Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bizim bütün aile memlekette pekmez kaynatıyolar gırgır şamata vardır şimdi orda içim gidiyo valla :) bide amcam bi pide yaptırıyo sabah kahvltısına onu çok canım çekiyo..

hmm ne güzel valla yaa git ama çok dikkat et kendine yolda inş birşey olmaz canım eğer gitmezsen aklın hep orda kalırzaten evde bir şey yemiyorsun bari orda bir iki lokma yersin bitanem

Kızlar slm nabersiniz hersey yolundami neti kociş gaspetti bende tlfndan giriyorum

ya hani böyle çok yürürsünde ondan sonra bacakların hamlar yaa benm bacaklarım kalktığımdan beri böyle neden ki yaa

Bugün ben cok üşüyorum titredim resmen bide sinir anlatamam halsizlikte var reglimdem sayınca 12. gün yumurtlama günüm olabilirmi sizce

Bugün ben cok üşüyorum titredim resmen bide sinir anlatamam halsizlikte var reglimdem sayınca 12. gün yumurtlama günüm olabilirmi sizce

yahu kocan evdeymiş bi battaniye alın sarılıp yatın kuzum..
valla yumurtlama günü kişiden kişiye değişiyo bitanem adet döngüsü herkesin farklı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…