çok iyim Allah'a şükür sizleri sormalı
çay simit mi dedinizzo güzel ikiliyi simit süt olarak ayırmak zorundayım
kızlar yaa bişey sorucam..
tamam biliyorum çok sağlıklı bişey değil belki ama sucuk sosis yiyemiyomuyuzzzzzz
canım ben sucuk yiyorum ama pişirmeden yemek iyi değil heralde..
bi de biz sucuğu kendimiz yaptırıyoruz hazırlar çok iyi değil..
uyyyyşşş limon mu hemde sabah sabah :)
ayyyyyyhhhhhepsini mi okudun
pijamalarım artık sıkıyo benm göbüşümü bu kadar erken olması normal mi yaa :S
aynen kuzum sabahın körü ve limonbebişim ekşi surat olacak yahu
evet hepiciğini okudum ah biz gelinler yokmuay ben anlatsam hem güler hem şok olursunuz cok fena bunlar cok
kızlar yaa bişey sorucam..
tamam biliyorum çok sağlıklı bişey değil belki ama sucuk sosis yiyemiyomuyuzzzzzz
aynen kuzum sabahın körü ve limonbebişim ekşi surat olacak yahu
evet hepiciğini okudum ah biz gelinler yokmuay ben anlatsam hem güler hem şok olursunuz cok fena bunlar cok
tatlım ben napiim işe gelirken tayt zor giyiyorum
canım yeme ama cok canın çektiyse ayda 1 falan sorun cıkarmaz dışarıdan hiçbir sakatat önerilmiyor bnce yeme ya pişsede yemem market ürünleri hep bi ton içerisinde madde var
haklısın canım, ve seni o kadar iyi anlıyorum ki, ama dedim ya ilaç bitmeden düzene girmez, sen soğan kürünü mutlaka dene, eminim ilaçla bir alırsan daha çabuk işe yarayacak.. Sıkma canını, tedavi bitsin sonrasında artık yumurtlama gününü de bilirsinIlişki sırasında kan-yanma-acı varmı sende? Bende oluyor hala mesela..
kızma lan seni seviyoooom
ben öğrendim zamanı gelince biz de bakarız
ımmm pekiii ananem sucuk içi yapsa kıymadan baharatlı falan yapılıyo yaa onun zararı olur mu ki,?
Hic bisey olmaz yaaa ye srn nr bulursan.cig yemede
ımmm pekiii ananem sucuk içi yapsa kıymadan baharatlı falan yapılıyo yaa onun zararı olur mu ki,?
öğğğğ çiğ yiyememki zaten.. napıyosun nasılsın bakıyım geceden beri
ye tatlıyı doğur hakkıyı ye ekşiyi doğur ayşeyi demişler
ayşe mi geliyo kız sabah sabah limon yiyosun
canım evde eger yapmayı biliosa olur ama marketten alma hatta bunu doktoruna bile arayıp sorabilirsin benim doktorum kesin kes hayır demişti salam sucuk sosis pişmiş daha yeme dedi malum market sucukları ömrü uzun olsun diye konulan maddeler cok zararlı
ama evde yapılan sureklı yenmedıgı muddetce olabilir demişti sanırım onunda bekleme süresi mi ne varmıs
ya bence doktora sor kuzum cok çelişki bu işler yapan yer kişi bekleme süresi malzeme hepsi önemli benim doktorm çiğ et bile ilk zaman tutmayacaksın dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?