Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben yapamiyorum iste lezzet olmuyor hic hele simdi tiksiniyorum yemek yaparken hic olmuyor yemeklerim basit seyler yapiyorum anca

valla ben kah anneme soruyorum kah netten bakıyorum ilkinde olmazsa ikincisinde mutlaka olur..
mesela k.v. benm yaptığım çorbaları çok sever..

selam ben de bebek istiyorum. Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.

Ne zamandir evlisin canim

geçen sene 9haziranda evlendik canım ama bize gelen giden eksik olmazdı gelenler yemekli gelirdi annemle girişirdik mutfağa..bide ben hiç çalışmadım hep evdeydim zaten aöf okuyorum okula gidip gelme olayıda olmayınca hep evde anneye yardımcı gerçi son 3-4 senedir annem benm yardımcım olmuş benm haberim yok hain bana pusu kurmuş ben safda annemin beli ağrıyo ondan yapmıyo diye biliyodum meğerse ben evlenince sıkıntı çekmeyim diye yemek işlerini bana yığmış üç kağıtçıııı :)

Ne guzel yapmis istee benimki kendi yapardi bu hale geldim:) bende gectigimiz nisanda evlendim ilk aylar saga sola gittik cagirdilar yemege ogrenemedim simdi is basa dustu poff

ya bugün yoğundum hiç giremedim ve bu yüzden 3000. sayfayı kaçırdım offfff

38s hoşgeldin kuzu yazdıklarımı oku önceki sayfalarda ok mii?

Ne guzel yapmis istee benimki kendi yapardi bu hale geldim:) bende gectigimiz nisanda evlendim ilk aylar saga sola gittik cagirdilar yemege ogrenemedim simdi is basa dustu poff

ahhhh ahhhh ben uzun süre evimde kalamadım..önce kendi sıkıntılarımdan dolayı k.v ve annemlerde kaldık..
sonra ben eşimle işe gitmeye başladım akşamları yemekten sonra yarına yemek yapıyodum..daha sonra kaynım hastanede yttıkça k.v delerde kaldık..
ramazan boyunca k.v.lerde kaldık..
sonra annem ameliyat oldu 1ay annemlerde kaldık..
sonra ben kürtaj oldum 2hafta annemlerde kaldık :)
çok şükür artık evime alıştım evimizde kalıyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…