- 29 Temmuz 2013
- 912
- 17
- 118
benim canımda çok tatlıdır ama ağrı eşiğim yüksek benim..
ağrı eşiği ne oluyor canım anlamadım da cahilliğime ver sen
kızlar ben yarın belki günü birlik memkekete gidicemde bişey olurmu ki :S
eğer aciliyeti varsa git yoksa bence gitme:44:
bizim bütün aile memlekette pekmez kaynatıyolar gırgır şamata vardır şimdi orda içim gidiyo valla :) bide amcam bi pide yaptırıyo sabah kahvltısına onu çok canım çekiyo..
hmm ne güzel valla yaa git ama çok dikkat et kendine yolda inş birşey olmaz canım eğer gitmezsen aklın hep orda kalırzaten evde bir şey yemiyorsun bari orda bir iki lokma yersin bitanem
inş canım benim ama tedbiri elden bırakmamak gerekiyor :)evett yaa gitmezsem orda olacak aklım hep..inşallah bişey olmaz :)
inş canım benim ama tedbiri elden bırakmamak gerekiyor :)
ayy çokda korkuyorum ama bakalım artık..bn ilkindede gitmiştim ama hiç hatırlamıyorum o zamn bebek yaşıyomuydu :S
canım benim bişey diyemeyeceğim şimdi önce bir düşük yapmışsın şimdi daha da çok dikkt etmen gerekiyor:44:
Kızlar slm nabersiniz hersey yolundami neti kociş gaspetti bende tlfndan giriyorum
Bugün ben cok üşüyorum titredim resmen bide sinir anlatamam halsizlikte var reglimdem sayınca 12. gün yumurtlama günüm olabilirmi sizce
ne güzel kocan evde :)
iyi valla çok şükür nasıl olsun cnm sen nasılsın?
iyiyim bende cnm bacaklarin agrıması normal tatlım vücudun geriliyo kramda girer hamisken
Belki bugün ogündür bos gecimyim bari hazır herif evdeykenyahu kocan evdeymiş bi battaniye alın sarılıp yatın kuzum..
valla yumurtlama günü kişiden kişiye değişiyo bitanem adet döngüsü herkesin farklı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?