Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aynen ya ne zamana kadar böle olur bilemem ama ölü gibi uyuyorum uyuyunca:18:
aynen öyle ya geçen gün kitap okuyayım dedim ışık açık kitap koynumda sarılmış uyumuşum nasıl daldığımı bile hatırlamıyorum :)))
ki ben ışık açıkken hayatta uyuyamazdım :)))

kuzum bilmiyorumm hastamıyım neyimm ben yaa..
1 haftadır her yerim ağrıyor..
dün akşam dayanamadım minoset içtim artık...

sende bi haller var da bakalım yakında çıkacak kokusu hevesle bekliyorum

yok kuzumm yaa..adet olucamm..bende adet öncesi sarı akıntı başlar..o gelmeye başladı..sinyaller verildi yani...hiç beklentimm yok..
ama sanırım ciddi ciddi girp falan olucammm:2::2:

kızlarrr karnım cok agrıyo birde miğde bulantısı yedi beni haşlanmış patates yedim ama of diyorum ya
karnım sanki 3 aylık varmı böyle olan karnı şişen karın agrısı olan gazmı ne bu ya ((((((((((((((((((((((((

günaydın hanımlar.
ben bir şey sormak istiyorum. bi süredir korunmuyoruz. bugünlerde de yumurtlama olabilir. dün grip gibi hissettim panadol içtim gece. bir de ben iltihaplı romatizma hastasıyım. eklem ağrılarım çok oluyor. bebek düşündüğümüz için romatizma ilaçlarımı aylar önce kestim. ama dayanamadığımda apranax ford içiyorum. bugünlerde de içiyorum sabahları kalkınca günde bir tane. sizce nezaman kesmeliyim ilaç içmeyi?

CANIM o illet bende de vardı ama ilacını hiç kullanmadım agrıdan agladım zamanları bilirim ayagımın üstüne basamıyorum tek ayakla iş yerinde uzatarak çalışıyordum neyseki uzun zamandır olmuyor.doktor bana en az 4 ay önceden kesmelisin demişti ama hiç ilaç kullanmadığım için gerek kalmamıştı kesmeye.mutlak suretli telefon ile doktorunla görüş derim ben çünkü bu ilaçlar doz doz değişiyor bilgin olsun büyün ilaçlar aynı değil mg farklı dozu farklı o yüzden doktorunla konuş 2-4-6 ay gibi süreleri o sana söylesin burada kimse bilemez onu

romatizma ilaçlarımı keseli 11 ay oldu. onda sıkıntı yok da, çok ağrım olunca apranax ford içiyorum bebek henüz yok diye. adet günlerimde rahat rahat içiyorum, ama sonra içime şüphe düşüyor içtiğimde. doğru olanı ağrı kesici bile olsa içmemek onu da biliyorum ama, bebeğin de nezaman geleceğini bilemiyoruz işte.

yok içmiyorum şekerim..dün akşam minoseti okuduk..hamilelerde kullanılabiliyormuş ondan içtim...
evet parol ve minoset hamilelere veriliyo..ama sen yine de çok mecbur kalmadıkça onları da içme şekerim..bebeğine yassık

gazdandır o tatlımmmm ((((((((( benim karnım şişmedi ama sürekli altlı üstlü gaz çıkarma ihtiyacım var ölecemmmm :)))))))))))

canım ben hamile kaldığım ay fitil kullandım..hamile olduğumu öğrenince de doktora sordum..aslında ilk zamanlar içilen ilaçların bebeğe bir zararı yok dedi.. çünkü daha bebek yok dedi..sadece döllenme oluyor oluşumu başlıyor dedi..için ferah olsun bişey olmaz dedi..

saol arkadaşım yaa, valla insan daha bebek yokken bile kendini sorumlu hissediyor. romatizma da dayanılmaz ağrılar yaşatıyor, ama elimden geldiğince yumurtlama günlerimden itibaren diğer adetime kadar içmemeye çalışıyorum. ama çok zor gerçekten başka bir hastalıkla mücadele ederken bebek istemek. Allah herkese hayırlısını nasip etsin.

