ayy bilemedim ki canım bulantı olmayıncada tedirgin oluyo valla insan ya :S
yok yok tedirgin olma..miden hep bulanacak diye bir kaide yok ki...
ben de kalbini duyana kadar tedirgindim..ama sonra rahatladım
biz sadece kalp atışını gördük o da 3eylülde..bi sonraki randevum 9 ekimde..
zaman nasıl geçecek bilmiyorum vlla :S
benim randevum da 8 ekimde birlikte şafak sayalım seninle
ayy sorma canım yaaa saysak sayılır valla :)
benm 9ekimde 12 haftalık oluyo ikili taramada yapar sanırım doktorum ondan da çok korkuyorum
sen dua et inşallah bişey olmaz :) aaaa hem de ikili testteki değerinden bebişinin cinsiyetini tahmin etmeye çalışırız :))))
benim daha 10. haftam olacak bebişi görmeye gelin dedi doktor..bi de ilaç verecekmiş vitamin falan..
amiiiiiin amiiiiin inşallah bişey çıkkmaz canım..bence kız olacak ama yine de nasıl yapıyosanız o değerden tahmini onuda yaparız :)
ben dha önce hiç görmedim çok heyecanlıyım..ilkini 6haftalıkken görmüştüm ve 11 haftalık olarak gittiğimde 8 haftalık ölmüş olarak görmüştüm..büyümüş halini çok merk ediyorum :)
ee o zaman ben geç mi kalırım ki acaba vitamin için falan..
inşallah bu sefer sapasağlam göreceksin hareketlerini göreceksin canımmm..sen içini ferah tut
yani aslında doktor bana folik asit devam et dedi..gelince de hem bebişini görürsün hem de vitamin veririm..çok erken başlanmasına karşıyım dedi..
bence 2 haftadan bişey olmaz ya..bi de zaten geç kalmış olsan doktorun söylerdi sana şu haftada başla diye..
ben ilk gittiğim doktora gidemedim malesef tatlım yaa ağustos ayında öğrendiğimde randevu için aradığımda 9ekime randevu verdiler çok yoğun benm doktorum
öyle olunca başka bi yere gittim bende..2.kez 3 eylülde gittim senin duurmun biraz sıkıntılı çok korkuyosun tedirgnsin sen istersen 2 hafta sonra gel dedi..
eşimde boşver gitme bizim doktorumuza devam edelim dedi hem bu kadar sık girme usg ye dedi..
benim istediğim doktorda öyle çok yoğundu..randevu aldım 20 gün sonraya verdiler. ben de ondan vazgeçtim araştırdım iyi bi doktor buldum ona gidiyorum..yoğun doktor zor olur çok ilgilenemez diye korktum açıkçası..
merhaba kızlar nasılsınızen bugün dişime dolgu yaptırdım çok ağrıdı yaa yarın yine gideceğim pufff..
geçmiş olsun fındığım neden o kadar acıdı ki iltihap falan mı vardı acaba onu temizledide ondan mı o kadar acıdı?
önden 4 diş çürük vardı 3 tanesi yapıldı bir tane kaldıdişten çok korktuğum için hep erteledim şimdide çekiyorum acısını..sağol bitanem benim
bende senin gibiydim..bu durumlarda doktor çok önemli..sağolsun kardeşim beni telkinlemişti ben 14 yaşında o da 9 yaşındayken abla gerçekten acımıyo falan diye
bende 8 dolgu var 3 diş eksiğim var ortodonti tedaviside gördüm o korkulardan sonra
gerçekten mi kızya iğne korkusu daha çok ağır bastı tam iğneyi batırdı dişime ben hüngür hüngür ağladım sonra doktor fırça çekti bana ben de sesimi çıkaramadım ama içim içimi yedi
merhaba kızlar nasılsınızen bugün dişime dolgu yaptırdım çok ağrıdı yaa yarın yine gideceğim pufff..
allah seni emiiibana kaç defa kanal teavisi yapıldı kuzum yaa..
ne yapayım canım yaa ben çok nazlı büyüdüm kayınvalide diyo bana sen hayatta doğum falan yapamazsın diyegerçekten de öyle
geçmiş olsun tatlımmm diş zor yaaa :18::18::18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?