Allah yardımcın olsun canım ilk denemede gelsin bebişin inş
2 yılı geçkin istiyoruz canımEvet iciyorum zaten duramiyorumki.adet bugun olmam lazimdi olMadim iste gecen ayki ilac yuzunden.artik cok istiyoruz bebek yani ya su kasintiyi halledene kadar tekrar koruncaz yada hamile kalicam bu sikintiyi cekicem .gerci dedigin gibi doktora soyluycem hamilelik olursa ilac verir mi neyapar sorarim artik .sen kac aydir dusunuyosun cnm bebegiama olmuyo olmuyo.artık psikolojim o kadar kötüki.bebek görünce gözlerim doluyo içim gidiyo.napıcam nasıl bi yol izlicem bilmiyrum.iki kere klomen kullandım ikisindede kist oldu.Allahım büyük elbet banada verecek yavrumu.artık kendi bebeğimi sevmek istiyorum.arkadaşlarımın çoğu hatta hepsi bebekli.inanırmısın artık bebeklerini sevmeye korkuyorum (
Tabiki tatlim bosver rabbim biler neylerse guzel eyler sen korunmayi biraktiktan sonra artik gerisi allaha kalmis ne zamn tutarsa takma kafana bosver
kızlar nasılsınz napyonuz
5ini iciyosun 5i kalio hapin 5ten fazla icmek kiste sebep oluyo o yuzden o 5. Hapida ictikten sonra doktora gidiosun yumurtanin gelisimine bakio ve akabinde catlatma ignesi vuruyo..mayista adetim 1 senedir duzensiz diye doktora gittigimde pko ya rastlandi bende klomen yazdi ve catlatma ignesi vurulacagini solememisti eve gelip arastirinca doktoru aradim biz daha cocuk icin denemeye baslamadik niye bu ilaci verdiniz baska ilac istiyorum deyince oda adet duzenleyici progestan yazdi ilk once kullanmaya cesaret edemedim temmuzda kullandim bu ilaci o ay hamile kaldim Rabbime sukur..insallah en kisa zamanda tum isteyenler hamile kalir Rabbim yoklugunu aratmasin
2 yılı geçkin istiyoruz canımama olmuyo olmuyo.artık psikolojim o kadar kötüki.bebek görünce gözlerim doluyo içim gidiyo.napıcam nasıl bi yol izlicem bilmiyrum.iki kere klomen kullandım ikisindede kist oldu.Allahım büyük elbet banada verecek yavrumu.artık kendi bebeğimi sevmek istiyorum.arkadaşlarımın çoğu hatta hepsi bebekli.inanırmısın artık bebeklerini sevmeye korkuyorum (
Canm o duyguyu iyi bilirim ama sabretmemiz gerekiyor sanırım.Benim arkadaşım da 3 senedir evliydi,bir sürü gereksiz sorun yaşadı şimdi ikizi olacak.Biraz daha sabretmek gerekiyor sanırım...Kısmet işte...Ben de sabretmeyi hiç sevmiyorum ve yaşadığım her olumsuzluk canımı daha fazla sıkıyor
Kızlar serbest beta hcg 27, 2 çıkmış cinsiyet tahmini bekliyorum. ..
erkek olabılır dıe dusunuorum :)
Senin kaçtı ki canım.?bide papa diye bi değer var oda 0.913 yazıyo..
2 yılı geçkin istiyoruz canımama olmuyo olmuyo.artık psikolojim o kadar kötüki.bebek görünce gözlerim doluyo içim gidiyo.napıcam nasıl bi yol izlicem bilmiyrum.iki kere klomen kullandım ikisindede kist oldu.Allahım büyük elbet banada verecek yavrumu.artık kendi bebeğimi sevmek istiyorum.arkadaşlarımın çoğu hatta hepsi bebekli.inanırmısın artık bebeklerini sevmeye korkuyorum ([/QUOT
Sikma canini diycem ama siradan gelecek biliyorum ama cnm rabbim ne zman verceginj biliyo evet beklemekte cokzor iste bizde boyle sinaniyoruz tatlim inan bnde cok istiyorum bebek gorunce hemen kendimi hayal edihorum o psikolojiyi cok iyi anliyorum
selam kızlar nabersiniz
benim kırmızılar yolda öyle hissediyorum
bnde hala tık yok valla :18:
Cinsiyet tahmini yapan yok mu yaa
Cinsiyet tahmini yapan yok mu yaa
uzun zamandır uğramıyorum kızlar açıkcası burda aklım hep bebişte oluyorsinem cinsiyetini mi öğrenciksin insallah kızdır yada gönlünden ne geçiyorsa canım kız daha vefalı oluyor :) 16 haftadan önce söylenmiyormuş yeni karar alınmış ama bazı doktorlar söylüyor bakalım senin ki söyleyecek mi ?
Yok kuzum serbest beta hcg den cinsiyet tahmini yaoiyomus burdaki arkadaşlarım. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?