Ay evet aynen öyle pıt pıt ta pıt pıt attı kalbi yerim ben onuuuuamin canım iyi dileklerin için çooook sağol
canım ben 6+5 im bugün.. evet seninde 6+6 mı bugün?
yiğenin ellerinden öperrr
ye teyzesi yeee ölür anası onu minik kalbineeeee
hımm anladım canım..bende öyle arada hazırlardım bugünde sadece kahvaltılık çıkarttım bizimki masaya oturdu bi afra bi tafra bi hışımla kalktı dolaptan yumurta aldı tava aldı kendine yumurta yapmaya başladı bende sinirlendim kalktım masadan tv izlemeye başladım..sonra ben çıkıyorum dedi çıktı ne öptü ne bişey off deli olcam..
sonrada mesj attım niye böyle yapıyosun derdin ne dye? bi daha sabah kalkma ben senin yaptığının daha iyisini yaparım dedi
bakcaz görcezzzz
canım yaptıranları okudum.anestesi iler yaptır çok korkuosan şekerimm..
Merhqba kizlqr en son doktora gitcm dedm internet
paketim bitmisti yazamadm bi daha anlatym simdi size
ilk gittigim kadin doktor bisi solememis yalanci kadn
iyiki erkek doktora gitmisim hem.ucuz hem ii mesleginde
gittigim gub yumurtalana gunumdu yumurtalar gorunuyordu
Sorun sadece sag yumurtaligim yeterince buyuk deglmis
adet oldugunda gel ac karnina test yapcz dedi
ama.hala adet olmadim ya ayin 10 unda yqda 13unde olurum
diye bekliordum agri sizida olmadi bugun biraz szlar gibi
oldu bakalm gebelik hayalim gene.olmicak gqliba :-(
bakalm olunca gitcm test yaptrmadm negatif olmasmdn.
Korktum
cnm yok çok korkmuyorum da kadınlar internette braz fazla abartmş gibi zaten kısa bi işlemmiş anestiziye gerek yok gibi ya bide ayılmaya çalşcam sonra narkozda iyi bişi diilki bnm cnm öle tatlı diildir dayanrm bncede kadınlar braz fazla abartmş o yüzden sorudm çektren varmı dye bde sze sorcaktm kendmi kasmazsam atlatcam inş yarın
Allah yardımcın olsun kuzumm..kesinlikle anlat bende birkaç ay içinde çektirmryi düşünüorum çünkü.güzel haberlerle gel inşş
Hisrerosalpingografi mi cekileceksin
Belki de yumurtan gec olgunlasip ovulasyon olusuyodur benim 40.gunde catladi yumurtam hastalanana kadar calismalari birakma
Ben rontgen teknisyeniyim arkadasim bu grafi cekilirken bizzat orada oluyorum dr ilaci veriyor ben filmi cekiyorum cok kisa bi islem sadece spekulum takicak ve rahmine ilac vericek kendini sikmazsan korkulacak bisey yok.bu filmi neden cekecek peki drun sana
Canim doktorun dedigi yimurtlamada
sorun yok dollenmek icin yetrnce buyuklugu.yok
dedi sadece senn dedgnle.ayni anlam mi bilmiorum
bekliom adet olmayi bakalim ne olcak buvara
calismayi baya durdurttum hamileyimdir diye bi olumlu
heves.kapladi 4gunden beri ama bgnve dun.
Adet olckmsm gibi gelio umudumu yitirdim bu ay ama
tedaavi olnca 1-2aya hanile kalcm umidimzz var ikimznde
doktor hamile kalcn.ddi
Ben de gecen ay biraktim calismayi adetime 2 hafta kala bu ay da birakmistim son kez bi dra gideyim dedim yumurtam daha catlamamis calismaya aynen dvm ettim bence birakma calismayi ne olur ne olmaz.bakalim ben de haftaya tahlil yaptircam hayirlisi.allah bekletmesin
Bu filmde tuplerinin durumu gorulecek ayrica tuplerinde ufak bi tikaniklik sozkonusuysa ilac verme esnadinda basincla acilabiliyor da.insallah onemli bi sorun yoktur film cekilip geldikten sonra bol bol dus al ve yogurt sut tuketcanm ilgilendğn için saol ilaç tedavsi gördm bi ay işe yaramadı bdaha tedavi yapcaktı tüplerne bi bakalım ona göre yaparz dedi işte böle ay içimi rahatlattın çok iysn ya çok abartyo herkes
Bu filmde tuplerinin durumu gorulecek ayrica tuplerinde ufak bi tikaniklik sozkonusuysa ilac verme esnadinda basincla acilabiliyor da.insallah onemli bi sorun yoktur film cekilip geldikten sonra bol bol dus al ve yogurt sut tuket
Ne biliym tatlim.yaa adetim gecikince ben biraktm calismalari
dedmya.dunden.beri.biraz kabxlk yasiom ve.haff.karnim sizlio
ondan.adet olcm die hssediom
calsmya de bm tabi
Yumurtan catlarkende agrin olur.degerlendir bunu
slm kızlar ben acayip yemek yiyorum bu sıralar adetime 1 hafta var böyle adet zamanı yaklaşırken iştahı aşırı açılan var mı aranızda normal mi bu adet zamanı bir sürü belirtiyi bir arada yaşıyorum ama hiç iştahım bu kadar açılmamıştı
slm kızlar ben acayip yemek yiyorum bu sıralar adetime 1 hafta var böyle adet zamanı yaklaşırken iştahı aşırı açılan var mı aranızda normal mi bu adet zamanı bir sürü belirtiyi bir arada yaşıyorum ama hiç iştahım bu kadar açılmamıştı
slm kızlar nasılsınız???
angel2858 canım ya yaşadıklarını okudum allah yardımcın olsun.. sana ne diyeceğimi nasıl destek olacağımı bilemiyorum.. gerçekten zor bi durum allah yardımcın olsun bitanem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?