hadı inşallah güzel olur hersey de mucizeye tanıklık ederiz rabbim büyük ya tez zamanda güzel haberler alalım inşallah

canım benim sagolun valla bende biraz daha umutluyum şimdi cuma günüde baska doktora gideicem bakalım hala içim acıyor ama en azından umudum var tatlım sen nasılsın nasıl gidiyor

canım haklısın ama almamaya dikkat et bebek olana kadar sorun olmuyor da sonrası sorun için içini yiyeceğine azıcık sabret bak inan adet agrısı cok ii bilir duvarlara tırmanırdım özel rapor alırdım ama bnyeni alıştırırsan inan acı azalıyor migrende de öyle cok şiddetlidir benim ama artık ona bile katlanıyorum birazcık dayansan çok çok iyi olur olmuyor bebek diye kendini salma hemen romatizma haplarıda biliyosun engel oluyor ama bırakalı uzun sre olmuş az daha dayan kesin olacaktır

canım benim sagolun valla bende biraz daha umutluyum şimdi cuma günüde baska doktora gideicem bakalım hala içim acıyor ama en azından umudum var tatlım sen nasılsın nasıl gidiyor

canım benım cuma günü habersiz bırakma bizi bende cumartesi kontrole gidiceğim bu haftaki iptal oldu
benim ii gidiyo ama şu bulantı ve şişlik beni mahvediyo bigün sadece bulantı bi gün ikisi oluo ama napalım iyi olsunlarda gerisi boş bazen cok söyleniyrum diye vicdan azabı duyuyorum bazen dayanamıyorum özellikle gaz yada neyse bu karın şişliği ve agrısı benı mahvedio iş yerinde uzatamıyorumda ayakları ama onun haricinde hiçbi sıkıntımız yok rabbime şükür

aynennn altlı üstlü metrobüs gibi tıslıyorum yahu hele o bulantılar zamanı
ama karnım nie böyle şişşşşşşşşşşşşşş kafayı yicem yani pırt die göbişim cıktı yahu sıkan bisey kot pantolon bile giymek istemiyorum gecen haftalar bu kadar degıldı ama şmdi ay aman allahım darlanıyorum resmen

tabi insan ister istemez korkuyor yine de pek ilaç içmemeye gayret gösteriyor.. adete kadar içmemeye çalışman bence iyi..sonuçta yine de ne olur ne olmaz.. aynen öyle zor tabi Allah sana şifa ve bebiş nasip etsin en yakın zamanda inşallah

ilaçları bırakınca çok uzun süre korunmaya devam ettik, çünkü ağır ilaçlardı, hatta kadın doğum doktoruna gittiğimde çok uzun süre beklemişsiniz 3 ay yeterli bir süreydi beklemek için demişti:) daha çalışmalara yeni başladık bile diyebilirim. dediğin gibi sonra tüh vah demektense acele etmemek en iyisi. onun için daha olmuyor diye strese girmedim, sadece hastalık beni yoruyor. bu arada ben siteyi çok sevdim:) çok sıcak bir ortam var. herkes birbirine destek oluyor. bebek düşünmeye başlayınca keşfettim. uzun zamandır sadece yazılanları okumakla yetiniyordum. sonra dedim ben de bu sıcak ortama katılmalıyım:)

desteğiniz için teşekkürler...

demekki sende gaz problemi daha fazla benim bi arkadaşım öyle kız daha 2 aylıkken hamile olduğu belliydi..şimdi 5 aylık doğuracak gibi :)))))
sen gaz yapacak şeyleri araştır da elinden geldiğince yiyip içmemeye çalış..bi de cumartesi doktoruna mutlaka sor bakalım o ne diyecek

günaydın kızlar

günaydın yavrummm hoşgeldinnn

canım aramıza hoşgeldiiiin katılman iyi olmuşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…