Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ayy bilemedimki canım yaa nette erkek diyo çin takviminde kız çıkıyo :) sağlıklı sıhhatli aklı fikri yerinde eli ayağı düzgün olsunda erkek kız farketmez artık.. hayırlı cumalar

bebeğimm nolduuu seni bu kadar sinirlendirecekkk

günaydın hatunlar..doktordan geldik biz doktor risk görünmüyo ama gelişimi hakkında şuan bişey diyemem dedi..kan ve idrar sonuçları temiz çıkmış..1ay sonra 3lü tarama için çağırdı..
hayırlı cumalar

ayy hadiii çok sevindimm bebeğim..inşi herşeyin normal gider...

kuzum eşim pazartesi öğlen işi bıraktı geldi..o günden beri sadece selçuk dükkana gelsin diye telefonlar geldi..
paranız aşınız ekmeğiniz var mı diye bi kere aramadılar beni..

ulenn nasıl sinir oluyorummm yaa ben bu erkek ailelerineee
kuzum sen takma kafana bunları şimdi tamammı..zamanı gelince sende onlara sormazsın nasılsınız diye
bunlar para ile değil sıra ile..
o karnındaki torununu bile düşünmüyorlarsa sen onları hiç düşünmee boşver...ben
benim kv dede geçen diyorki para biriktirinnnde ev alın...ulennn düğüne 5 kuruş yardım etseydinde bizi bu borca sokmasaydın..
biz ayı çıkaramıyoruz..cebimizde yeri geliyor 1 tl oluyor..kadın para biriktirin diyor..
Allah herkesin gönlüne göre versinnn şu mübarek cuma gününde...

günaydın kızlarrr benide alın aranızaaa
bişey sorucam size ne zaman gebelik testi yaptığımda ksin sonuç alırım. eylül 29 unda ilişki oldu geçen ayın 9 unda son reglim..
çok heyecanlıyımda bekleyemicemmm

gözünaydın canım cok sevindim darısı başımıza artık :)))

canım gebelik testi genelde adet geçince belli oluyor..
ama daha öncesinde öğrenmek istersen adetine 4-5 gün kala kan testinse kesin sonucu alırsın bebişimmm

amin bitanem amin..o yüzden kaç gündür giremiyorum buraya..ya eşim hep evdeydi yada beraber dışardaydık öyle gezdik ne iş yapabilirz diye.kaç gündür telefon ediyolar eşime sabah hadi dükkana gel iş yetişmesi lazım diye..inan acayip soğuttular kendilerinden..
yavrum hepsi aynı bunların ya biri birinden değişik değil..benm k.v. her fırsatta baban düğün borcu ödüyo diyo..ama oğluna telefon yiğenine net li tv aldı..bayramdan sonrada oğluna araba alacak..söylenecek çok laf var ama saygıdan susuyorum..

canım gebelik testi genelde adet geçince belli oluyor..
ama daha öncesinde öğrenmek istersen adetine 4-5 gün kala kan testinse kesin sonucu alırsın bebişimmm

iş yerinden izin almam çok zor canım yaa bizde izin aldınmı mecbur tam gün oluyo şehire uzağız çünkü otobüsle gelmekte çok zor.
mecbur 1 hafta daha beklicem o zaman :18:

aramıza hoşgeldin canım..
29eylül benim doğum günüm :) biraz bekle canım istersen test için..yada kan aldır istersen adetine son 3-4gün kala

iş yerinden izin almam çok zor canım yaa bizde izin aldınmı mecbur tam gün oluyo şehire uzağız çünkü otobüsle gelmekte çok zor.
mecbur 1 hafta daha beklicem o zaman :18:

kuzum adete 3-4 gün kala gebelik testi yap bakalım..birçok kiside doğru sonuç veriyor..cute 4 gün kala öğrenmiştir gebelik testinde..
2 tl bişi zaten al yap..

başta kendilerini iyi gösteriyolar sonradan sonraya çıkıyo kokusu bitanem..

aramıza hoşgeldin canım..
29eylül benim doğum günüm :) biraz bekle canım istersen test için..yada kan aldır istersen adetine son 3-4gün kala
öylemi canım bizimde evlilik yıldönümümüzzz
kuzum adete 3-4 gün kala gebelik testi yap bakalım..birçok kiside doğru sonuç veriyor..cute 4 gün kala öğrenmiştir gebelik testinde..
2 tl bişi zaten al yap..

aynen yaa ben yine de bi şansımı deniyim bakalım ne olucak hafta sonu yapıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…