari atlatmissin sen insallah bende atlatirim bende su icerken bulaniyorum o yuzden su icmiyorum susuz kaldi vucudum sorun olmaz insallah..çok iyi anlıyorum canım 17 haftama kadar bu dediklerini çektim üstelik su içsem kusuyordumserum takılmaktan artık damar yolunu kapattırmıyorduk her gün gidip taktırıyordum
kilo almanı engelliyor çektiğin sancılarda cabası ama geçiyor ve sonra sanki hiç o günleri yaşamamış gibi oluyosn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?