kızlar bende gebelık sekerı yuksek cıktı doktor 15 gnluk dıyet verdı 7 ekımde test yapılacak ona gore bakıcak doktor erken dogum fln olabılır dedı ınsallah dusmustur sekerım dua edın benım ıcın
Canim meraba klomen gunde bi kez 5 gun boyunca kullaniliyo 5. Gun doktora gidiosun yumurtanin durumuna bakip catlatma ignesi vuruyo..ben klomenin 5 gunden fazla kullanilmasinin kiste sebep oldunu biliyorum oyle iste bilgimi paylasayim dedim
teşekkür ederim cnm.Bende internette öyle okudum.İçeriğinde ilk kür olarak günde 1 tane diyor zaten.Benim doktor 6 gün iç dedi 4 gün sonra gel dedi ama iğneden bahsetmedi...Senin dediğin 5 gün içip sonraki 5 gün yani 10.günde mi doktora gidiyorsun tatlım?
ben yoğunumm kuzummm
Kızlar moralmen ruhen berbat durumdayım. .eşim öğlen eve geldi işi bırakmış başka işe başlayacak yada kuracak çooook zor günler bizi bekliyor kafayı yemekten korkuyorum. .
Kızlar moralmen ruhen berbat durumdayım. .eşim öğlen eve geldi işi bırakmış başka işe başlayacak yada kuracak çooook zor günler bizi bekliyor kafayı yemekten korkuyorum. .
ahh be yavrumm iş kadını olmakta böyle bişey dinlenmeye fırsat yok kıyamam sana:105:
Allah yardımcın olsun kuzum herseyde vardır bi hayır belki böylesi daha iyidir sizin için üzülme bebişide üzme teyzesi dayanamaz ona göreeee
Aaaa neden esinin kendi isi degilmiydi mobilyaciydi babasiyla birliktemi calistiriyodu.dur bakslim hemen telaslanma babasiyla calisipta sorun yasadiysa duzelir mutlaka
ney anlamadım ikizmiiiiiiii ay cıldıriiciiimkuzum maşallahhh doğrumu okudum :)
herkese günaydın bu aradaaa
günaydın kızlar
bu sayfayı tekrar acıp güzel haberlerle yazmak isterdim ama bebegimi kaybettim.20 eylül gecesi acil hastaneye gittik kanamam vardı 1 hafta hastanede kaldım kürtaj olmadım 3 gün oldu hastaneden cıkalı ben yasadım kimseye yasatmasın rabbim.
günaydın kızlar
bu sayfayı tekrar acıp güzel haberlerle yazmak isterdim ama bebegimi kaybettim.20 eylül gecesi acil hastaneye gittik kanamam vardı 1 hafta hastanede kaldım kürtaj olmadım 3 gün oldu hastaneden cıkalı ben yasadım kimseye yasatmasın rabbim.
canım bı tanem ck üzüldüm lütfen moralini yüksek tut bak hersey güzel olacak herseyde bir hayır vardır
bu tarz konularda insanı telkin zordur cok iyi anlıyorum ama elimden keske baskası gelse dualarım seninle
en kısa zamanda rabbim sağlıkla kavustursun bebişin ve seni dinlen bol bol olurmu cok can sıkıcı seylerden uzak dur
günaydın kızlar
geçmiş olsun canım. allah bi daha yaşatmasın inşallah. yakında tekrar hamile kalırsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?