Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yaptım m yaptımmm..hemde böle mavili sarılı...kendim fb liyim yaaa

hoşbuldukkk..Allah razı olsun ağammmm mapustan çıktımm yaaa

akşam sohbet muhabbet varmııı

isyancım sen yokken biz isyanlardaydık hoş geldin tatlımmm

kızlar napıyonuz daha deminde yazdım kimse oralı olmadı hayırdır anlıyamadm kmse cevap yazmyo bana artk bi kusurummu oldu

iyim idare edyorum rahim filminin etksnden kurutulamadm daha ya pskolojim bozuldu inanki

cok zor geçmişti dimi unutmaya çalış at kafandan hem filmden sonra hamile kalanlar oluyomuş onu düşün belki iyi haberler verirsin bize

cok zor geçmişti dimi unutmaya çalış at kafandan hem filmden sonra hamile kalanlar oluyomuş onu düşün belki iyi haberler verirsin bize

inşallah öle olur cnm ya bnde ümitlendm inanki inş rabbim güler yüzüme unutrm bu acıları :26::26::26:

Geldi cay demledim kisir yaptim yedi cok begendi hahahahaha
Simdi birlikte ona geldik misafiri geldi de elimde telefon netteyim

ohh ohh keyfin yerine gelmiş hersey yolunda heralde sevindim bak şimdi bebişinde mutlu olmuştur annesi

İsyancım hosgeldin sen yokken ben burada isyan cıkardım dedım bırakın en gec yarın o burada olacak hahah :)
Kızlar ısten erken cıktım bu bebiş bnı mahvetti eve geldim dinleniyorum bi yandan teknoloji degıstı ios 7 cıkmıs onu kurcalıyorum mubarek ev apple magazası gibi varmı sizdede cok sevemedim ben iosu yaa :s bakalım ne olacak ben cok kafa yormiim bebiş beni yoruoo :))

yok be gülüm bu devirde kıymet bilen evlat kaldımıki Allah eksikliklerini göstermesin yok dedirtmesin o yani yoksa gelecekten ümidim yok

hayırlısnı nasip etsn Allahım ama devir çok bozuk nasl bi dünyaya çocuk götürcez Allahım yarıdm etsin şaşırtmasın cnm ya inş bi kucağmıza alsaydık o kokuyu bi çekseydik Allahım herşeyn hayırlsnı nasip eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…