Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayyy kıyamam..peki canım sen o demir hapına kaçncı haftada başladın?

7. Haftada verdi baska bisey kullanma sadece bunu kullan dedi demirim sinirdaymis ve hic biseyim yoktu 8. Haftadan sonra bulanti ve kusmalarim basladi yeni farkettim ilactan oldugunu

7. Haftada verdi baska bisey kullanma sadece bunu kullan dedi demirim sinirdaymis ve hic biseyim yoktu 8. Haftadan sonra bulanti ve kusmalarim basladi yeni farkettim ilactan oldugunu

ben folbiol e devam ediyorum..progestanı 8.haftaya kadar kullan dedi kullandım bıraktım..bi daha ki kontrolüm 12.haftada..

ananem evde her zaman yapar canım pişmeye yakın bi şekilde..yemeden önce pişirip yeniyo..
yaaaa demeeee ben ete ve ciğere elledim ama yok ya elimde eldiven vardı bişey olur mu ki :S

yok kuzum eldiven varsa sorun değil bu son acilden giden doktor cok uzun konustu kedi dışkısından girdi kadın etten çıktı öyle evhamlı yada ilac manyagı bi kadında değildi o yüzden dinliyorum dediklerini rahat bir kadındı ama sınırlar olduğunu belirtti
evet cocukların hayvanla iletişimi cok iyi etkiler ama bizim ülkemizde hayvan bakımı oturmamış nasıl iletişimi güçlendirsin dedi gayette haklı o yüzdne aklının köşesinde dursun cnm çiğ et vs dokunma cıplak elle

Toksoplazma hakkında merak edilenler | Fatih Belediyesi Yedikule Hayvan Barınağı

hmm anladım bundan sonra eldiven baş yardımcım :)

hmm anladım bundan sonra eldiven baş yardımcım :)

cok buyuk ıhtımal yok tabi az ihtimaller ama elimizde korunma varken neden oluruna bırakalım şahsen bu tarz şeylerde ikilem varsa ben olumsuz tarafı alıp uyguluyorum bişsey olmazsa da can sağlığı oluyor burada şimdi oo bisey olmaz derim binde bir birine olur o da benim yazıyı okumuştur onun vebaline giremem valla o yüzden eldiven 1 sn lik iş tedbirde yarar var kuzum :)

Hic bisey olmaz doktor olcerken sorarsin normal mi diye zaten 2 gun heycanla beklememis olursun. Bnmki 1.5 mm di 2mm e kadar normal sanirim

ohh maşallah darısı bütün hamişlere..
engelli hasta çocuğun ne demek olduğunu çok ii bilirim..
o gözünün önünde acı çekerken elinden bişey gelmemesi offff çok zor çook..

haklısın valla kuzucum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…