Evet evet beyim duzelmis cunkuuuuuu
hayırlısnı nasip etsn Allahım ama devir çok bozuk nasl bi dünyaya çocuk götürcez Allahım yarıdm etsin şaşırtmasın cnm ya inş bi kucağmıza alsaydık o kokuyu bi çekseydik Allahım herşeyn hayırlsnı nasip eder inşallah
kız bende fenerliyimmmmmmmmmmmyaptım m yaptımmm..hemde böle mavili sarılı...kendim fb liyim yaaa
hoşbuldukkk..Allah razı olsun ağammmmmapustan çıktımm yaaa
akşam sohbet muhabbet varmııı
38s beni hamile olarak işaretler misin?
canlarııım çoook uzun zamandır giremiyorum anam nolmuş benim gebelik takvimi böyle almış başını yürümüş oğlan da amma büyümüş doğuriim ben artık bunuşaka bi yana çok ağırlaştım kızlar şeker yüklemem iyi çıktı bi sorun yok şükür ayrıca gelişimimiz de bir iki hafta daha ileridenmiş ee sizde ne var ne yok
Kızlar bugun benım kociş gececi kız arkadaslarım geliooo hepınızı opuyorum dedikodu zamanı :)))) sinemcim cok sevındım bak demıstık ne guzel oldu hersey :)) haydi optum herkesiii
sen daha burdamısın
yeni geldimmmm gıııııı kocacım gelmeden bi bakem dedimmmm hemen kızıyonnn amaaaaaa
uyy kıyamam.bende yemek pişirecektim güya bi baktım laptop önümde
slm kızlar cok kötüyüm salı günü bakılımıstı 27680 cıkmıstı bugün baktırdım 26990 cıktı bebegim gercekten ölümü karnımda şimdi ne olur bişeyler yazın bi yorum yapın
bitanem hamilemiydinki sen
evet canım hamileydim pazar günü kanamam oldu hatta doktorun bi tanesi daha 5 haftalık cocugun kalbinin attıgını görmüştü sonrada kanamdan sonra tekrar gittim kalbi durmus demişti ve kürtaj demişti bende kabul etmedim kanamnın üzerinden 6 gün gecti kanamam yok beta degeri takipi yapılıyor kalp atımı yok betada önce 25000 lerde cıktı ertesi gün 27680 cıktı 2 gün sonrada 26990 cıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?