Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yazcaklarını bkliyorum cnm

slm kızlar cok kötüyüm salı günü bakılımıstı 27680 cıkmıstı bugün baktırdım 26990 cıktı bebegim gercekten ölümü karnımda şimdi ne olur bişeyler yazın korkuyoorum yapın

angelcım canım panik yapma dr ne dedi yani hcg değerinin artma ihtimali yokmuymuş sanırım değiştirdin dr ni

angelcım canım panik yapma dr ne dedi yani hcg değerinin artma ihtimali yokmuymuş sanırım değiştirdin dr ni

canım doktoru degiştirdim içerdeki kanamam durmuştu salı günü kalp atımı yok diye beta ile takip ediyorlardı ayın 16 sında 25500 17 sinde 27980 bugün yani 20 26990 cıktı canım doktorla daha konusmadım yarın gel dedi online baktım sonuca 2 gün geçmişken cıkacagına düştü ne umutlanmıstım 1 hafta bekleyelim dediklerinde beta düşmeye basladı dünyam basıma yıkıldı

Bebegim insallah Hayırlisi olur kotu dusunme rabbime emanetsiniz ikinizde dua et rahatla canim keske elimizdwn gelecwk birsey olsa belki yukselir hormon sonucta

Bitanem kendini çok yıpratma nolur..bi git usg de baksınlar gerekirse vajinal muayene ol..değerin bi inme bi çıkma şansı yokmuymus?
Hakkında hayirlisi neyse o olsun..seni çok ii anlıyorum fakat kendini Salman yerine daha güçlü olman gerekiyo bitanem..

Son düzenleme:
slm arkadaslar benım seker yukleme testım yuksek cıktı sonucları doktor 100 gr seeker yukleme testı verdı bakalım bunun sonucu ne cıkıcak dua edın benım ıcın

Silacim benim bati 21 ekime at canim araliga kadar yolu var rabbim buyuk

iyidir herhalde canım bugün mide bulantısı yok çok şükür..
gerçi mide bulantısı olmayıncada korkuyorum ama :18::18:
senin nasıl gidiyo?

hadi ya çok mu oluyo mide bulantın? ne zaman başladı peki?

ben iyiyim şekerim 2 gün midem yandı bugün düzeldim çok şükür..
başka da pek sıkıntım yok

hadi ya çok mu oluyo mide bulantın? ne zaman başladı peki?

ben iyiyim şekerim 2 gün midem yandı bugün düzeldim çok şükür..
başka da pek sıkıntım yok

benim 7+2 de hayatımı engelleyecek şekilde başlamıştı canım sonra daha normal bi bulantıya dönüştü..
mide bulantısından bişey yiyemiyodum ama bugün hiç yok bulantı şaşırdım açıkcası..
aman aman bi sıkıntın olmasın maşallah

ben bugün tam 7+2'yim :)) inşallah olmaz bişey..
aman aman nazar değdirme kendine işte kesilmiştir inşallah temelli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…