bekarken doktora gittiğimde polikistik over var bebeğin zor olur demişti.bende bi korku oluştu ondan böyle karamsarım canım..ama inşallah dua ile hepimiz kucağımıza bebişlerimizi alırız..
bekarken doktora gittiğimde polikistik over var bebeğin zor olur demişti.bende bi korku oluştu ondan böyle karamsarım canım..ama inşallah dua ile hepimiz kucağımıza bebişlerimizi alırız..
canım hamişsin işte olumsuz düşünmeyi bırak
Merhabalar,
Eczaneden alınan testler sadece çift mi tek mi çizgi belli ediyor, nasıl rakamsal değerleri anladınız o testten acaba merak ettim
aynen katılıyorum :))
Yok canım eczaneden alınan testler üzerinde kontrol çizgisi hep çıkar 2.çizgi çıkıyorsa silikse hamilelik demektir.bende idrar testinde silik çıktı kan verdim 6.2 çıktı.
cnm ya bişey sorcam 6.2 falan diyosunya o değer haftasını falan belli ediyodu diyebiliyorum hani kaç haftalıksa ona göre değer yazıyo bi arkadaşımınkini görmüştüm 2 haftalıktı çıkan değere göre sana bişey demedilermi bununla ilgili
Yok canım kendi değerimi kendim değerlendiriyorum:)) 6.2 çok düşük yada çok geç döllenme yani kaza:)))))) bu değere göre 3 hafta aralığındayım.ya bide önce kanda çıkar kanda yükselince idrara geçer sonra idrarda çıkar.6.2nin idrarda çıkması çok ilginç oldu belki de test yanlıştı fln.. Fln..[/QUOTE
:)) o testler geneldede doğru çıkıyo ama birçok arkadaşım hatta hepsi öyle öğrenip kan verdi ve hepside hamile oldu :)) hayırlısı inşallah
merhaba
bişey sorucam benim adetime 9-10 gün var adet sancısı çekiyorum resmen belimde ağrı , sol kasığımda da batmalar oluyor hamilelik belirtsi olabilirmi gerçi bukadar erken olmaz ama kafam karıştı bilgisi olan varmı :44:
merhaba
bişey sorucam benim adetime 9-10 gün var adet sancısı çekiyorum resmen belimde ağrı , sol kasığımda da batmalar oluyor hamilelik belirtsi olabilirmi gerçi bukadar erken olmaz ama kafam karıştı bilgisi olan varmı :44:
Canım Hoşgeldin.bazı arkadaşlar belirti hissettim dedi bazı arkadaşlar hiçbirşey hissetmedi bazılarımız adet olacakmış gibi hissetti ama genelde belirtiler adetten önceki benzer belirtiler ,adet geçtikten sonra bel ağrısı mide bulantısı fln başlıyor.geç yumurtlamış olabilirsin akıntında varsa,yada bebek yerleşmek için ilerliyor olabilir ben batma olabileceğini düşünüyorum.hayırlısı olurda güzel haberlerini alırız inşallah.
Yok canım kendi değerimi kendim değerlendiriyorum:)) 6.2 çok düşük yada çok geç döllenme yani kaza:)))))) bu değere göre 3 hafta aralığındayım.ya bide önce kanda çıkar kanda yükselince idrara geçer sonra idrarda çıkar.6.2nin idrarda çıkması çok ilginç oldu belki de test yanlıştı fln.. Fln..[/QUOTE
:)) o testler geneldede doğru çıkıyo ama birçok arkadaşım hatta hepsi öyle öğrenip kan verdi ve hepside hamile oldu :)) hayırlısı inşallah
İnşallah dediğin gibi çıkar cnm keşke hepimiz bu ay hamile kalsak eneeeem ne manyak güzel olurdu:)) toplu dualar okunur allahım bin şükür denirdi:))))
evet 2,5 yıllık evliyim batmalar olmuştu daha önce ama hiç adet sancısını bukadar erken çekmedim
bence kafana takıp stres yapma sabırla bekle :) zor oluyo bu bekleyiş ama napalım :) hayırlısı olur inş.
inşallah canım benimde ümidim keşke olsadan yana ama tek tüpüm var benim biraz zor hamile kalabilirmişim allahın taktiri bekliyorum
beklemekten başka çare yok zaten onca tedavinin ameliyatın sonrasında bile hala beklemedeyim rabbim tüm isteyenlere tez vakitte versin bekletmesin
aminn sorun neydi canım sendeki bide yaşın kaç
İnşallah dediğin gibi çıkar cnm keşke hepimiz bu ay hamile kalsak eneeeem ne manyak güzel olurdu:)) toplu dualar okunur allahım bin şükür denirdi:))))
inşallah Yarabbimm :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?