Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

tam 7 deyiz biz 7+0 :)))) canımmm 2 güncük var aramızda aaaaa :))))

Ben hiç hazırlamıyorum,arada hazırlayınca çok seviniyor bizimkisi.Böyle daha iyi.Çok şımarık bu erkekler çoook;yapsan da bir yapmasan daaaa:)Kendini üzme sen hiççç.

bakcaz görcezzzz

canım yaptıranları okudum.anestesi iler yaptır çok korkuosan şekerimm..

cnm yok çok korkmuyorum da kadınlar internette braz fazla abartmş gibi zaten kısa bi işlemmiş anestiziye gerek yok gibi ya bide ayılmaya çalşcam sonra narkozda iyi bişi diilki bnm cnm öle tatlı diildir dayanrm bncede kadınlar braz fazla abartmş o yüzden sorudm çektren varmı dye bde sze sorcaktm kendmi kasmazsam atlatcam inş yarın

Belki de yumurtan gec olgunlasip ovulasyon olusuyodur benim 40.gunde catladi yumurtam hastalanana kadar calismalari birakma

Allah yardımcın olsun kuzumm..kesinlikle anlat bende birkaç ay içinde çektirmryi düşünüorum çünkü.güzel haberlerle gel inşş

Allah yardımcın olsun kuzumm..kesinlikle anlat bende birkaç ay içinde çektirmryi düşünüorum çünkü.güzel haberlerle gel inşş

inş cnm bnm ben yarın 12de falan çektrcem yarın yzamasamda diğer gün haber veririm inş iyi olur herşey dua edin olurmu :18::18::18:

Hisrerosalpingografi mi cekileceksin

Ben rontgen teknisyeniyim arkadasim bu grafi cekilirken bizzat orada oluyorum dr ilaci veriyor ben filmi cekiyorum cok kisa bi islem sadece spekulum takicak ve rahmine ilac vericek kendini sikmazsan korkulacak bisey yok.bu filmi neden cekecek peki drun sana

Belki de yumurtan gec olgunlasip ovulasyon olusuyodur benim 40.gunde catladi yumurtam hastalanana kadar calismalari birakma

Canim doktorun dedigi yimurtlamada
sorun yok dollenmek icin yetrnce buyuklugu.yok
dedi sadece senn dedgnle.ayni anlam mi bilmiorum
bekliom adet olmayi bakalim ne olcak buvara
calismayi baya durdurttum hamileyimdir diye bi olumlu
heves.kapladi 4gunden beri ama bgnve dun.
Adet olckmsm gibi gelio umudumu yitirdim bu ay ama
tedaavi olnca 1-2aya hanile kalcm umidimzz var ikimznde
doktor hamile kalcn.ddi

canm ilgilendğn için saol ilaç tedavsi gördm bi ay işe yaramadı bdaha tedavi yapcaktı tüplerne bi bakalım ona göre yaparz dedi işte böle ay içimi rahatlattın çok iysn ya çok abartyo herkes

Ben de gecen ay biraktim calismayi adetime 2 hafta kala bu ay da birakmistim son kez bi dra gideyim dedim yumurtam daha catlamamis calismaya aynen dvm ettim bence birakma calismayi ne olur ne olmaz.bakalim ben de haftaya tahlil yaptircam hayirlisi.allah bekletmesin

slm kızlar ben acayip yemek yiyorum bu sıralar adetime 1 hafta var böyle adet zamanı yaklaşırken iştahı aşırı açılan var mı aranızda normal mi bu adet zamanı bir sürü belirtiyi bir arada yaşıyorum ama hiç iştahım bu kadar açılmamıştı

Ne biliym tatlim.yaa adetim gecikince ben biraktm calismalari
dedmya.dunden.beri.biraz kabxlk yasiom ve.haff.karnim sizlio
ondan.adet olcm die hssediom
calsmya de bm tabi

canm ilgilendğn için saol ilaç tedavsi gördm bi ay işe yaramadı bdaha tedavi yapcaktı tüplerne bi bakalım ona göre yaparz dedi işte böle ay içimi rahatlattın çok iysn ya çok abartyo herkes
Bu filmde tuplerinin durumu gorulecek ayrica tuplerinde ufak bi tikaniklik sozkonusuysa ilac verme esnadinda basincla acilabiliyor da.insallah onemli bi sorun yoktur film cekilip geldikten sonra bol bol dus al ve yogurt sut tuket

Bu filmde tuplerinin durumu gorulecek ayrica tuplerinde ufak bi tikaniklik sozkonusuysa ilac verme esnadinda basincla acilabiliyor da.insallah onemli bi sorun yoktur film cekilip geldikten sonra bol bol dus al ve yogurt sut tuket

çok saol cnm ya çok teşekkür ederm sana

yaaa kizlar lutfen bana cevap yazinnnnn lutfennn....ben puregon kullandim 1 yumurtam buyudu ama cok zayif yani 16.gun 17 mmdi..ve cumartesi doktordaydim 17mm di dedi pazartesi gel catlama ignesi yapalim o gun kocam evde yoktu pazar da ben istemedim (hani 2 3gun ara vermiw olalim catlama oluncaya kadar kalite iyi olsun diye) veee ben pazartesi gidince doktor bi bakti catlamiw kendiliginden ya simdi ben kacirdimmiiiiiii yumurtayiiiiiiiiiii aglamak istiyorummmmmmm 1 yila 1yumurta onu da kacirmiw olmakkk cok kotu noooolur yardimm bi cevaplarsaniz rica ederimmm

canımm benimde batım açok yakın ve iştahım çok açık bunun hamilelikle alakası yoktur şekerimm..bende arada olur böle..bu arada artık girmiosun nasılsın nerelerdesinn

bende de hep adete yakin istahim acilir canim hem de asiri cikolata isterim 2 3gun durmadan cikolata yerim adet gelince de hic aklima gelmezz...zaten hamilelik belirtisiyle adet belirtisi hemen hemen aynidirr canim hepimize sabr fazlasiyla Inwallah

amin canım cok tsk ederim.böyle düşünüp yazmanız bile destek sagol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…