- 16 Eylül 2008
- 2.288
- 18
- 683
Kızlar serbest beta hcg 27, 2 çıkmış cinsiyet tahmini bekliyorum. ..
sonucu nezaman alcaksın canım
Vayyy ikili taramayi yaptirmissin gozunaydin canim ya cok sukur bi sorun cikmadan atlatmissin darisi bize..simdi bu oneml i olay sana hic onemli gelmemistir bak bebegin saglikli sukur esinde hayirlisiyla duzenini oturtur bian once uzme sakin kendini..demek beta hamilelik ilerledikce dusuyo ne kadar ilginc:26:
Çok şükür kuzum bi sorun sıkıntı çıkmadı. .sanırım normal beta hcg ve serbest beta hcg farklı kuzum yaa
iyi canım gözün aydın kendini strese sokup duruyodun için rahatlamıştır şimdi
ama sende bişeyler var sanki yolunda gitmeyen eşinin işi haricinde bişeymi oldu yada kötü gelişmelermi var
Ya kuzum bi günde bi gün arayıp da ya kızım naptiniz asiniz ekmeginiz paranız var mı diye aramadilar..eşimi sadece gel iş yetismiyo diye cagiriyolar eşimde ona üzülüyo bende onun o haline üzülüyorum
inş hamişsindir tatlım
sinem yavrum naber görüşemiyoruz bence prenses geliyor kız anası olcan öyle hissediyorum
2 yılı geçkin istiyoruz canımama olmuyo olmuyo.artık psikolojim o kadar kötüki.bebek görünce gözlerim doluyo içim gidiyo.napıcam nasıl bi yol izlicem bilmiyrum.iki kere klomen kullandım ikisindede kist oldu.Allahım büyük elbet banada verecek yavrumu.artık kendi bebeğimi sevmek istiyorum.arkadaşlarımın çoğu hatta hepsi bebekli.inanırmısın artık bebeklerini sevmeye korkuyorum ([/QUOT
Sikma canini diycem ama siradan gelecek biliyorum ama cnm rabbim ne zman verceginj biliyo evet beklemekte cokzor iste bizde boyle sinaniyoruz tatlim inan bnde cok istiyorum bebek gorunce hemen kendimi hayal edihorum o psikolojiyi cok iyi anliyorum
buda bizim sınavımız hayırlısı olsun
Canm o duyguyu iyi bilirim ama sabretmemiz gerekiyor sanırım.Benim arkadaşım da 3 senedir evliydi,bir sürü gereksiz sorun yaşadı şimdi ikizi olacak.Biraz daha sabretmek gerekiyor sanırım...Kısmet işte...Ben de sabretmeyi hiç sevmiyorum ve yaşadığım her olumsuzluk canımı daha fazla sıkıyor
aynen canım sabır çok acı ama meyvesi tatlı olacak inşallah.derdi veren kulunu unutmadığı için sevdiği için veriyo.ama bunu biz unutuyoruz.rabbim bu sınavı hayırlısıyla atlatmamızı nasib etsin inşallah.
Cinsiyet tahmini yapan yok mu yaa
günaydınlarrrr kuzularrr
eriğimmm hayırlı cumalar...
kızlarrr hayırlı cumalarrrr
sılammm duamızı ben genelde okuyorum ama hep unutorum buraya sölemeyi...kendim ara verdim ama yined eokuyorum zamanında bebeğim kucağıma gelsin ve sizlerin hemn kucağı dolsun diyeee
valla kuzucum bende kendim ara verdim senin gibi ama yine de okuyorum allah kabul etsin canım.. rabbim hayırlısını versin herşeyde
menfaatleri için arıyolar yani sizi düşündükleri için değil anne babada olsa herkes iyi gün dostu olmuş canım
hamileymişsin açmışsın kimin umrunda sizde onların karşısında dimdik durun ayakta ve birbirinize destek olduğunuzu gösterin herşey geçiyoda yapılanlar hafızada yerini alıyo yüzlerine bakınca direk aklına geliyo
takma üzülme dicem çok kılişe olucak yinede bebeğini düşün Allah korusun bişey olsa ömürboyu vicdan azabı çekersin kimse bebeğinden değerli değil buna eşinde dahil kaldıki ailesi
kızın olcak senin bebeğim bnm içime öle doğuyo ne zaman belli olcak
Gecenin yarısı ya da üçte birlik bölümü geçince, Allahu Teâlâ dünya semasına iner ve: Yok mu Benden (bir şeyler) isteyen, Bende ona vereyim?, Yok mu Bana dua eden, Ben de icabet edeyim?, Yok mu Benden mağfiret isteyen, Ben de mağfiret edeyim? diye buyurur. Bu durum sabah vaktinin doğmasına kadar da devam eder.
günaydın hayırlı cumalar kızlar ben bu mübarek gecede ellerimi açtım rabbimden meleğimi istedim sizlerinde melekleri biran önce rabbimden göbişlerinize gelsin . O ki yeri gögü yarattı onun için zor yoktur onun için imkansız yoktur umudunuzu hiç yitirmeyin dualarım sizinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?