Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Anladim cnm hqyirlisi olsun insl..
Bn korundum sayilmas sadece 1.5ay hapla evlenmeme1ay kala o da
evlendiim gun tamamen.birkym sayilir duzenli icemedim

doğursunlar doğursunlar genç nüfus azalıyormuş zaten

Allahım ya :)) neyse sonra görüşürüz inşallah canım iş güç beni bekler :)) herkese hayırlı günler tatlı bebişlerrr ehe ehe :))

kızlar sohbetinize doyum olmuyo ama kaçmam lazım basım agrıyo bugün bi duş alıyımda kendime geliyim acıktımda ne yesemki neyse grüşürüz dayanamaz gelirim zaten

kızlar sohbetinize doyum olmuyo ama kaçmam lazım basım agrıyo bugün bi duş alıyımda kendime geliyim acıktımda ne yesemki neyse grüşürüz dayanamaz gelirim zaten

müsaade sizin şekerim yine bekleriz :79: :79:

okadar şeyi gerçekten yapıcak mısın? neyse bu ay sen dene işe yararsa bi dahaki aya senden tariflerini alayım...

evt cnm yapıcam inş işe yarar sende denersin hem belki bende yaramaz sende yarar nasip kısmet bu işler neyse cnm grüşürüz byyyy

iyi araştırsaydın canım.. bütün herşeyi anlat test sonuçlarını da al yanına.. bakalım ne diyecek haberlerini bekliyorum tatlım

bütün tablolarımı testlerimi aldım. yarın götüreceğim kısmetse. haber veririm. diğer doktorla aynı şeyleri söylerse beklemekten başka yapacak bişey kalmayacak :)

bütün tablolarımı testlerimi aldım. yarın götüreceğim kısmetse. haber veririm. diğer doktorla aynı şeyleri söylerse beklemekten başka yapacak bişey kalmayacak :)

sen elinden geleni yap gerisini allaha bırak bebeğim.. gerisi nasip kısmet zaten

napalım umut dünyası
sende durumlar nasıl canım, tedavi görmüşsün sanırım . bu ay için umut var mı bebiş için?

yok canım ben bu ara kendimi resetlemekle meşgulüm kafamı dağıtıyorum.. bi süre için bbek fikrimi rafa kaldırdım... bu ay batımı bile hesaplamadım.. sürpriz olacak kırmızılar

ayyyy bi sürü iş yaptım bebişimle veee geldikk :)
amma kaynatmışsınız ben yokken oku oku bitiremedim yahuu

yok canım ben bu ara kendimi resetlemekle meşgulüm kafamı dağıtıyorum.. bi süre için bbek fikrimi rafa kaldırdım... bu ay batımı bile hesaplamadım.. sürpriz olacak kırmızılar

hayırlısı neyse öyle olsun hepimiz için senin için de canım benim.
Rabbim dilerse ol demesi yeter, bizimkisi merak işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…