Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar bende gebelık sekerı yuksek cıktı doktor 15 gnluk dıyet verdı 7 ekımde test yapılacak ona gore bakıcak doktor erken dogum fln olabılır dedı ınsallah dusmustur sekerım dua edın benım ıcın

canım cok gecmıs olsun umarım düşer şekerin diyete uy merak etme düşer inşallah cok zor birsey biliyorum ama dikkatli olarak durumu dengeleyebilirsin üzülme olurmu

Canim meraba klomen gunde bi kez 5 gun boyunca kullaniliyo 5. Gun doktora gidiosun yumurtanin durumuna bakip catlatma ignesi vuruyo..ben klomenin 5 gunden fazla kullanilmasinin kiste sebep oldunu biliyorum oyle iste bilgimi paylasayim dedim

teşekkür ederim cnm.Bende internette öyle okudum.İçeriğinde ilk kür olarak günde 1 tane diyor zaten.Benim doktor 6 gün iç dedi 4 gün sonra gel dedi ama iğneden bahsetmedi...Senin dediğin 5 gün içip sonraki 5 gün yani 10.günde mi doktora gidiyorsun tatlım?

5ini iciyosun 5i kalio hapin 5ten fazla icmek kiste sebep oluyo o yuzden o 5. Hapida ictikten sonra doktora gidiosun yumurtanin gelisimine bakio ve akabinde catlatma ignesi vuruyo..mayista adetim 1 senedir duzensiz diye doktora gittigimde pko ya rastlandi bende klomen yazdi ve catlatma ignesi vurulacagini solememisti eve gelip arastirinca doktoru aradim biz daha cocuk icin denemeye baslamadik niye bu ilaci verdiniz baska ilac istiyorum deyince oda adet duzenleyici progestan yazdi ilk once kullanmaya cesaret edemedim temmuzda kullandim bu ilaci o ay hamile kaldim Rabbime sukur..insallah en kisa zamanda tum isteyenler hamile kalir Rabbim yoklugunu aratmasin

Son düzenleme:
Kızlar moralmen ruhen berbat durumdayım. .eşim öğlen eve geldi işi bırakmış başka işe başlayacak yada kuracak çooook zor günler bizi bekliyor kafayı yemekten korkuyorum. .

ben yoğunumm kuzummm

ahh be yavrumm iş kadını olmakta böyle bişey dinlenmeye fırsat yok kıyamam sana:105:

Kızlar moralmen ruhen berbat durumdayım. .eşim öğlen eve geldi işi bırakmış başka işe başlayacak yada kuracak çooook zor günler bizi bekliyor kafayı yemekten korkuyorum. .

Allah yardımcın olsun kuzum herseyde vardır bi hayır belki böylesi daha iyidir sizin için üzülme bebişide üzme teyzesi dayanamaz ona göreeee

Aaaa neden esinin kendi isi degilmiydi mobilyaciydi babasiyla birliktemi calistiriyodu.dur bakslim hemen telaslanma babasiyla calisipta sorun yasadiysa duzelir mutlaka

Arkadaşlar merhaba hayırlı geceler 16 eylülde çatlatma iğnesi yapıldı benim adetlerim çok düzenlidir maşallah sadece gebe kalmak için şansımı yükseltmek istedik herşey çok normal ama vakti zamanı var demekki Allah en doğru zamanda göndericek minişimizi ve ne yazıkki bu akşam hasta oldum ewt doğru çok üzülüyorum ama sizlerle dertleşmek istedim içimi dökmek istedim 38S benim içinde MERYEM suresi listesine yazarmısın lütfen morelim çok bozuluyo

Sağol canım. .üzülmemek elde mi bitanem. .babamlara gittik dün hiç olmadı babamla bi iş yapacaklar..Bugün öğleden sonra hastaneye gidicez ordan bari güzel haber alırız inşallah. .

Aaaa neden esinin kendi isi degilmiydi mobilyaciydi babasiyla birliktemi calistiriyodu.dur bakslim hemen telaslanma babasiyla calisipta sorun yasadiysa duzelir mutlaka

Kendi işi babayla çalışıyo ama anlayamiyolar.bu 1degil 2 degil. .eşim çok kararlı kesinlikle dönmem diyo..benim babam maddi manevi yanındayız diyo. Kafam inanılmaz karışık dünden beri baş ağrısı çekiyorum. .offfff offffff

günaydın kızlar bu sabah itibariyle moral bende sıfır(benim küçük eltim doğum yaptı bu sabah onlar adına çok sevindim ama kendi adıma çok üzüldüm ben ne zaman güleceğim ne zaman aff allahım benim günahım ne kendimi tutamıyorum dayanamıyorum çok kötüyüm ben çok 2 yıldır hasretle bekliyorum bebeğimi olmuyor benden sonra evlenenlerin hepsinin kucağı dolu ben bön bön bakıyorum işte onlara neyse arkadaşlar sizleri sıktı ama içimi boşaltmak istedim

günaydın kızlar
bu sayfayı tekrar acıp güzel haberlerle yazmak isterdim ama bebegimi kaybettim.20 eylül gecesi acil hastaneye gittik kanamam vardı 1 hafta hastanede kaldım kürtaj olmadım 3 gün oldu hastaneden cıkalı ben yasadım kimseye yasatmasın rabbim.

canım bı tanem ck üzüldüm lütfen moralini yüksek tut bak hersey güzel olacak herseyde bir hayır vardır
bu tarz konularda insanı telkin zordur cok iyi anlıyorum ama elimden keske baskası gelse dualarım seninle
en kısa zamanda rabbim sağlıkla kavustursun bebişin ve seni dinlen bol bol olurmu cok can sıkıcı seylerden uzak dur

geçmiş olsun canım. allah bi daha yaşatmasın inşallah. yakında tekrar hamile kalırsın inşallah

sagoll canım elimden geldigi kadar dinleniyorum inş canım testler için gidicem pataloji sonucunu bekliyorum sende sagsaglim bebegini kucagına alırsın inş

canım benim Allah bir daha yaşatmasın böyle bir şey..
en yakın zamanda tekrar karnın dolar ve bebeğini kucağına almayı nasip eder Allahım..
miniğinde cennette seni bekleyen meleğin oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…