- 29 Temmuz 2013
- 912
- 17
- 118
valla kuzum bendede aynı sıkıntı var..bende çok sık olurum o yüzden evde kremim var..eğer hitrizin varsa o kaşıntıya iyi gelen bi hap..en azından bende işe yarıyo..
istersen sirkeli suyla tahretlen canım sabah akşam doktorum öyle söylmişti bana..
1 lt kadar suya bi çay bardağı kdar sirke karştır onunla tahretlen demişti..
inş canım inş gönlüne göre versin rabbim:))
güünaydıınnn kızllarrrrrr :))) nasılsınız bakalım biz iyiyiz akşam biraz feciydik ağladık zırladık ama bugün daha iyiyiz inşallah bebiş bana çekmez ben bu gidişle erkek cıkarcam galiba gaz bu kadar olunca :))
Amin canim seninde ve tum bebek bekleyen kardeslerimizefr verir ins hayirlisla Allahim AMİN
günaydın canım hoşgeldinn..hayırdır ne ağlaması yahuu
gaz kuzum gaz dün resmen agladım artık yürüyüş yaptık yok ayakları kaldırdık yok aman allahım yok böyle bir agrı yani
yedi beni aksam ki benim acı eşiğim yüksektir
kuzumm çok normall bende acıdan kıvrandığımı hatırlıyorumyürüyüşle falan geçecek gibi değil bekleyeceksin bebişim..
yani gaz olurda arkadas bu kadarmı olur ben hayatımda görmedim böyle bir agrı yani neyseki geçti şimdi iyiyiz bebiş bana çekmesinnnnn nolurr diye dua ediyorum valla onun gazını ben alayım :)
şimdiden annelik iç güdüsü sarıp sarmaladı demi kuzum :)
aynen canım ya aynen valla ona olmasın hep bana olsun diyorum cok farklı birsey :)
sen ne hissedion cinsiyeti yaaaa :)))))
iyi iyi maşallah olmasın sıkıntınız annesibenim bebişde iyi çok şükür bi sıkıntımız yok :)
güünaydıınnn kızllarrrrrr :))) nasılsınız bakalım biz iyiyiz akşam biraz feciydik ağladık zırladık ama bugün daha iyiyiz inşallah bebiş bana çekmez ben bu gidişle erkek cıkarcam galiba gaz bu kadar olunca :))
bana kız gibi geliyo eşimde kız diyo bi erkk diyen var oda kaynım :)
çin takvimi doğruysa eğer kız çıkıyo orda..
sen ne hissediyosun?
günaydııınnnnnnnn................................
ne güzel herkes hamile burda
ben de en hayırlısından bir veya iki tanebebiş istiyoruuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bat 3-5 ekim gibi bişi, ama ben pek bir belirti hissetmiyorum................. nedeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnn
benim de olsun benim de olsuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
iyi iyi maşallah olmasın sıkıntınız annesi
günaydın tatlııım :)))
biz de iyiyiz niye ağladınız bakim?
kız isteyip erkek hissedenlerdenimeşim sağlıklı olsun diye tuturuyor gerisi önemsiz diyor ama erkek de istiyo
benden gözü korktu ikinizle nasıl ugrasırım amann diyor :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?