- 29 Temmuz 2013
- 912
- 17
- 118
ya içi dışı neyse de ben şeklini beceremiyorum kapatamıyorum yaa :S
hiçç uğaraşamamm valla kuzum o kadar falan...tembelimdir bennn
canım pilavın yanına tavuk varsa sote yap güzel olur..
Ben yapamiyorum iste lezzet olmuyor hic hele simdi tiksiniyorum yemek yaparken hic olmuyor yemeklerim basit seyler yapiyorum anca
valla ben kah anneme soruyorum kah netten bakıyorum ilkinde olmazsa ikincisinde mutlaka olur..
mesela k.v. benm yaptığım çorbaları çok sever..
Ben denemedim bile.zaten yemek yapmayi beceremiyorum dogru duzgun
boşver canım yaa bilmemek daha iyi oluyorbazen ben kocişi kötü alıştırdım şimdi hep istiyor ağır yemekler yapmamı
Ne zamandir evlisin canim
selam ben de bebek istiyorum. Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.
boşver canım yaa bilmemek daha iyi oluyorbazen ben kocişi kötü alıştırdım şimdi hep istiyor ağır yemekler yapmamı
geçen sene 9haziranda evlendik canım ama bize gelen giden eksik olmazdı gelenler yemekli gelirdi annemle girişirdik mutfağa..bide ben hiç çalışmadım hep evdeydim zaten aöf okuyorum okula gidip gelme olayıda olmayınca hep evde anneye yardımcı gerçi son 3-4 senedir annem benm yardımcım olmuş benm haberim yok hain bana pusu kurmuş ben safda annemin beli ağrıyo ondan yapmıyo diye biliyodum meğerse ben evlenince sıkıntı çekmeyim diye yemek işlerini bana yığmış üç kağıtçıııı :)
Sen olaya icli kofteyi falan sokmussun istemez mi adam yaaa :)))) helal olsun valla ne guzel :)
aynen canım yaa:))zaten çok kilo aldı evlenmeden önce tığ gibiydi şimdi göbekli oldu ben yannda görünmüyorum bile
ben senin kadar öyle ağır yemeklere girişmem..
bu arada nerelisiniz siz bebişim..
Ne guzel yapmis istee benimki kendi yapardi bu hale geldim:) bende gectigimiz nisanda evlendim ilk aylar saga sola gittik cagirdilar yemege ogrenemedim simdi is basa dustu poff
ya bugün yoğundum hiç giremedim ve bu yüzden 3000. sayfayı kaçırdım offfff
aynen canım yaa:))zaten çok kilo aldı evlenmeden önce tığ gibiydi şimdi göbekli oldu ben yannda görünmüyorum bile
Iyi iste kimse bakmazz kocana :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?