burda alışveriş yapacak yerden çok ne var:)) iyi yapmışsın tatlım valla ben merkezdeyim pazar çıkıp gezecem bende:))
evet çok haklısın bizim akrabamızın çogu kayseriye alışveriş için geliyolar inanılmaz ama gerçek :).. oh çık gez dolaş canım yha alışveriş gerçektende çok iyi geliyo
seesozden arkadaşım nasılsın? tahlil yaptın mı meraktan ölcem
Canım benim günaydın valla bilmiyorum kanı gönderdim sonuç bekliyorum bu gün ki idrar daha az silik çıktı sanmıyorum ama rabbim hayırlısını versin.çok istiyorum ama belki de hayırlısı şimdi değildir.sonuç çıksın yazacağım:)) sen nasılsın tatlım???
Tünaydın kızlar,
Seesözdencim bugün kan testi yaptırcaksın değil mi? İnşaallah değer yükselmiştir canım, bizi merakta bırakma.
Kızlar ya ben bu ay da hamile kalamadım galiba, vücudumda hiçbir belirti yok, göğüslerim ağrıyordu ilk defa, o da geçti... Heralde yine bidahaki aylara kaldımm :) Gerçi daha batıma çok var ama
merhaba hanımlar..bu ay bende hamilelik bekliyorum..benide alın aranıza
ayy hadi inşallah ya nasıl merak ediyorum valla anlatamam:)) bende iyiyim tatlım sonucun çıksın daha iyi olacam:))
Kızlar geçen hafta hamile olmadığımı yazmıştım ya ...adet söktürücü de içtim ama hala adet olmadım.... :S
Deli kız kendini unuttunAllah'tan umut kesilmez deyip bi umut beklemedeyiz:)) burada hava çok soğuk Kayseri'mde nasıl havalar??
canım bi doktorunu ara veya hastaneye git bi kontrollerini yaptır
evet sana katılıyorum iyi geliyor:))) yaşın kaç?
20 yasındayım SEn?
ya başka bi topikte başka arkadaşlarla konuştum kiminde geç döllenme olmuş ... ve çok sonra hamile olduğu ortaya çıkmış..
ben pazartesiye kadaR BEKLEYİP ÖYLE GİTMEİ DÜŞÜNÜORUM CANIM
maşallah yani kadınaayy hadi bakalım inşallah olmazsın şöyle 9 ay :))
Genç anne olmak isteyenlerdeniz inşallah allahım isteyen herkeze mis kokulu en çok annesine biraz da babasına benzeyen sağlıklı huzurlu uslu minik parmaklı bebişler nasip etsin :)) ..Bat ne zaman ?21 yaşındayım bende
amınnn canım ama sendeee lutfen olma sende yarın tamammı tek basıma hamıle kalmak ıstemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?