hoşgeldinizzzzzz ya senin oğlun olacak gibi sanki hep oğluşun demek geliyor içimden
sağol bitanem arabayı haziranda aldık evden tam bi ay önce yeni sayılmaz artık zaten 2. el. ama yetiyor çok şükür rabbim olmayanlara nasip etsin
tünaydın uykucu hayırdır inşallahgünaydın kızlar bugün çok ilginç bir rüya gördüm hayırlısı inş:)
meraba kıslarrr:))
günaydın kızlar bugün çok ilginç bir rüya gördüm hayırlısı inş:)
amin canım çalışıyo musun sen yoksa evde karı-yer mi yapıyosun
meraba kıslarrr:))
bugün eltim bende hem ona laf yetiştiriyorum hem size yazıyorum ne ondan ne sizden vazgeçemiyorum ama biraz daha yazıp kaçarım heralde midem kazınmaya başladı
hoşbuldukkk..
ayy sorma canım ama napayım dayanamadım gece çıldırıcaktım eşim gel bişeyler yapalım biz diyo yok ben lahmacun istiyorum dedim bide acılı istedim acısızın tadı olmuyo diyeahh ben ahhhh tam dayaklığım
orası öyle tabiki de ben içimden geçeni söyledimmm ikiz olsun en basiti ve en temizi vallayaaaa demeee kızım olsunnn :) sağlığı,aklı,fikri yerinde,eli ayağı düzgün olsun gerçide oğluşumda olsa farketmez..
amaaannn bizimde 2.el boşver kuzum ayağımızı yerden kesiyo ya gerisi boş
bugün eltim bende hem ona laf yetiştiriyorum hem size yazıyorum ne ondan ne sizden vazgeçemiyorum ama biraz daha yazıp kaçarım heralde midem kazınmaya başladı
tünaydın uykucu hayırdır inşallah
merhaba tatlım
hahahahahahahaha karı-yer haaa
bebişler bahane lahmacunlar şahane dimi kandırıkçılar siziiibende hamiş kalıyım bişeyler isticem
tünaydın kuzum :)
hayır olur inşallah bitanem..
orası öyle tabiki de ben içimden geçeni söyledimmm ikiz olsun en basiti ve en temizi vallaaynen öyle valla kimsye muhtaç değiliz çok şükür
hehehhee maşallah kız sanaslm söyle eltine
bende acıktımm yaaa
orası öyle tabiki de ben içimden geçeni söyledimmm ikiz olsun en basiti ve en temizi vallaaynen öyle valla kimsye muhtaç değiliz çok şükür
hehehhee maşallah kız sanaslm söyle eltine
bende acıktımm yaaa
ayyy evet biraz fazla uyumuşumta rüyamda beniö oğlum var kucağımda 4 aylık falan eşimle bir yere gideceğiz ben arabanın ön koltuğuna biniyorum eşim bana kızıyor kucağında bebek var arkaya geç falan diyo:)çok tatlıydı ama
a.s cnm eltimde sana slm söylüyo biz hamur işi falan yapcaz ohhh midemiz bayram etsin
ben şuan hem kariyer hem de karı-yer yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?