Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dünkü kadar ağrım kalmadı inşallah kist değildir.o kadar umutsuzum ki niyeyse.2 senedir bekliyorum rabbim ver bebeğimi bana

seninki kist değil bebektir inşallah canım. belki klomen hamile kalan kalmayan herkese ağrı ve şişkinlik yapıyordur. o yüzden ayırt edemiyor olabiliriz. güzel düşün güzel olsun. ama hep umutlu ve sakin ol. olursa ne güzel, olmazsa öbür aya de. ablamın 5 sene olmadı yedi bitirdi kendini. tüp bebek bile tutmadı. ama sonrasında amaaan dediği dönemde hamile kaldı. kendiliğinden hem de. şimdi bir aylık oldu bile tosuncuk. o hep der boş yere yemiş bitirmişim kendimi diye. oysa insan beklerken çok yıpranıyor. çok ağladı saatlerce telefonda konuştuk, beni de çok ağlattı. ama şimdi olması gereken zamanda olmuş diyor. eşi de 37 yaşında. gayet mutlular.

İsyan biseyde yazmamış ban ne alaka anlamadım herkes kapısmıs ona kesilmiş fatura hey allahım
Pof bnde bugun dısardan yedım artık napalım olsun bı seferlık cok yoruldum iş de

İsyan biseyde yazmamış ban ne alaka anlamadım herkes kapısmıs ona kesilmiş fatura hey allahım
Pof bnde bugun dısardan yedım artık napalım olsun bı seferlık cok yoruldum iş de

bnde okudum canım senin gibi düşünüyorum anlam veremedim açıkcası :S
ne kadar sürüyo bu ban işi?

bnde okudum canım senin gibi düşünüyorum anlam veremedim açıkcası :S
ne kadar sürüyo bu ban işi?

1 gundur en fazla ortada bısey yokki küfür yok dolandırıcılık yok reklam yok tartısmaya bile 1 cumle ıle gırmıs karsı taraf densiz asıl.hiç anlamadım doğrusu yrna acılır diye düşünüyorum

kızlar ben geldim ama kimsecikler yok niyeki..dün çektirdim rahim filmini

ayy kuzum kıyamam cok canın yandımı :-( ben ocakta çektirdim cok zor geçmedi ama yanımdakiler için aynı seyi söyleyemem ben onları görünce korktum bebişler sizler için nelere katlanıyoruz gelin artıkkk

cnm geçmiş olsun üzüldüm gerçekten benim okadar acımadı yanımda bayılanlar olmuştu senin gibi cok etkilendim ama korktuğum gibi olmadı bikac zımbırtı takıyolar rahimi açıyolar falan onlar bişi degilde ilacı verince müthiş bi baskı ve agrı hissediyosun ama saniyelik bi olay agrı hemen geciyo sana 3 kere verdikleri için zor olmuştur acı kişiden kişiye değişir aslında benim canım azdır ama zor gelmedi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…