Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar yaa bişey sorucam..
tamam biliyorum çok sağlıklı bişey değil belki ama sucuk sosis yiyemiyomuyuzzzzzz

kızlar yaa bişey sorucam..
tamam biliyorum çok sağlıklı bişey değil belki ama sucuk sosis yiyemiyomuyuzzzzzz

canım yeme ama cok canın çektiyse ayda 1 falan sorun cıkarmaz dışarıdan hiçbir sakatat önerilmiyor bnce yeme ya pişsede yemem market ürünleri hep bi ton içerisinde madde var

aynen kuzum sabahın körü ve limon bebişim ekşi surat olacak yahu
evet hepiciğini okudum ah biz gelinler yokmu ay ben anlatsam hem güler hem şok olursunuz cok fena bunlar cok

ayyy deme öylee güler yüzlü olacak bebişin
düşündükleri ve söylediklerim yarısı belki dün yazdıklarım gencim ya safım sanıyo k.v :)

canım yeme ama cok canın çektiyse ayda 1 falan sorun cıkarmaz dışarıdan hiçbir sakatat önerilmiyor bnce yeme ya pişsede yemem market ürünleri hep bi ton içerisinde madde var

ımmm pekiii ananem sucuk içi yapsa kıymadan baharatlı falan yapılıyo yaa onun zararı olur mu ki,?

ilişki sırasındda kanama yada yanma yok, ilk başta çok kuru oluyorum zor oluyor,ama devamında feci ıslaklık oluyor beyaz,bazen soğan kokulu oluyor çok rahatsız oluyorum.bir de bazı pozisyonlarda sanki organlarım yerinden oynuyor gibi bir acı oluyor içimde. Senin hala akıntın ltihabın var mı peki ,acı kanama oluyor diyorsun ya,ondan mı? Bu arada benim ilaç tedavim mayısta bitmişti canım şimdi yeni bir doktor deniycem dragos şifa'da tahir bey süper bir doktormuş , öyle ilaç yazıp hemen göndermiyormuş. Bu cumartessi onu deniycem.

ımmm pekiii ananem sucuk içi yapsa kıymadan baharatlı falan yapılıyo yaa onun zararı olur mu ki,?

canım evde eger yapmayı biliosa olur ama marketten alma hatta bunu doktoruna bile arayıp sorabilirsin benim doktorum kesin kes hayır demişti salam sucuk sosis pişmiş daha yeme dedi malum market sucukları ömrü uzun olsun diye konulan maddeler cok zararlı
ama evde yapılan sureklı yenmedıgı muddetce olabilir demişti sanırım onunda bekleme süresi mi ne varmıs
ya bence doktora sor kuzum cok çelişki bu işler yapan yer kişi bekleme süresi malzeme hepsi önemli benim doktorm çiğ et bile ilk zaman tutmayacaksın dedi

ananem evde her zaman yapar canım pişmeye yakın bi şekilde..yemeden önce pişirip yeniyo..
yaaaa demeeee ben ete ve ciğere elledim ama yok ya elimde eldiven vardı bişey olur mu ki :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…