Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Aynen bebişim işte batı beklemek lazım, yine de ilk 3 aylık hamilelikte diş çekilebilşyor ama olsun biz bekleyelim canım şimdi gidersek antibiyotik yazacak

inşallah canım hayırlısı tabi.benden leke gelde biraz ama sökülemedi bi türlü.

göğüslerim sızlıyor maşallah bana hiç böyle olmazdım hayrolsun

kızlar yine kimse yok canım sıkılıyo bata 5 gün kaldı sinyallerini vermeye başladı karnım hafiften ağrıyo sol bacağıma kıramp gibi ağrı giriyor ve canım tatlı özellikle çikolatalı şeyler isito bana kırmızı kart şimdiden göründü bu ay klomen başlıyorum hayırlı olur inş

canım yapiim diorum testi ama hiç de hamilelik belirtim yok ki benim :26: regl belirtisi de yok hamilelik belirtisi de noluo bana noluoooo

inşallah canım hayırlısı tabi.benden leke gelde biraz ama sökülemedi bi türlü.

Mrb bende aynen 2eylulde yani bugün adet olmam lazımdı ama olmadım.30 eylül de kan verdim dün sonucunu aldım negatif çıktı ama hala adet olmadım hiçbir belirtim yok normalde adet olmadan önce göğüslerim çok ağIrirdi kasıklarım karnım ağirirdi ama hiç belirti yok şuan belki de geçen ay ilaç kullandım ondan da olabilir

belkide yumurtlaman geç olmuştur canım.tedavi gördünmü

belkide yumurtlaman geç olmuştur canım.tedavi gördünmü

Yok cnm tedavi gormedim bizim ilk ayimiz korunmayi biraktik 2yillik evliyim yeni yeni istiyoruz.ama iste aksilik cikti ramazanda vucuttakasintim basladi ,hani ekmek yaparken ustu kabarir siser aynen oyle oldum 2aydir mahvetti heryerim kabariyo ates gibi yaniyo deli gibi kasiniyo hastaneye gittim ilac yazdi ama gecici pzt.randevu aldim arastirma has.gidicem ne var bakicaklar.ee korunmayida biraktik vlla bilmiyormnasil olcak .cunki hamilelikte ilac kullanmiyosun ya.bakalim artik

kızlar nasılsınz bi kaç gündür gelemiyorum bata 1 hafta kaldı ama kesin adet bu ay hem göğüslerim çok şiş ve acıyo hemde sürekli çikolata yiyorum iyce açıldı iştahım.ama napim zaten biliyodum olmıycanı ümit etmedm bu ay etmiycem artık ya etsemde hep boş çıkıyo herşey akışna bıraktm artk Allahıma isyanda etmyorum hiçbizamanda etmedm zaten olcağa varsa olcak zaten bi gün napim elimden hiçbişi gelmyo olmayıncada olmuyo işte hani her gören takıyosun ondan olmuyo takma akışına bırak falan diyo insanlar iyce sinirlermi bozdu bnm kimseyede kendmi acındırmadım hiç nye olmuyo falanda demyorum kimseye ben sadece kendmle konurum hep ama anlamıyorum bu insanları bi kapatmıyolar çenelerni herkes bişe dicek mecburlar sanki ay canım takma üzülme sanane sanki of kızlar bnm sinirlerim bozuldu galiba ya bu işler gerçekten çok zor insanın sinirleri çok yıpranıyor olsada sussalar diyosun ama ol denycede olmuyo işte rabbim diycek hergün duam ona inş dualamı kabul ederde güldürür yüzümü..

Tabiki tatlim bosver rabbim biler neylerse guzel eyler sen korunmayi biraktiktan sonra artik gerisi allaha kalmis ne zamn tutarsa takma kafana bosver

Günaydın. .Neden artık sabahları kimse olmuyo burda? Hayırdır?
günaydınn şekerimm..
nasılsınn kuzucummm...
birçoğu facede kuzucumm..oradan konuşuolar..
bugün bende yalnızım arkadaş izinli çok giremicem..
kurs ders derken akşamlarıda giremiyorum..
özledimm seninle muhabbet etmeyiii

evet ya eskiden ne güzeldi burası şimdi kimse yok
günadın herkese tekrardan facebooktan nereden konuşuyorlar ya :)))) kişisel hesaplarından mı :s

Merhaba kızlar ...
yarından itibaren benim için yorucu ve bi okadar zor günler baslıyor.. bazı arkadaslarım bilmiyor onlar için söyleyim 11 aydır bebek düşünüyorduk ama bi sorun odugunu anlayıp doktora gttik eşimde sperm azlıgı oldugunnu öğrendik ve bu nedenle tüp bebek tedavisine baslıcaz ... 4-5 ay tüp olmaması için dua ettim çare aradım kürler kullandım doktorlara danıştım ama hiçbi doktor olumlu konusmadı bizimle ve tek çaremizin tüp bebek oldugunu söyledi ...Yarın tüp bebek merkezine gidip kontrollere ve tedaviye baslıcam korkularım endişelerim var umarım sizler gibi bebek sevinci yasarım umarım...

Ben bu yolda ilerlerken szlerin dualarını güzel dileklerinizi bekliyorum ...

Slm kızlar biz geldik

Keşke su sayfanın en basındaki listedeki isimlerin karşısında bebek cinsiyetleride olsa kimin bebegi ne olacak görürdük böle tek tek okumakdan anam agladı be

Allah yardımcın olsun canım ilk denemede gelsin bebişin inş

Merhabalaaar sabahları uğrayamıyorum işten güçten özlüyom sizi, bat a 4 gün var daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…