valla canım öyle bişey kesinlikle söylemem..herşey daha kötü olur..
aslında problemin tam olarak ne olduğunu bilmiyorum anlamadım bi türlü..
Anladim isin zor ama esinde ayip edio bukadar uzatmak ustelik hamileyken ustelik ilk bebeginizide kaybetmissin.insan korkar uzmez seni bisey olacak korkusuyla(
kendini bile düşünmüyo ki..
bu son zamanlarda stres sıkıntıdan saç kıran oldu önce bi parmak kadardı şimdi iki parmak girer oldu :S
şaşırdım valla artık napacağımı..
kendini bile düşünmüyo ki..
bu son zamanlarda stres sıkıntıdan saç kıran oldu önce bi parmak kadardı şimdi iki parmak girer oldu :S
şaşırdım valla artık napacağımı..
Ay yok adamin baska problemleride var sanirim, is yerinde ailesiyle falan.azcik rahatlatmaya calis geldiginde sev op sen nasil istiosan ole olsun falan de suyuna git azcik bebekten bahset
üzülme cnm erkekler hep aynı bişeye taktımı takıyolar illa kendi dedikleri olucak olana kadar tiriplerinden geçilmiyor hem sana yapıyolar hem kendilerine ben öyle bişey yasamadım ama çevremde cok tanık oldum bitek seninki değil yani cok bunlardan ama yinede Allah kimseyi eşinden ayırmasın eksikliklerini göstermesin nekadar kızsakta onlarsız olmuyo
üzülme cnm erkekler hep aynı bişeye taktımı takıyolar illa kendi dedikleri olucak olana kadar tiriplerinden geçilmiyor hem sana yapıyolar hem kendilerine ben öyle bişey yasamadım ama çevremde cok tanık oldum bitek seninki değil yani cok bunlardan ama yinede Allah kimseyi eşinden ayırmasın eksikliklerini göstermesin nekadar kızsakta onlarsız olmuyo
iş yerinde babası kardeşi ve kuzeni var..babayla büyük sorunlar yaşanıyo..işler çok yoğun işte yetiştirmeye çalışıyo durum ne bilmiyorum..
yoruldum artık gerçekten evlendiğimden beri yaşamadığım sıkıntı kalmadı..
hayatımız çok düzensiz babamın geldiği gittiği saat belliydi hayatımız inanılmaz dakik ve düzenliydi..
Eminim esinde mutlu degildir bundan oda evine gelmek karisiyla vakit gecirmek istiyordur.ustune gitme o yuzden.napalim evlilik bole biseymis hep fedakarlik istiyor
Ay yok adamin baska problemleride var sanirim, is yerinde ailesiyle falan.azcik rahatlatmaya calis geldiginde sev op sen nasil istiosan ole olsun falan de suyuna git azcik bebekten bahset
halsizlik vardı kasıklarında hafif agrı adet olcakmış gibi bide uykusu geliyodu sende varmı bunlar cnm
gerçekten çok yoruldum artık canım hep benden gidiyo gidenler..
evlendiğimden beri yaşadığım şeyler zaten beni çok yıprattı..
mutlu değilse birazda o adım atsın..
nazcım cnm sana katılıyorum erkekler çocuk gibi pışpışlanmak istiyolar sinemcim iş yeri çok karışıkmış stres altında olabilir sen onun karısı ve can yoldaşısın stresini anca sen alırsın rahatlatırsın kocanı içinde bulunduğun dönemden dolayı duygusal agresif tahammülsüz olabilirsin bunları eşine yansıtma tatlım şuan senin ilgiye ihtiyacın var çokta haklısın ama biz kadınların fıtratında var fedakarlık eşimiz ve yuvamızın huzuru için hiç bişeyden kaçınmıyoruz ve kendimizden ödün veriyoruz eminim sende öyle yapıyosundur beni yanlış anlama cnm alttan almak herzaman iyidir
nazcım cnm sana katılıyorum erkekler çocuk gibi pışpışlanmak istiyolar sinemcim iş yeri çok karışıkmış stres altında olabilir sen onun karısı ve can yoldaşısın stresini anca sen alırsın rahatlatırsın kocanı içinde bulunduğun dönemden dolayı duygusal agresif tahammülsüz olabilirsin bunları eşine yansıtma tatlım şuan senin ilgiye ihtiyacın var çokta haklısın ama biz kadınların fıtratında var fedakarlık eşimiz ve yuvamızın huzuru için hiç bişeyden kaçınmıyoruz ve kendimizden ödün veriyoruz eminim sende öyle yapıyosundur beni yanlış anlama cnm alttan almak herzaman iyidir
Ikinizde uzatmayin ama bole bi cikis yolu bulamazsiniz.
en çok zoruma giden ne biliyomusun canım?
eşim benden çok istiyodu evlenmeyi 3 sene uğraştı 3 sene dil döktü bana ailemle konuşayım diye..
sen ne kadardır evliydin canım yaa bide yaşın kaçtı :S
Dün 3 sene oldu cnm 24 yasımdayım sen kac yasındasın
ya canım ben mesaj atıyorum aşkım diye kalktınmı günaydın diye bi mesaj geliyo
gelde sinirin bozulmasın :)
E ne var bunda okuz hepsi iste :)ben askim yazsam bu saatte mi kalkiosun bilmem ne vidi vidi of yaaa :))
gerçekten çok yoruldum artık canım hep benden gidiyo gidenler..
evlendiğimden beri yaşadığım şeyler zaten beni çok yıprattı..
mutlu değilse birazda o adım atsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?