ooo çaayy bayılırım :)) ay inşallah kuzum rabbim versin bizlere bebişlerimizide öbür aya hamileyizzz deriz inşallah.bizle evlenenler 2. yi doğurdu
canım kornunan çiftlerde korunmayı bırakınca 1 yıla kadar normal dedi doktor o tür tedaviler de çoğul gebeliklere yol açıyor genelde o yüzden biraz daha doğal yollardan denemek istedim 1 yıl dolsun eşimle gitmeyi düşünüyorum
doğursunlar doğursunlar genç nüfus azalıyormuş zaten
niye güldün kıssss
Allahım ya :)) neyse sonra görüşürüz inşallah canım iş güç beni bekler :)) herkese hayırlı günler tatlı bebişlerrr ehe ehe :))
okadar şeyi gerçekten yapıcak mısın? neyse bu ay sen dene işe yararsa bi dahaki aya senden tariflerini alayım...
kızlar sohbetinize doyum olmuyo ama kaçmam lazım basım agrıyo bugün bi duş alıyımda kendime geliyim acıktımda ne yesemki neyse grüşürüz dayanamaz gelirim zaten
okadar şeyi gerçekten yapıcak mısın? neyse bu ay sen dene işe yararsa bi dahaki aya senden tariflerini alayım...
iyi araştırsaydın canım.. bütün herşeyi anlat test sonuçlarını da al yanına.. bakalım ne diyecek haberlerini bekliyorum tatlım
bütün tablolarımı testlerimi aldım. yarın götüreceğim kısmetse. haber veririm. diğer doktorla aynı şeyleri söylerse beklemekten başka yapacak bişey kalmayacak :)
hhahahha kız sen çok akıllısın işe yararsa alırım hıııı
napalım umut dünyası
sende durumlar nasıl canım, tedavi görmüşsün sanırım . bu ay için umut var mı bebiş için?
ayyyy bi sürü iş yaptım bebişimle veee geldikk :)
amma kaynatmışsınız ben yokken oku oku bitiremedim yahuu
yok canım ben bu ara kendimi resetlemekle meşgulüm kafamı dağıtıyorum.. bi süre için bbek fikrimi rafa kaldırdım... bu ay batımı bile hesaplamadım.. sürpriz olacak kırmızılar
ben hiiiçççç konuşmadım kiii
aynen öyle bebeğimhayırlısı neyse öyle olsun hepimiz için senin için de canım benim.
Rabbim dilerse ol demesi yeter, bizimkisi merak işte
hadddiiiiii canımmmm..
aynen öyle bebeğim
he yaa ağzımı bile açmadım ben kuzucummmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?