Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım benim Allah bir daha yaşatmasın böyle bir şey..
en yakın zamanda tekrar karnın dolar ve bebeğini kucağına almayı nasip eder Allahım..
miniğinde cennette seni bekleyen meleğin oldu

amin canım kimseye yasatmasın evet canım cennette bekliyor melegim sagol inş herkese saglıklı bebekler nasip etsin rabbim sagol

Kızlar ikili tarama için usg de baktılar kan sonucuda öğleden sonra çıkacak. .hic keyfim yok gelip haber vereyim dedim. .

Ya zaten memnun degildin hic sana vakit ayiramiyordu belki yeni bulacagi is daha iyi olacak olumlu ol azcik.bebis nasil buyumus mu :)

Memnun değilim belki ama gelen gideni aratir derler..bilmiyorum ki yaa devlet Hastanesine gittiğim için hiç ilgilenmediler..usg fotosu bile vermediler.

canım benim çok geçmiş olsun Allah başka acı göstermesin en kısa zamanda göbüşün tekrar dolar inş dualarım seninle....

Memnun değilim belki ama gelen gideni aratir derler..bilmiyorum ki yaa devlet Hastanesine gittiğim için hiç ilgilenmediler..usg fotosu bile vermediler.

cnm sonuçları alınca yaz merak ettim iş konusunuda at kafandan rızkı veren Allah sizede bi kapı açar elbet

Uyuzlar ya istemedin mi ozellikle fotosunu.ekrandan bakmissindir heralde kafasi gobegi kocamandir simdi :)

bu sılaaa nerelerde unuttumu bizi nedir cnm benide Meryem suresi listesine ekle
bugün okadar çok işim varki kafa kaşıcak vaktim yok az bi bakıyımda kaçıyım dedim

bugün kimse cevap yazmıyor bana boynumu büktüm dudağımı büzdüm gidiyorum işte hıhhhhhh

Herkese merhabaaaa bat' a son 6 gün ne yapıyorsunuz nasılsınız hatunlar?

Kızlar usg ye göre bebek 47mm ense kalınlığıda 1.1
Yok yaa ekranda bile göstermedi

Kızlar ikili tarama için usg de baktılar kan sonucuda öğleden sonra çıkacak. .hic keyfim yok gelip haber vereyim dedim. .

tatlım hayırlısı olsun hadi inşallah güzel cıkar kan sonucu ne güzel hemen cıkıyormuş ikili tarama nası cıktı usg de tatlım bisey dedilermi benim tarama 12+1 de olsun erken dönüyosun tatilden dedi 21inde yapılacak benim tarama bnimde idrarda bakteri cıktı ne alaka anlamadım idrar kültürü istedi bakalım herhangi bir akıntım yanma vs de yok ama hayırlısı

Canım ikili tarama kan sonucu ayın 3 ünde çıkacakmis..usg deki ikili taramaya göre normal görünüyo

Canım ikili tarama kan sonucu ayın 3 ünde çıkacakmis..usg deki ikili taramaya göre normal görünüyo

oohh cok sevındım darısı 3lünün başına :))) ve tabi bizim başımıza umarım hep boyle güzel haberler olur tatlım
canın sıkkınmış şimdi bakıyorumda geçmişe üzülme sen takma kafana herseyde hayır vardır belkı boylesı daha iyi olur hmen karamsarlığıa kapılma olurmu bebek artık biliyorsn eskisi gibi değil endişe panik herseyı hissetmeye basladı dikkat etmen lazım

Kızlar usg ye göre bebek 47mm ense kalınlığıda 1.1
Yok yaa ekranda bile göstermedi

Iyi cikmis bebis ense kalinligida iyi.ama ultrasonda gorememen kotu olmus keske cevirde bakiym deseydin.ay sinir oldum adama ya neyse haftaya normal randevun vardi dimi orda bolbol bakar seversin minnosu :)

2li test temizse 3 luye gerek duymuyorlar bnm doktorum yapmadi bana test

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…