- 2 Kasım 2011
- 4.075
- 84
- 363
- 34
dünkü kadar ağrım kalmadı inşallah kist değildir.o kadar umutsuzum ki niyeyse.2 senedir bekliyorum rabbim ver bebeğimi bana
nslsınız fıstıklarrrr
hoşgeldin canımmm..çok şükür bi yaramazlık yok sen nasılsın canım
bnde ıyıyım cok sukurr.yatılı misafirim varr temızlık yptım gece gelıcekler ne ypsm bılmıorumm
yakın biri mi canım?zor olacak sana bu halinle..yemek mi ne yapsan?
esımın iş arkadası aılece gorustgmz abı ve abla ewli cocuklu. yemek dedım ama 1 den snra gelıcekler kawaltı gıbı hazırlayım dıorumm gece gece cok yenmez zatenn
bencede kahvaltı iyi olur..belki poaça yada börek olabilir canım..
yapıyım dedımde pohaca üşendim hazır pizza malzemm vr bı hamur yoguruyum barı tawuk ypym bırde kawaltılık yeter heralde
bence tavuğa gerek yok canım malzemelerin hazırsa eğer sadece pizza ve kahvaltıık yeter bence..
ölemı dersınn? amann az gıbı olmasnda uzak yoldn gelıyrlrr
İsyan biseyde yazmamış ban ne alaka anlamadım herkes kapısmıs ona kesilmiş fatura hey allahım
Pof bnde bugun dısardan yedım artık napalım olsun bı seferlık cok yoruldum iş de
bnde okudum canım senin gibi düşünüyorum anlam veremedim açıkcası :S
ne kadar sürüyo bu ban işi?
1 gundur en fazla ortada bısey yokki küfür yok dolandırıcılık yok reklam yok tartısmaya bile 1 cumle ıle gırmıs karsı taraf densiz asıl.hiç anlamadım doğrusu yrna acılır diye düşünüyorum
ya kızlar kestane ne zaman çıkıyo?yada çıktımı?
kızlar ben geldim ama kimsecikler yok niyeki..dün çektirdim rahim filmini
cnm anca gördm kusura bakma gözünü korkutmak istemem ben hiç korkmayarak gittm ama baygınlık geçtrdm çok ama çok zor oldu sol tüpüm çok sıkntılydı kapalıydı açana kadar canımı çıkardılar uzun sürdü biraz bi defa çeklse bukadr cnm yanmazdı belki ama çok fena oldum bn kşiden kişiye değişrmş ama iş onun iyi geçer ya Allahım kurtası onuda internnette okumştm bn anesteziyle çektren çok kişi var bana saçma gelmşti bi film içn anestezi diye ama vallahi burdan seslenyorum durumu olan herkes anestezyle olsun bnm canım katıdırı çok dayanıklıyımdır ama öldüm dün zaten anestezi fiyat farkı sadece50 tl bişi bende anestezli yaptırablrdm ama dedmki bn dayanıklıymdr katlanrm bişi olmaz deim vallahi bilmyorum hiç dayanılcak bişi değil aban göre inan hiç abartan bi insan değilmdir bşi okumuştum kadınlarda acı eşiği diye bişi varmış ya bnmki braz fazla yüksek yada çok zor bişi bilmyorum vallahi nedymki Allahım herkese yardım etsn ben dün baygınlık geçrdm ya kişiden kişiye değişyo acı ya çok zor yada ben 3 kez ilacı yiynce fenalık eçrdm bilemyorum cnm bnm Allahım herkese yardım etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?