- 26 Ağustos 2013
- 1.054
- 46
- 108
kızlar ben dün akşam adet oldum beklediğimden erken geldi malesef
napalım çalışan bizler poğaça ve çaya talimizzzafiyet olsun tatlımaynen bende her zamanki gibi poaça aldım birazdan yapcam, iştah bekliyorum
napalım çalışan bizler poğaça ve çaya talimizzz
günayyyddıınnnnnn :) biz daha kahvaltımızı yapamadık teyzeleri limon yedik sadece :))))) içimizin bulantısı gitti
siz neler yapıosunuz akşam amma kaynatmıssınız okudum
bu arada angel ne yaptı kızlar bilen varmı
kızlar inşallah dediğiniz gibidir ama hiç sanmıyorum çok üzgünüm ve işin kötüsü ilk olarak ne yapacağımı bilmiyorum ama sorun sadece kist mi yoksa başka bişey mi bilemiyorum.
doktora gidince nasıl bir tedavi isticem onuda bilmiyorum
rahim filmi çektirip sonuçları alıp öyle mi gitsem acaba yoksa direkt yumurtlama takibi mi istesem?
adet bitince rahim filmi çektireyim o zaman şimdi bitmez bu adetimbence iyi bir doktor araştır...zaten o seni yönlendircektir..sanırım önce rahim filmi çeker..sorun yoksa yumurta takibine başlar..
bence iyi bir doktor araştır...zaten o seni yönlendircektir..sanırım önce rahim filmi çeker..sorun yoksa yumurta takibine başlar..
angel akşam yazdı..doktor 1 hafta bekeleylim demiş..HCG değeri yükselmeye devam ediyormuşdoktor çok küçük belkide o yüzden duyamıyoruz demiş..kese bozulmamış..1 hafta beklencekmişş
Merhaba kızlar, ben aranıza dün yeni katıldım. 1.5 senelik evliyim ,Nisan başından beri çocuk istiyoruz; ancak genç kızlığımdan beri sürekli tekrarlayan iltihap için doktora gittim ; bana fitil,orsinid ve ağızdan bir antibiotik verdi, ileç bitince geçmezse gel dedi regl'den sonra tekrar gittim biraz dha iltihap kalmış dedi DONAXLY VAJINAL TABLET verdi , vermez olaydı kullandığım günden beri regl düzensizliğim başladı 1 REGLİM 20 GÜNDE ,2.Sİ 42 GÜNDE OLUYOR ,4 aydır böyle devam ediyor. 29 yaşına kadar düzenli olan reglim bu hal aldı ve nasıl düzelecek ,içeride ne olup bitiyor , bu düzensizlikte bebişim olur mu bilmiyorumçok üzgünüm
sizinde buna benzer bir durumunuz oldu mu bu yada benzeri bir ilaç kullanınca , lütfen yardım !!!
Kızlar günaydın;
Dun doktora gittik 18. haftaya girmişiz %90 kız dedi ama göbek bagı var yanıltabilir sen hazırlık yapma bıraz daha bekle dedi
hem hazırlık yapma yyanıltabilir hemde %90 kız madem emin değil neden yüzde verior hiç anlamadım stresden dudagım uçukladı kızımmı olacak oglum mu ne zormus beklemek yahu
Canım bendede hep mantar var ve geçmiyor, ama şuan kullandiğin ilacı hiç duymadım, bana geçen ay vajinadan alınan şırıngayla kullnılan bi krem verdi, o da yan etkisinde erken adet görme vardı, kullandım erken adet oldum ama genelde malum yerle ilgili olan antibiyotikler maalesef düzensizleştiriyor, üzülme bence asıl iltihapla çocuk olmaz demişti doktorum, olsa da erken doğum, düşük gibi şeylere neden oluyor.. onun için ilaçları kullan elbette ki ilaç bitince düzelir, benim ki düzene girdi mesela
canım, hiç sorun gözükmüyor demişti iltihap geçmişti ilacı kullanalı kaç ay oldu o ilaçtan beri 20 Mayıs -10 haziran-22 Temmuz-12 ağustos tarihlerinde regl oldum , bi 20 gün ara , 2. ay 42 gün ara - 3. ay 20 gün ara -4. ay yani bu ay hala bişey yok 36 gün geçti hala olacağım diye bekliyorum . bu ay bi olsam oğan kürü deniycem ne var ne yok temizlesin ve bi ihtimal düzene soksun diye .yumurtlama tarihimi bile artık bilemiyorum çıldırmak üzereyim ....
tam 7 deyiz biz 7+0 :)))) canımmm 2 güncük var aramızda aaaaa :))))
Kızlar günaydın;
Dun doktora gittik 18. haftaya girmişiz %90 kız dedi ama göbek bagı var yanıltabilir sen hazırlık yapma bıraz daha bekle dedi
hem hazırlık yapma yyanıltabilir hemde %90 kız madem emin değil neden yüzde verior hiç anlamadım stresden dudagım uçukladı kızımmı olacak oglum mu ne zormus beklemek yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?