Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bende zalain adlı krem var onu sürdüm şimdi birz rahatlattı sanki kuzum ben hep sirkei su kullanıyorum..

güünaydıınnn kızllarrrrrr :))) nasılsınız bakalım biz iyiyiz akşam biraz feciydik ağladık zırladık ama bugün daha iyiyiz inşallah bebiş bana çekmez ben bu gidişle erkek cıkarcam galiba gaz bu kadar olunca :))

günaydın canım hoşgeldinn..hayırdır ne ağlaması yahuu

gaz kuzum gaz dün resmen agladım artık yürüyüş yaptık yok ayakları kaldırdık yok aman allahım yok böyle bir agrı yani
yedi beni aksam ki benim acı eşiğim yüksektir

kuzumm çok normall bende acıdan kıvrandığımı hatırlıyorum yürüyüşle falan geçecek gibi değil bekleyeceksin bebişim..

kuzumm çok normall bende acıdan kıvrandığımı hatırlıyorum yürüyüşle falan geçecek gibi değil bekleyeceksin bebişim..

yani gaz olurda arkadas bu kadarmı olur ben hayatımda görmedim böyle bir agrı yani neyseki geçti şimdi iyiyiz bebiş bana çekmesinnnnn nolurr diye dua ediyorum valla onun gazını ben alayım :)

yani gaz olurda arkadas bu kadarmı olur ben hayatımda görmedim böyle bir agrı yani neyseki geçti şimdi iyiyiz bebiş bana çekmesinnnnn nolurr diye dua ediyorum valla onun gazını ben alayım :)

şimdiden annelik iç güdüsü sarıp sarmaladı demi kuzum :)

aynen canım ya aynen valla ona olmasın hep bana olsun diyorum cok farklı birsey :)
sen ne hissedion cinsiyeti yaaaa :)))))

bana kız gibi geliyo eşimde kız diyo bi erkk diyen var oda kaynım :)
çin takvimi doğruysa eğer kız çıkıyo orda..
sen ne hissediyosun?

benim bebişde iyi çok şükür bi sıkıntımız yok :)
iyi iyi maşallah olmasın sıkıntınız annesi

günaydın tatlııım :)))
biz de iyiyiz niye ağladınız bakim?

günaydııınnnnnnnn................................

ne güzel herkes hamile burda

ben de en hayırlısından bir veya iki tane bebiş istiyoruuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

bat 3-5 ekim gibi bişi, ama ben pek bir belirti hissetmiyorum................. nedeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnn

benim de olsun benim de olsuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

bana kız gibi geliyo eşimde kız diyo bi erkk diyen var oda kaynım :)
çin takvimi doğruysa eğer kız çıkıyo orda..
sen ne hissediyosun?

kız isteyip erkek hissedenlerdenim eşim sağlıklı olsun diye tuturuyor gerisi önemsiz diyor ama erkek de istiyo
benden gözü korktu ikinizle nasıl ugrasırım amann diyor :)))

günaydın canım hoşgeldin..
eeee hepimiz sabırla bekledik ama hiç birimiz hamile kaldığımız ayda bebek düşüncesi yoktu aklımızda..gayet rahat hissettiğmiz aylarda göbüşlerimizin dolduğunu öğrendik canım..

iyi iyi maşallah olmasın sıkıntınız annesi

günaydın tatlııım :)))
biz de iyiyiz niye ağladınız bakim?

gaz sancısı kuzum beni mahvetti ilk defa böyle oldum karnım ve gögüslerim birdi hahahaha :)) ama şimdi iyiyiz şükür :)
sen nasılsın ooyy bebişin büyümüüüüüüüüüüüüüüüüüşşş :)))
kontrole ne kadar kaldı :)

kız isteyip erkek hissedenlerdenim eşim sağlıklı olsun diye tuturuyor gerisi önemsiz diyor ama erkek de istiyo
benden gözü korktu ikinizle nasıl ugrasırım amann diyor :)))

benim eşim aksine kız istiyo :) en önemlisi sağlıklı olması tabi ama bakalım beklicez artık kısmet..
eşim her gece soruyo kaç gün kaldı cinsiyet öğrenmeye die

gözlerim, bütün hücrelerim belirti arıyo ama yokkkk delirecem yok
bi kirpikler karışır, bi ağrı olur, bi pıt pıt atar, bir sızlama olur şöyle tatlı tatlı ama yokkkk yok yok
belirti istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…