Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bizim arkadasa yapmıslar ya onda da gayet iyiydi ikili taraması htta coğunda yaptılar diye biliodum bende
daha iyi olmuş az stres olur insan ya :)

Doktordan doktora degisio demekki neyse bu ay sonu seker yuklemesi var ondan korkuyorum asil

Amin canım inşallah. .sonuca sevinemiyorum bile canım düşün artık. .eşime çok üzülüyorum durumu çok kötü ağlıyor ona kiyamiyorum..ise gireyim dicem ama bu halde nasıl gireyim. .

Iyi cikmis bebis ense kalinligida iyi.ama ultrasonda gorememen kotu olmus keske cevirde bakiym deseydin.ay sinir oldum adama ya neyse haftaya normal randevun vardi dimi orda bolbol bakar seversin minnosu :)

Bende sinir oldum. .Evet canım haftaya özelde kontrol var bakalım artık. .

Amin canım inşallah. .sonuca sevinemiyorum bile canım düşün artık. .eşime çok üzülüyorum durumu çok kötü ağlıyor ona kiyamiyorum..ise gireyim dicem ama bu halde nasıl gireyim. .

yok tatlım ben işten cıkıyorum ya nasıl giriceksin bnm cuma son oyle kolay degıl bu aylar aslında 4 ay fln olsa sonrası belki ama ondan sonrada 3 ay topu topu yani zatn bi işe yaramaz
düzelir sıkma canını vardır bi hayır gör bak dua et bol bol

Doktordan doktora degisio demekki neyse bu ay sonu seker yuklemesi var ondan korkuyorum asil

tatlım hiç korkma gizli şeker vs yoksa biseyde olmaz
cok tatlı yemıosun hatırladıgım kadarı ile ben ekşiciyim agzıma tatlı şeker bile süremiyorum :))
sıkıntı yapma o da güzel cıkar dedi dersin :)

inşallah canım.adetimde olmadı bekliyorum..bi başlasa hemen dr a:))

Yok yemiyorum pek hadi bakalim insallah yazarim sonucu buraya :)

nabersiniizzz yavrular...

sinemmm kuzucumm eşinin iş durumuna artık üzülme lütfen..bebeği yıpratcaksınn yapmaaa rabbim büyüktür..bir kapı kapanır diğeri açılır..

slm kızlar nasılsınız bayadir giremiyorum evimi taşıdım. hamile haberleri var mi 38s eriğim daha saymadıklarım. bizim de cinsiyetimiz belli olmadı sırtı dönük göstermiyor kendini cimcimem :)

masallah kızlar topıkte ben dahıl 42 hamıle var darısı tum ısteyenlere olsun

Canımmmm ben geldim, geçmişi okumadım ama gel muhabbet edelim senle, nasılsın?

cnm ben çıkınca yazmışsın göremedim benimde bata 6 gün bkliyoz bakalım belirti yok adamın yüzünü bile göremedim bu ay olması imkansız zaten

günaydın canlar ya nerelerdesiniz benim son günler iş yerinde artık iyiyce trafik çekilmez oldu :)))
dün doktora gidip idrar kültürü verdim inşallah bir sorun cıkmaz hiç antibiyotik vs kullanmak istemiyorum

herkese merhabalar :) kızlar benim dün itibariyle adet olmam gerekiodu.ama olmadım.dün gidip bi tane test aldım ama henüz onu yapmadım.adet olucakmışım gibi hissediorum.kasıklarım hafif hafif ağrıo sanki.göğüslerim yaklaşık 10 gündür inanılmaz derecede ağrıodu ama o da bugün itibariyle artık yok :) ne ağrı ne bişi :) ne mide bulantısı ne baş dönmesi hiç bişi yok :) sizce bi kaç gün daha bekleyeyim mi testi yapmak için yoksa hemen yapayım mı

yap canım ya merak ettim bende klomen içmeme rağmen gecikti gene.testte negatif.napıcam ben (

yap canım ya merak ettim bende klomen içmeme rağmen gecikti gene.testte negatif.napıcam ben (

canım valla benim kasıklarım ağrıo ama sanki adet olucakmışım gibi :) şimdi test yaparsam negatif çıkarsa üzülürüm ben hayırlısı olsun canım herkes hakkında..Allahın izniyle gelir inşallah bebişlerimiz :)

merhaba kızlar bata son 5 gün belirti var ama psikolojimi bozmicam şimdiden siz napıyonuz nasılsınız hatunlar

günaydın canlar ya nerelerdesiniz benim son günler iş yerinde artık iyiyce trafik çekilmez oldu :)))
dün doktora gidip idrar kültürü verdim inşallah bir sorun cıkmaz hiç antibiyotik vs kullanmak istemiyorum

inş temiz çıkar canım antibiyotikten bende nefret ederim ıyyyy

canım bence testini yap emin ol kırmızıların gelmediği hergün umutlanıp kendini kaptırıcaksın ve belirti arıycaksın kendinde

merhaba kızlar bata son 5 gün belirti var ama psikolojimi bozmicam şimdiden siz napıyonuz nasılsınız hatunlar

iyilik canım sen nasılsın bende batı bkliyorum

20 lik dişim iltihaplanmış ya şüphelimin diye ilaç vs. Kullanmıyorum çabuk gelsin bu bat

20 lik dişim iltihaplanmış ya şüphelimin diye ilaç vs. Kullanmıyorum çabuk gelsin bu bat

mandalinam bu ay seninle ne çok ortak yanımız var benimde 20lik dişim sol taraf 10 gündür çok çektirdi bana ağzımı açamıyorum çeneme baskı yapıyo bebek gibi küçücük lokmalar yedim valla bikaçgündür daha iyi şükür bende ilaç kullanmadım ya varsa diye bide sinüzit var bende dün tuttu yine baş ağrısı ilaç içmedim öyle çektim durdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…