Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
oyyyy benimki böyle değil işte :) kalktınmı karıcım.. aşkım bitanem bebeğim sevgilim herşeyim hep böyle şeyler diyen adam 1 gün içinde odun oldu

Ay ne guzelmis bizim o zamanlarimiz sevgiliykendi:) sonra bi baktim adam okuzlesmis.biraz daha alttan al bakalim iyi davran evde soguk durma hic

diyorum ya canım ben ara bulmaya çalıştıkça eşime bi haller oluyo anlam veremiyorum ve ilk defa bu kadar uzadı bu küslük..

cnm hiç üstüne gitme neden böylesin falan deme küs olduğunuzu unut ve hersey yolundaymış gibi davran belki senin için zor ama bide böyle dene sen barışma adımı atınca ters tepiyo olabilir tepkisiz kal belki kendi sıkılır bu durumdan eşinin huyunu bilmiyorum dışardan yorum yapıyorum ama kaş yaparken göz çıkarmakta istemem sen nasıl davranman gerktiğini çok iyi bilirsin yazdıklarına bakılırsa cok mantıklı bi bayan ve eşsin çokta iyi bi anne olucandan eminim böyle hissettim

sorma canım yaa nerden aldı babam arabayı anlamadım ki :S
ben bişey olmamış gibi davranıyorum ama o da buz gibi oluncada antenlerim çıkıyo

ayyy bu iltifatı aldığım 2.kişisin çok teşekkür ederim canım çok utandırdın beni :)
eee napalım bugün bi daha sarılmayı denicez o zaman yapcak bişey yok

Ay ne guzelmis bizim o zamanlarimiz sevgiliykendi:) sonra bi baktim adam okuzlesmis.biraz daha alttan al bakalim iyi davran evde soguk durma hic

geçen eski telefonumdan sevgiliyken nişanlıyken attığı mesajları okudumda eşim bile şaşırdı nette bulamazsın böyle mesajları diye :)
ev çiçekten geçilmiyodu yazdığı şiirler aldığı hediyeler bileklikler yüzükler kolyeler

Romantikmis seninkide :) ama ne yapsinlar evlendikten sonra ev gecim derdine dusuyorlar degisiyorlar unutuyorlar bazi seyleri

sorma canım yaa nerden aldı babam arabayı anlamadım ki :S
ben bişey olmamış gibi davranıyorum ama o da buz gibi oluncada antenlerim çıkıyo

kız yoksa araban var diye kıskanıyomu seni kocan cnm şaka biyana benimde esim sevgiliyken daha romantikti meleğim kuzum kadınım falan ne diller dökerdi evlenelim kurban kesicem diye adaklar adamıştı evlendik kesti ama şimdi aşk sözcüklerinin yerini adımla seslenmek aldı evlenince bişeyler illaki degişiyo ben halimden memnunum varsın değişen hitap şekli olsun diğer huyları degişmesinde bak senin kocan hala askım canım diye hitap ediyomuş sinirliyken söylemeyebilir takma bizler öyle degilmiyiz küs olunca bırak canım demeyi öküz diyesimiz geliyor geçici bi dönemdir bu eşin senin ve bebeğinin bi gülücüğüne dünyaları verir emin ol

Romantikmis seninkide :) ama ne yapsinlar evlendikten sonra ev gecim derdine dusuyorlar degisiyorlar unutuyorlar bazi seyleri

askerdeyken gül toplamış kurutmuş kendi bi kutu yapmış kutunun iç kapağına gramafon kağıdından ikimizn baş harfleri ve arasında kalp yapmış göndermiş :) düşün yani romantikliği

ayyy kuzum araba bana kalmıyo ki sabah alıyo gidiyo akşam geliyo benim kullanmama fırsat kalmıyo..
öküz haa evet o konuda haklısın :)

evt nazcım ev sorumluluğu cok başka bişey yolunda gitmeyen seyler olunca herseyi unutuyo insan sevgiyi eşi falan her söylenilen batıyo

evt nazcım ev sorumluluğu cok başka bişey yolunda gitmeyen seyler olunca herseyi unutuyo insan sevgiyi eşi falan her söylenilen batıyo

bizde baba ve amca ortak tatlım..bayanlara haftalık veriliyo bayan evi geçindiriyo..
bizim ev kredisi dükkandan ödeniyo..yetmiyo yetişmiyo diye düşünüp didinen benim :)

askerdeyken gül toplamış kurutmuş kendi bi kutu yapmış kutunun iç kapağına gramafon kağıdından ikimizn baş harfleri ve arasında kalp yapmış göndermiş :) düşün yani romantikliği

cnm bunları yapan adam bi anda bukadar değişemez bişeye canı sıkılmıştır biraz sabır diyorum baba olma duygusu onu korkutuyoda olabilir nsl davranıcanı bilmiyor olbilir bocalıyıcanı düşünüyo olabilir kadınlar sıkıntısını anlatıp rahatlıyo erkekler öyle değil içinde fırtınalarda kopsa herseyi içnde yaşıyo sebebini açıkça söyleyemiyor hele yavrunu bi kucağına al bak hersey nsl yoluna giricek onun kokusu minicik elleri aranızdaki bagı kat kat güçlendiricek şimdi herşeyi unut ve kocanı nekadar cok sevdiğini düşün git ve bunu ona hissettir onun anladığı dilden konuş ortamı yumuşat bunu başarıcandan eminim hadi cnm sen iyi oyalandın nette doğru kocanın yanına barışmadanda gelme hadi görüyüm seni iyi haberler ver bana

yawrum bilmyorumki bn çok dayanıklymdr ama üç kez olucada braz fazla uzun sürdü öldm bitttm inanki anlatammam çok zormuş çok

Günaydın kizlar gununuz guzel olsun guzel habeer alin hayirli cumalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…