Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yaaaa demeee kızım olsunnn :) sağlığı,aklı,fikri yerinde,eli ayağı düzgün olsun gerçide oğluşumda olsa farketmez..
amaaannn bizimde 2.el boşver kuzum ayağımızı yerden kesiyo ya gerisi boş

bugün eltim bende hem ona laf yetiştiriyorum hem size yazıyorum ne ondan ne sizden vazgeçemiyorum ama biraz daha yazıp kaçarım heralde midem kazınmaya başladı

bebişler bahane lahmacunlar şahane dimi kandırıkçılar siziii bende hamiş kalıyım bişeyler isticem

yaaaa demeee kızım olsunnn :) sağlığı,aklı,fikri yerinde,eli ayağı düzgün olsun gerçide oğluşumda olsa farketmez..
amaaannn bizimde 2.el boşver kuzum ayağımızı yerden kesiyo ya gerisi boş
orası öyle tabiki de ben içimden geçeni söyledimmm ikiz olsun en basiti ve en temizi valla aynen öyle valla kimsye muhtaç değiliz çok şükür
bugün eltim bende hem ona laf yetiştiriyorum hem size yazıyorum ne ondan ne sizden vazgeçemiyorum ama biraz daha yazıp kaçarım heralde midem kazınmaya başladı

hehehhee maşallah kız sana slm söyle eltine
bende acıktımm yaaa

tünaydın uykucu hayırdır inşallah

merhaba tatlım

ayyy evet biraz fazla uyumuşumta rüyamda beniö oğlum var kucağımda 4 aylık falan eşimle bir yere gideceğiz ben arabanın ön koltuğuna biniyorum eşim bana kızıyor kucağında bebek var arkaya geç falan diyo:)çok tatlıydı ama

a.s cnm eltimde sana slm söylüyo biz hamur işi falan yapcaz ohhh midemiz bayram etsin

yaa geçen yengelerimden bi tanesi dedi ikiz mi acaba karnın çok şiş dedi bende gaz o yenge gaz gaz dedim ama içime de bi kurt düştü..benim kontrole gittiiğimde minnacıkdı acaba ikiz olup görünmeme ihtimali varmıdırkine :S

hayırlara çıksın inşallahh
bak eşin doğru demiş öne oturulur mu hiç çok ayıp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…