Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
burda alışveriş yapacak yerden çok ne var:)) iyi yapmışsın tatlım valla ben merkezdeyim pazar çıkıp gezecem bende:))

evet çok haklısın bizim akrabamızın çogu kayseriye alışveriş için geliyolar inanılmaz ama gerçek :).. oh çık gez dolaş canım yha alışveriş gerçektende çok iyi geliyo

seesozden arkadaşım nasılsın? tahlil yaptın mı meraktan ölcem

evet çok haklısın bizim akrabamızın çogu kayseriye alışveriş için geliyolar inanılmaz ama gerçek :).. oh çık gez dolaş canım yha alışveriş gerçektende çok iyi geliyo

evet sana katılıyorum iyi geliyor:))) yaşın kaç?

seesozden arkadaşım nasılsın? tahlil yaptın mı meraktan ölcem

Canım benim günaydın valla bilmiyorum kanı gönderdim sonuç bekliyorum bu gün ki idrar daha az silik çıktı sanmıyorum ama rabbim hayırlısını versin.çok istiyorum ama belki de hayırlısı şimdi değildir.sonuç çıksın yazacağım:)) sen nasılsın tatlım???

merhaba hanımlar..bu ay bende hamilelik bekliyorum..benide alın aranıza

ayy hadi inşallah ya nasıl merak ediyorum valla anlatamam:)) bende iyiyim tatlım sonucun çıksın daha iyi olacam:))

Canım kan gönderdim sonuç bekliyorum inşallah yükselmiştir.. Adette olmadım.walla herkese tavsiyem adet gününüz geçmediyse tahlil yapmayın yaptırmayın.bu iş çok böyle çok stresli oluyor.

Kızlar geçen hafta hamile olmadığımı yazmıştım ya ...adet söktürücü de içtim ama hala adet olmadım.... :S

ayy hadi inşallah ya nasıl merak ediyorum valla anlatamam:)) bende iyiyim tatlım sonucun çıksın daha iyi olacam:))

Deli kız kendini unuttun Allah'tan umut kesilmez deyip bi umut beklemedeyiz:)) burada hava çok soğuk Kayseri'mde nasıl havalar??

Deli kız kendini unuttun Allah'tan umut kesilmez deyip bi umut beklemedeyiz:)) burada hava çok soğuk Kayseri'mde nasıl havalar??

aman yarın belli olacak nede olsa:)) itiraf etmek gerekirse düşünmemeye çalışıyorum:)) burda da güneş var ama hava karışıyo çok baskın

canım bi doktorunu ara veya hastaneye git bi kontrollerini yaptır

ya başka bi topikte başka arkadaşlarla konuştum kiminde geç döllenme olmuş ... ve çok sonra hamile olduğu ortaya çıkmış..

ben pazartesiye kadaR BEKLEYİP ÖYLE GİTMEİ DÜŞÜNÜORUM CANIM

ya başka bi topikte başka arkadaşlarla konuştum kiminde geç döllenme olmuş ... ve çok sonra hamile olduğu ortaya çıkmış..

ben pazartesiye kadaR BEKLEYİP ÖYLE GİTMEİ DÜŞÜNÜORUM CANIM

hayırlısı olsun tatlım o kişiden kişiye değişir. beklemek istiyorsan sen bilirsin tatlım

21 yaşındayım bende
Genç anne olmak isteyenlerdeniz inşallah allahım isteyen herkeze mis kokulu en çok annesine biraz da babasına benzeyen sağlıklı huzurlu uslu minik parmaklı bebişler nasip etsin :)) ..Bat ne zaman ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…