Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yok canlar bu böyle olmucak bilgisayarımı geri almam lazım bunun icin biraz caba sarfedicem ama napim gidimde kocisi ikna etmeye calısım bari grüsürüz yine öptüm sizleriii

arkadaşlar yerleşme kanaması hakkında bişi sormak istiyorum. normlde adet tarihim yarın ama bugün çamaşırımda kahverengi ince bir leke gördüm. hamileleik belirtileri yaşadığımı düşünüyorum bel ağrısı sağ kasıkta dolgunluk göğüslerde şişkinlik. . benım aklıma takılan nokta ise şu. çok afedersıniz lekenin yanı sıra çamaşırım idrar kaçırmışım gibi ıslaktı ve birazda sarı akıntı gelmiş. anlam veremedim. yerleşme kanaması bu şekilde mi oluyor bilginiz varsa yardımcı olabilir misiniz?

kızlarrr yaaa korkuyorummm...
dün akşam adet oldum sanırımmm...5-6 damla günlük pedi kirletcek kadar kan geldi...ama böle koyu kıvamda değil sulu..
bugün sabah kalktığımdan beri hiçbirşey yok yaaa...
acaba bir sorunmu var..offf korkuyorummm:18::18:

slm canm şükür fırsat buldum size bakacak.benm de arada olur önce fragman gelir sonra filim kopargenelde aşırı kanamalı regl dönemimde oluyor kist varsa da etkiliyor.galiba fırtına kopacak

slm canm şükür fırsat buldum size bakacak.benm de arada olur önce fragman gelir sonra filim kopargenelde aşırı kanamalı regl dönemimde oluyor kist varsa da etkiliyor.galiba fırtına kopacak

ayy kistmi diosunn kuzummm...
offf yaaa ben yine bu ay USG ile baktırayım..
noermalde ilk gün benim böle sulu pembe akıntım devam eder..ama bugün hç gelmemesi korkuttu benii:18::18:

bakalımm fırtına nasıl kopacakk

canm adetini bekle gelmezse 4 gün sonra git.umutlandırmamak için diyorum.yerleşme kişiye göre değişiyor.Ben adet oldum sanmıştım ped katmıştım sonra kesildi.pede gelen kahve.peçeteye gelen ise pembe renkteydi.2-3 gün geldi leke sonra kesildi.öncesinde baya sarı akıntım oldu.uyku ve baş ağrısı oldu.göğüs dolgunluğu adette de oluyor.birbirine benzer yönleri var.tek farkı adetin gecikmesi onu da beklemek lazım

aslında benim en sevdiğim ay çok gelendir.çünkü bayağı rahatlıyorum hem içim temizlenyor diye düşünyorum

Kızlar bugun randevumuza gittik karından kalp atısını dinledik hersey cok iyi masallah rabbime sukurler olsn
Tahlillerimi verdi kan idrar vs pzt onları yaptırcagm 2li test ıcın 4 hafta dedı ama 7+6 da gorunduk usg de :) fakat tatil oldugu için 10 ekımde randevu aldım test ıcın erkenmı sizce :/ doktor sorun degıl dedı ama acaba tstil sonrasımı yaptırdam bilemedim

Canım doktor sorun yok dediyse kafana takma.zaten orada amaç bebeğin sağlıklı olup olmadığını belirlemek ona göre tedbir almak.Tabi her zaman net değil sonuçlar testi normal olmayan ama sağlıklı doğanlar da var.ben de yapmıştım.bebek normal çıktı 2 hafta sonrasında kaybettim kuzumu.teste bağlı olma onu düşünme.rahat ol Rabbim sağlıklı ve hayırlı eylesin canım

ohh çok şükür canım zaten ikili tst 11. hftadan başlamıyo mu canım :S

alyaareelll çok sevindimm kuzumm bebeğinin herşeyinin normal gitmesineeee

sinemm nbr yavrummm

bugün annemle bayram temizliği yaptık..daha çok erken biliyorum ama kursum başlıcak..sonrada annem temizlik yapıcak..bide yapalım aradan çıksın dedik.öldümm resmenn yaa..heryeri temizledikk...ama miss gini olduu evimm

iyidir kzuum senden nbr? sinem napar evde koca bekler
ohhh ellerinize sağlık bende bayramdan sonra yaptırıcam temizlik ben yapamam..anneme söylemem k.v.deye hiç söylemem onun düşünmesi lazım :S

iyidir kzuum senden nbr? sinem napar evde koca bekler
ohhh ellerinize sağlık bende bayramdan sonra yaptırıcam temizlik ben yapamam..anneme söylemem k.v.deye hiç söylemem onun düşünmesi lazım :S

aman kuzum salla..bende dün akşam adet olmuştum...
olmuştum diyorum çünkğ geceden beri gelen giden yokkk...
oofff kist falanmı var acba..bir problemmi var yaa...

aman kuzum salla..bende dün akşam adet olmuştum...
olmuştum diyorum çünkğ geceden beri gelen giden yokkk...
oofff kist falanmı var acba..bir problemmi var yaa...

sen hastaneye çok uzaksın demi kuzuşum hiç baktırma şansın yok demi :)
inşallah kötü bişey yoktur bebişim yaa..dua edelim iyi düşünelim iyi şeyler olsun

sen hastaneye çok uzaksın demi kuzuşum hiç baktırma şansın yok demi :)
inşallah kötü bişey yoktur bebişim yaa..dua edelim iyi düşünelim iyi şeyler olsun

off yaa terzi kendi söküğünü dikemezmiş yaa benimkide ondan işteee

pazartesi gösteririm ama...sıkıldım kız doktor görmektenn...zaten çalışıorum onlarla birde hastaları olmayayım diyorumm

off yaa terzi kendi söküğünü dikemezmiş yaa benimkide ondan işteee

pazartesi gösteririm ama...sıkıldım kız doktor görmektenn...zaten çalışıorum onlarla birde hastaları olmayayım diyorumm

hahaahha deli :)
sende haklıısn be kuzum bende dükkana gidince mobilya görmekten sıkılıyorum hahahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…