- 2 Kasım 2011
- 4.075
- 84
- 363
- 34
keşke akşama kadar yapılamasaydı yaaaa
hastalar çıldırdı ama yazık 1 saattir sistem bekliolar..işte çalışanlar ne anlar hastaların halinden örnekk bennn
ama napalımm ya çok yoğun burası...bizde insanızz demiiii...3 saatçik elektrikler olmasa ne olurki
Benim kirmozilarda el salliyogaz bendede ayni valla isysncim yesil yaprakli sebzelerden tuket yafa ilik sutle iki kayisi ye bagirsaklarin duzelir
kesin söverdimm ama bankonun arkasında olana değil teknik servistekilereeeeAllah seni emi :) peki o bankonun diğer tarafında olsan 3 saatçik elektrikler olmasaydı sen nasıl olurdun :)
haklısın ilgi beklemekte sonuna kadar hem de... ama birbirimize destek olmakta biz eşlerin görevi şu zor günleri geçene kadar azcık dişini sık bakalım.. sonra da düzelmezse vur kafasına kafasına artık yapacak bişey yok :)bizim sevgililik dönemimiz çok uzun sürdü biz 5sene birliktelikten sonra nişanlandık nişanlanınca herşey yavaş yavaş düzelmeye başlamıştı düğün yaklaşınca skıntı stres arttı tabi..evlenince benim sıkıntılarımdan zamanın nasıl geçtiğni anlamadık zaten..
şimdide eşim işlerden dolayı çok gergin ama bende hamile bi bayan olarak daha fazla ilgi istiyo ve bekliyorum..
ayy sorma bu ay benim hastalıklar ayım oldu resmennnn
önce çok şiddetli bacak ağrısı,,,sonra kabızlık ve kasıklarımda ağrı..
bugün hem kabız gibi ağrım var..hem adetim gelcek ya onun ağırlığı baskısı var hemde sağ kolum berbat ağrıyor...
çürüpe ayrıldım resmenn
haklısın ilgi beklemekte sonuna kadar hem de... ama birbirimize destek olmakta biz eşlerin görevi şu zor günleri geçene kadar azcık dişini sık bakalım.. sonra da düzelmezse vur kafasına kafasına artık yapacak bişey yok :)
kız sen hamile misin nesin? belirtilerin çook benziyoo..
yok kuzumm yaa hiç hamile gibi hissetmiyorum kendimi..bata 4 gün var ve adet belirtilerim aynen başladı..haklısın ilgi beklemekte sonuna kadar hem de... ama birbirimize destek olmakta biz eşlerin görevi şu zor günleri geçene kadar azcık dişini sık bakalım.. sonra da düzelmezse vur kafasına kafasına artık yapacak bişey yok :)
kız sen hamile misin nesin? belirtilerin çook benziyoo..
yok kuzumm yaa hiç hamile gibi hissetmiyorum kendimi..bata 4 gün var ve adet belirtilerim aynen başladı..
zaten kolum bacaklarım ağrıyor ne alaka ki hamilelikle..
düzelmezse vuyucam kıybacı vuyucam kıybacı :)
valla banada hamile gibi geliyo ama bişey söylememiştim :)
valla ben de bat günü ve ertesi gün hamile olmadığımdan o kadar emindim ki iş yerinde tuvalete gidip gidip bakmayım diye pedimi bile takmıştım..
ayrıca hamilelikte kas kemik ağrıları da olur..
benim 2 haftadır omzum ağrıyo mesela çok fena..
umutlandırmak gibi olmasın ama ne bileyim inşallah tahminlerimiz doğrudur
yani ben çenemi tutamadım aslında umutlandırmakta iyi değil :26:
kuzumm hiç sıkma canını ben hamile olmadığımdan eminim..umutlanmadımm yaniii
bu ay belirti falanda aramıyorum..
ciddi ciddi üşüttüm galiva hava değişimi var yaniii...
bugün sarı akıntım başladı her adetten önce olduğu gibi..
o yüzden hamilesin deseniz bile inanmammm
sarı akıntı bende de çok oluyo :) ama hamile ollduğumdan beri...
ya gerçi bence de sen hamile falan değilsin
aynenn öle şekerimmm hamile falan değilimmmmbu ay üzülmem kuzum merak etme..KPSS var önümdee
Hisrerosalpingografi mi cekileceksinkızlar ben geldm doktora gttm rahim filmi istedi yarın çektrcem ya inş çok canım yanmaz korkmuyodum ama zaman azadıkça tırsma geldi hiç rahim filmi çektiren varmı
yok kuzum zannetmiyorum hamile olduğumu falan..
adet belirtilerim aynen başladı..
c.tesi görürüm kırmızıları kesinn..
sanırım üşüttüm ben..barsaklarımda tıkandı kaldı galibaa
bakcaz görcezzzzBelli olmaz canım zaten adet ile hamiş belirtisi aynı ayırt etmek çok zor heyecanla bekliyorum haberleri:))
kimsee yokki bnmle ilgilencek
evet hazırlan bakalım bu ay hamile kalırsan direk sınava denk geliyo dimiiii
inşallah bebişin sana böyle bir kazık atarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?