- 8 Mayıs 2013
- 2.528
- 138
- 123
selamlar kızlaaarr :)
ayy ne güzel belki doğumlarımız aynı güne gelir...cinsiyetlerini de birlikte öğreniriz
selamlar kızlaaarr :)
ayy ne güzel belki doğumlarımız aynı güne gelir...cinsiyetlerini de birlikte öğreniriz
canım bizim buschy ikili testte free beta hcg değerinden kız erkek olduğunu anlıyor.sen o değeri bul da yaz..
Tabiiiii yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
3000. sayfaaaa
(kimse hatırlamamış eskiden olsa sabırsızlıkla beklerdik)
günaydın tatlımmmm :))) ay ne güzel olur aynı zamanda cinsiyet öğrenirizzzzzzz yuppiiii :))) valla ikili testte hcg den cinsiyetmi anlasılıyormus aboww cok ıı oldu bunu öğrendiğim bizde ona sorarız hihihi :))))
günaydınlaaaaaarnasılsınız bayanlar
günaydın bayeeeeeeeeen iyiyiz sen nasılsınnn
günaydınnnn
ohh bugünn maşallah çok iyiyimm dün akşamdan sonraaa
ne bir ağrı ne mide bulantısı hiçbirşeyy yok..
duş aldımm iyice kremlendim..eşimde kollarıma masaj yaptı..kapkalın bir battaniye altına bebekler gibi uyumuşum..
iyileştimm şükürrr
napalım çalışan bizler poğaça ve çaya talimizzz
ben de iyiyiiiiiiiiiiiiiiimhastalığımda biraz geçti gibi. nane limon yaptım içiyom
günaydınnnnn şekerlerrrrr
günayyyddıınnnnnn :) biz daha kahvaltımızı yapamadık teyzeleri limon yedik sadece :))))) içimizin bulantısı gitti
siz neler yapıosunuz akşam amma kaynatmıssınız okudum
bu arada angel ne yaptı kızlar bilen varmı
oh oh geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine bi daha:2::2::2::2:
günaydın tatlımmm nasılsınız ?
uyyyyşşş limon mu hemde sabah sabah :)
ayyyyyyhhhhhepsini mi okudun
Kızlar günaydın;
Dun doktora gittik 18. haftaya girmişiz %90 kız dedi ama göbek bagı var yanıltabilir sen hazırlık yapma bıraz daha bekle dedi
hem hazırlık yapma yyanıltabilir hemde %90 kız madem emin değil neden yüzde verior hiç anlamadım stresden dudagım uçukladı kızımmı olacak oglum mu ne zormus beklemek yahu
gunaydın kıslarrrrrrr
çok iyim Allah'a şükür sizleri sormalı
çay simit mi dedinizzo güzel ikiliyi simit süt olarak ayırmak zorundayım
valla okudukça ne düşünmüştür bilemiorumm yaniii
evet kızlar adetim yeni bitti ovü testlerime başladım yarında gidip doktora hormon testlerimin sonuçlarını göstermeyi duşunüyorum bakalım bakalım ne dicek bi de muayene olucam alttan yumoş var mı baksın bakalım belki görür bişeyler yani neyse halim çıksın falim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?