Merhaba çok uzun zamandır hiç yazmıyorum ama sürekli girip okuyorum bu forum harika insan burda başkalarının derdine üzülüyor sevincine seviniyor buradakileri tanımaya gerek yok inanın insan o duyguyu yaşıyor okuyunca ....2009 da Eylül annesi oldum o zamanlar ara ara yazıyordum ... Şimdide yine bazı belirtiler hissediyorum ama emin değilim 2 aydır sürekli girip bakıyorum bir kaç aydır bebek istememe rağmen kitten yumurta tembelliğinden biraz sınırda olduğum gözlemledi bakalım bu birkaç gün içimde belli olacak forumda çörekotu karışımı vardı ilk kez onu tükettim bu ay okudum deneyenler bayağı vardı bakalım birde duphaston diye bi ilaç verdi Dr eğer hamile olursam neler yaptığımı yine burdan ilk bebeğimde olduğu gibi yazacağım gerçi ilkinde kendiliğinden olmuştu ama herkes denediğini yazıyor bende yazarım kısmet olursa herkese isteyen herkese Rabbim. Evlat nasip etsin
slm kızlar cok kötüyüm salı günü bakılımıstı 27680 cıkmıstı bugün baktırdım 26990 cıktı bebegim gercekten ölümü karnımda şimdi ne olur bişeyler yazın korkuyoorum yapın
angelcım canım panik yapma dr ne dedi yani hcg değerinin artma ihtimali yokmuymuş sanırım değiştirdin dr ni
oyy dillere bak bak beyimmişaman Allah daha iyi etsin kuzummmm
canım doktoru degiştirdim içerdeki kanamam durmuştu salı günü kalp atımı yok diye beta ile takip ediyorlardı ayın 16 sında 25500 17 sinde 27980 bugün yani 20 26990 cıktı canım doktorla daha konusmadım yarın gel dedi online baktım sonuca 2 gün geçmişken cıkacagına düştü ne umutlanmıstım 1 hafta bekleyelim dediklerinde beta düşmeye basladı dünyam basıma yıkıldı
canım doktoru degiştirdim içerdeki kanamam durmuştu salı günü kalp atımı yok diye beta ile takip ediyorlardı ayın 16 sında 25500 17 sinde 27980 bugün yani 20 26990 cıktı canım doktorla daha konusmadım yarın gel dedi online baktım sonuca 2 gün geçmişken cıkacagına düştü ne umutlanmıstım 1 hafta bekleyelim dediklerinde beta düşmeye basladı dünyam basıma yıkıldı
Silacim benim bati 21 ekime at canim araliga kadar yolu var rabbim buyuk
selam kızlar naber?
selam canm hoşgeldin..iyidir senden nber?
hoşbulduk tatlm iyiyim çok şükür..sen nasılsın bebiş nasıl?
iyidir herhalde canım bugün mide bulantısı yok çok şükür..
gerçi mide bulantısı olmayıncada korkuyorum ama :18::18:
senin nasıl gidiyo?
hadi ya çok mu oluyo mide bulantın? ne zaman başladı peki?
ben iyiyim şekerim 2 gün midem yandı bugün düzeldim çok şükür..
başka da pek sıkıntım yok
benim 7+2 de hayatımı engelleyecek şekilde başlamıştı canım sonra daha normal bi bulantıya dönüştü..
mide bulantısından bişey yiyemiyodum ama bugün hiç yok bulantı şaşırdım açıkcası..
aman aman bi sıkıntın olmasın maşallah
ben bugün tam 7+2'yim :)) inşallah olmaz bişey..
aman aman nazar değdirme kendine işte kesilmiştir inşallah temelli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?