bizim arkadasa yapmıslar ya onda da gayet iyiydi ikili taraması htta coğunda yaptılar diye biliodum bende
daha iyi olmuş az stres olur insan ya :)
oohh cok sevındım darısı 3lünün başına :))) ve tabi bizim başımıza umarım hep boyle güzel haberler olur tatlım
canın sıkkınmış şimdi bakıyorumda geçmişe üzülme sen takma kafana herseyde hayır vardır belkı boylesı daha iyi olur hmen karamsarlığıa kapılma olurmu bebek artık biliyorsn eskisi gibi değil endişe panik herseyı hissetmeye basladı dikkat etmen lazım
Iyi cikmis bebis ense kalinligida iyi.ama ultrasonda gorememen kotu olmus keske cevirde bakiym deseydin.ay sinir oldum adama ya neyse haftaya normal randevun vardi dimi orda bolbol bakar seversin minnosu :)
Amin canım inşallah. .sonuca sevinemiyorum bile canım düşün artık. .eşime çok üzülüyorum durumu çok kötü ağlıyor ona kiyamiyorum..ise gireyim dicem ama bu halde nasıl gireyim. .
Doktordan doktora degisio demekki neyse bu ay sonu seker yuklemesi var ondan korkuyorum asil
zehracım bende hep millet ilk aydan hamile kalıyor dedim hatta eltim ben gelin geldikten sonra senede 1 hamile kaldı hep karşıma geçti korunuyorduk ama oldu dedi sen bu düşüncelerden sıyrıl lütfen bende çok bekledim biliyorsun en son laf söz kesilsin diye beklemek yerine başka yöntemlere başvurdum yoksa kafayı yiyordum o yüzden seni o kadar iyi anlıyorum ki lütfen kendini üzme Rabbim hayırlı tez vakitte sana da verecek ben inanıyorum....
tatlım hiç korkma gizli şeker vs yoksa biseyde olmaz
cok tatlı yemıosun hatırladıgım kadarı ile ben ekşiciyim agzıma tatlı şeker bile süremiyorum :))
sıkıntı yapma o da güzel cıkar dedi dersin :)
Canımmmm ben geldim, geçmişi okumadım ama gel muhabbet edelim senle, nasılsın?
herkese merhabalar :) kızlar benim dün itibariyle adet olmam gerekiodu.ama olmadım.dün gidip bi tane test aldım ama henüz onu yapmadım.adet olucakmışım gibi hissediorum.kasıklarım hafif hafif ağrıo sanki.göğüslerim yaklaşık 10 gündür inanılmaz derecede ağrıodu ama o da bugün itibariyle artık yok :) ne ağrı ne bişi :) ne mide bulantısı ne baş dönmesi hiç bişi yok :) sizce bi kaç gün daha bekleyeyim mi testi yapmak için yoksa hemen yapayım mı
yap canım ya merak ettimbende klomen içmeme rağmen gecikti gene.testte negatif.napıcam ben (
günaydın canlar ya nerelerdesiniz benim son günler iş yerinde artık iyiyce trafik çekilmez oldu :)))
dün doktora gidip idrar kültürü verdim inşallah bir sorun cıkmaz hiç antibiyotik vs kullanmak istemiyorum
herkese merhabalar :) kızlar benim dün itibariyle adet olmam gerekiodu.ama olmadım.dün gidip bi tane test aldım ama henüz onu yapmadım.adet olucakmışım gibi hissediorum.kasıklarım hafif hafif ağrıo sanki.göğüslerim yaklaşık 10 gündür inanılmaz derecede ağrıodu ama o da bugün itibariyle artık yok :) ne ağrı ne bişi :) ne mide bulantısı ne baş dönmesi hiç bişi yok :) sizce bi kaç gün daha bekleyeyim mi testi yapmak için yoksa hemen yapayım mı
merhaba kızlarbata son 5 gün belirti var ama psikolojimi bozmicam şimdiden siz napıyonuz nasılsınız hatunlar
inş temiz çıkar canım antibiyotikten bende nefret ederim ıyyyy
canım bence testini yap emin ol kırmızıların gelmediği hergün umutlanıp kendini kaptırıcaksın ve belirti arıycaksın kendinde
iyilik canım sen nasılsın bende batı bkliyorum
20 lik dişim iltihaplanmış ya şüphelimin diye ilaç vs. Kullanmıyorumçabuk gelsin bu bat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?