- 2 Kasım 2011
- 4.075
- 84
- 363
- 34
Cok iyiydim kusana kadarmeger beni demir hapi kusturuyormus 1 haftadir icmemistim superdim bugun yine basladim fena oldum bidaha icmicem iste banane ya ((
ayyy kıyamam..peki canım sen o demir hapına kaçncı haftada başladın?
7. Haftada verdi baska bisey kullanma sadece bunu kullan dedi demirim sinirdaymis ve hic biseyim yoktu 8. Haftadan sonra bulanti ve kusmalarim basladi yeni farkettim ilactan oldugunu
ben folbiol e devam ediyorum..progestanı 8.haftaya kadar kullan dedi kullandım bıraktım..bi daha ki kontrolüm 12.haftada..
ananem evde her zaman yapar canım pişmeye yakın bi şekilde..yemeden önce pişirip yeniyo..
yaaaa demeeee ben ete ve ciğere elledim ama yok ya elimde eldiven vardı bişey olur mu ki :S
Bende folbiol kullaniodum biraktirdi onu.ikili test yapilcak sana ozaman bidahakinde onuda atlatirsin allahin izniyle
ayyy evet sorma sonuç hemen çıkıyo mu yoksa bekleniyo mu canım yaa..
yok kuzum eldiven varsa sorun değil bu son acilden giden doktor cok uzun konustu kedi dışkısından girdi kadın etten çıktı öyle evhamlı yada ilac manyagı bi kadında değildi o yüzden dinliyorum dediklerini rahat bir kadındı ama sınırlar olduğunu belirtti
evet cocukların hayvanla iletişimi cok iyi etkiler ama bizim ülkemizde hayvan bakımı oturmamış nasıl iletişimi güçlendirsin dedi gayette haklı o yüzdne aklının köşesinde dursun cnm çiğ et vs dokunma cıplak elle
Toksoplazma hakkında merak edilenler | Fatih Belediyesi Yedikule Hayvan Barınağı
2 gun icinde cikiyor.once ense kalinligina falan bakio ultrasonda o normal cikarsa kandada iyi cikio.yas cok buyuk degilse tabii.
yaş 23 ama ne olacağı belli olmaz tabii çok korkuyorum valla yaa :18::18::18::18:
hmm anladım bundan sonra eldiven baş yardımcım :)
Hic bisey olmaz doktor olcerken sorarsin normal mi diye zaten 2 gun heycanla beklememis olursun. Bnmki 1.5 mm di 2mm e kadar normal sanirim
cok buyuk ıhtımal yok tabi az ihtimaller ama elimizde korunma varken neden oluruna bırakalım şahsen bu tarz şeylerde ikilem varsa ben olumsuz tarafı alıp uyguluyorum bişsey olmazsa da can sağlığı oluyor burada şimdi oo bisey olmaz derim binde bir birine olur o da benim yazıyı okumuştur onun vebaline giremem valla o yüzden eldiven 1 sn lik iş tedbirde yarar var kuzum :)
ohh maşallah darısı bütün hamişlere..
engelli hasta çocuğun ne demek olduğunu çok ii bilirim..
o gözünün önünde acı çekerken elinden bişey gelmemesi offff çok zor çook..
Cok uzucu ya allah herkese saglikli sihhatli cocuk nasip etsinn
kaynımın çok rahatsızlığı vardı ve bebkti..29ocakta 2yaş 8aylıkken kaybettik :S
Yazik yaaa ailesi cok uzulmustur yakismio cocuklara ölüm ya
üzülmez olurlar mı canım yaaa k.v. ilaç kullanmaya başladı..
evlerini falan değiştirdiler..
ayy çok üzücüü...başınızz sağolsun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?