- 2 Kasım 2011
- 4.075
- 84
- 363
- 34
canım takma kafaya diyeceğim ama olmaz işteilla ki takıyorsun çünkü aynı evde yaşıyorsun..bu erkeklerin hepsi aynı ben iki düşük yaptım bana diyor ki ben de sorun yok sen bir çocuğu tutamıyorsun karnında dedi ama nasıl zoruma gitti anlatamam..yaptıkları hataların farkına varıyorlar ama işte..sen hamilesin canım kendini üzmemen gerekiyor eşini al karşına herşeyi konuşun böyle sessiz sedasız çekip gitmekle hiç birşey düzelmez..bebişine sen iyi bak emi bak teyzesi de çok üzülüyor sonra
Ay evet aynen öyle pıt pıt ta pıt pıt attı kalbi yerim ben onuuuupıt pıt atan kalbini sevsinlerr hopp hop yisinler :)) canım cokk sevındım rabbim sagıkla hergun duymayı nasip etsin o atısları :)) oy bak agzım kulaklarımda :))
benim dündü ya kontrol doktor ameliyata girince cumartesiye aldık bakalım ne kdr oldu bu sefer fotosunuda alarım :))
canım sen kaçtaydın şimdi 6+3 olmusmuydu senın cok yakındı aramız
Yiğenimi gördüm
benim başka çiğdemim mi var bebeğim
oyyyy oyyy oyyy yesin teyzesi o kalp atışını
aynen öyle canım takmamak elde değil malesef..yaa bu erkekler nasıl bu kadar dan dun konuşupda bizlerin kalbini kırmayı beceriyolar anlamıyorum doğrusu..yaptıklarının farkına varıyolar ama çoktaaaa iş işten geçmiş oluyo..
eşimi görsem zaten karşıma alıp konuşucam canım ama malesef gece çok geç geliyo sabah erken gidiyo hiç konuşma fırsatımız yok..
bi kötü huyu varsa inadı inaattır
ayy teyzesi sen üzülmeee kıyamayız ki biz sana..
inş tez zamanda düzelir canım...benim eşimin de kötü huyu hemen sinirlenir bağırır çağırır hiç düşünmez herkesin içinde azarlar beni çocuk gibi 2 senedir düzeltemiyprum bu adamı tamam diyo bir daha yapmam diyo ama bir süre sonra tekrar yapıyor artık onu takmıyorum inan ki belkide alıştım onun huylarına...bebişimize iyi bak sineemmm onu üzmeoy ben onu yerim yaa valla
çok şükür benim eşim öyle herkesn içinde öyle şeyler yapmaz ama çok sinirli işte birden parlıyo ve kin tutuyo..
ben bebişe ii bakmaya çalışıyorum ama o bana bişey yedirmiyo ki :S
Sinemcim sakın ola ki eşinle ilgili problemleri kafana takma kendini de üzme.. bebişine yazık onu düşün.. benim eşimde çok çalışıyo yoruluyo..gergin olduğu günler gelip bana çatıyor.. erkekler bizim gibi değil ki ince, düşünceli değiller ki... oysa ki onun seni şimdi pamuklara sarıp bakması ilgilenmesi sevgi göstermesi lazım.. bir kez acı yaşamışsınız..işte erkek olunca böyle şeyler aklına gelmiyor demek ki... sen boşver takmamaya çalış.. fırsat bulursan da tatlı dille konuş..
her gıdadan almaya çalış canım çok az da olsa yemeye çalış çünkü bebek seni kemirir ona bir şey olmaz sana zarar verir allah korusun.
kafaya takıp üzülmemek elimde değil ki sırtını dönüp yatıyo..senin eşin ne işinde çalışıyo blmiyorum canım ama hem kendi dükkanları hem iş yetişmiyo hemde hem çalışıp hem sevkiyata gidiyolar ve çoğu zaman sırtlarında kaçıncı katlara çıkarıyolar o bazaları yatkları kanepeleri..
bi gün erken gelse de konuşma fırsatımız olsa keşke..
benim eşim de inşaat işinde baya yorucu bi işi var 7 gün çalışıyo.. ama senin eşin baya yoruluyomuş.. bi de işteki bazı şeylere kafasını taktıysa da öyle gergin sinirli olabilir.. sırtını dönüyosa da sen de sırtına sarıl bakalım o zaman tepkisi ne olcak ?
sıkıntı stres ve yorgunluktan saç kıran oldu..doktora gitmeye bile fırsat bulamıyo :S
bakalım bide öyle deneriz artık napalım..
ay canım ya ne kadar yapıcısın tam anne profili var sende
başkası olsa ne sarılcam be diye söylenir..
mükemmel bir anne olacaksın, bebişin çok şanslııı
ay canım ya ne kadar yapıcısın tam anne profili var sende
başkası olsa ne sarılcam be diye söylenir..
mükemmel bir anne olacaksın, bebişin çok şanslııı
napalım ya bu deveyi güdücez yada bu diyardan gidicez..
çok seviyorum eşimi eşimin de beni çok sevdiğini biliyorum..sadece bi anlık öfkesine yenik düşüyo..
ağzından bal damlıyoo inşallah anneliğin üstesnden de en iyi şeklde hakkıyla gelebilirim..
ya aynen öyle.. evlenince bir yola giriliyor işte.. bende de eşindeki o bırakırım tavırları vardı.. sevgiliyken kaç defa bıraktım.. o beni hiç bırakmadı..evlendikten sonra da bikaç kere istemiyorum dedim alışamamıştım..tabi ayrılamadım :) eşim de yavaş yavaş o huyumdan vazgeçirdi beni.. şu anda o bana dese kızarım ayrılığın lafının bile edilmesi çirkin derim..
gelirsin canım en güzel şekilde sen hiiiç merak etme
1 saatti elektrikler yok..hastanenin güç kaynağı çartayı çekmişş haahahah
yok kuzum zannetmiyorum hamile olduğumu falan..Canım bende de çok oluyor kabızlık ve gaz sancısı(ama soğuğu yediğim zaman beter oluyor..sen yine de dikkat et:)kız hamile misin acaba:)
geçmiş olsuuuunnnn :)
yok kuzum zannetmiyorum hamile olduğumu falan..
adet belirtilerim aynen başladı..
c.tesi görürüm kırmızıları kesinn..
sanırım üşüttüm ben..barsaklarımda tıkandı kaldı galibaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?