Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

aminnnnnnnnnnnnn Allahım bizide duysun

kız sen hep ben çıkınca geliyosun sonra da küstünüz mü diyosun ama olmaz ki böyle

canlarııım çoook uzun zamandır giremiyorum anam nolmuş benim gebelik takvimi böyle almış başını yürümüş oğlan da amma büyümüş doğuriim ben artık bunu şaka bi yana çok ağırlaştım kızlar şeker yüklemem iyi çıktı bi sorun yok şükür ayrıca gelişimimiz de bir iki hafta daha ileridenmiş ee sizde ne var ne yok

Kızlar bugun benım kociş gececi kız arkadaslarım geliooo hepınızı opuyorum dedikodu zamanı :)))) sinemcim cok sevındım bak demıstık ne guzel oldu hersey :)) haydi optum herkesiii

bebeğimmmmm hoşgeldinzzzzzz
kız valla çok özledim siziiii uygarım ne yapıyor annesiiiiii

Kızlar bugun benım kociş gececi kız arkadaslarım geliooo hepınızı opuyorum dedikodu zamanı :)))) sinemcim cok sevındım bak demıstık ne guzel oldu hersey :)) haydi optum herkesiii

ohhh muhabbetin dibine vurursunuz artık
iyi sohbetler bacım bende seni öpüyorum

slm kızlar ben geldim kocişimin karnını doyurdum ve yine burdayım kimler burda bakimmm

Merhaba çok uzun zamandır hiç yazmıyorum ama sürekli girip okuyorum bu forum harika insan burda başkalarının derdine üzülüyor sevincine seviniyor buradakileri tanımaya gerek yok inanın insan o duyguyu yaşıyor okuyunca ....2009 da Eylül annesi oldum o zamanlar ara ara yazıyordum ... Şimdide yine bazı belirtiler hissediyorum ama emin değilim 2 aydır sürekli girip bakıyorum bir kaç aydır bebek istememe rağmen kitten yumurta tembelliğinden biraz sınırda olduğum gözlemledi bakalım bu birkaç gün içimde belli olacak forumda çörekotu karışımı vardı ilk kez onu tükettim bu ay okudum deneyenler bayağı vardı bakalım birde duphaston diye bi ilaç verdi Dr eğer hamile olursam neler yaptığımı yine burdan ilk bebeğimde olduğu gibi yazacağım gerçi ilkinde kendiliğinden olmuştu ama herkes denediğini yazıyor bende yazarım kısmet olursa herkese isteyen herkese Rabbim. Evlat nasip etsin

slm kızlar cok kötüyüm salı günü bakılımıstı 27680 cıkmıstı bugün baktırdım 26990 cıktı bebegim gercekten ölümü karnımda şimdi ne olur bişeyler yazın bi yorum yapın

slm kızlar cok kötüyüm salı günü bakılımıstı 27680 cıkmıstı bugün baktırdım 26990 cıktı bebegim gercekten ölümü karnımda şimdi ne olur bişeyler yazın bi yorum yapın

bitanem hamilemiydinki sen

bitanem hamilemiydinki sen

evet canım hamileydim pazar günü kanamam oldu hatta doktorun bi tanesi daha 5 haftalık cocugun kalbinin attıgını görmüştü sonrada kanamdan sonra tekrar gittim kalbi durmus demişti ve kürtaj demişti bende kabul etmedim kanamnın üzerinden 6 gün gecti kanamam yok beta degeri takipi yapılıyor kalp atımı yok betada önce 25000 lerde cıktı ertesi gün 27680 cıktı 2 gün sonrada 26990 cıktı.

ayy cnm benim kıyamam inş bebeğin seni bırakmaz sımsıkı tutunur bişey olsa değer tamamen düşmezmi sıfırlanmazmı yani bende tam bilmiyorum hiç hamile kalmadımki

5 haftalıksa 40 günlük oluyo kalp atışı belli olur dr görmüş olabilir ama birden neden durduki inş bişey olmamıştır ilaç verdimi progestan falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…