ayyy o göbişini yesinler seninaman aman allah nazarlardan korusun sağlıklı bi şekilde doğsun, büyüsün ve hayırlı bi evlat olsun inşallah...
evet canım ben de kullanıyorum
Amin canim tesekur ederim guzelim benimmm :))
kızlar merhaba
bizde korunmayı bıraktık bu ay bakalım ne zaman nasip olucak bebiş
buarada korunmayı bırakan ve hamilelik bekleyen herkese folik asit tavsiye ediyorum
benim doktorumda hamilelik düşünmeye başladığın zaman içmeye başla dedi
hem vücudu gebeliğe hazırlıomuş hemde bebişin ilk gelişim esnasında çok faydalıymış sinir sistemine falan
Yerim seni canim benimm
mrb hoş geldin inşallah en kısa zamanda hamiş kalırsın:)) ilk bebiş mi olacak?
evet canım nasip olursa ilk
ama çalışmalara başlayınca bi tuhaf oldum iş ciddiye bindi ya
karnında bi canlı taşıcak olma psikolojisi garipmiş
konunun başlarını okudum biras ama test yaptınmı naptın çalışmalar nasıl gidio ???
Tünaydın kızlar,
Seesözdencim bugün kan testi yaptırcaksın değil mi? İnşaallah değer yükselmiştir canım, bizi merakta bırakma.
Kızlar ya ben bu ay da hamile kalamadım galiba, vücudumda hiçbir belirti yok, göğüslerim ağrıyordu ilk defa, o da geçti... Heralde yine bidahaki aylara kaldımm :) Gerçi daha batıma çok var ama
inşallah canım bende bazen bunu düşünüyorum da kendimi kaybediyorum:)) valla yarın regl günüm ama bi belirtim yok adet belirtilerim dışında
olsun canım herkeste birebir belirti yaşıcak diye bişey yokya
eşimin bi akrabası var karısıyla muhabbet ettik bikaç kez
kadın hamile olduğunu 3 aylıkken öğrenio düşünebiliomusun
adeti az da olsa gelmiş falan şok yaşamıştım
benimde bugün adet günüm ama olmadım henüz
mrb tatlım nasılsın? evet daha zamanın var pozitif düşün güzelim ya
geçenler 3 gün aralıksız bel ağrısı çektim canım şimdi de kasıklarımda var bi ağrı şişlik gibi sızı gibi sancı gibi garip bişey...inşallah vardır bebişim
canım konya-karaman dayım ..Bende gurbetteyim canim belcikadan sen nerdensn ?
İyiyim canım, sen nasılsın? Pozitif düşünmeye çalışayım bari evet :) Geçen ay hamile olmadığım halde bir sürü belirti vardı :) Bu ay neden böyle olduysa artık
Kayserili değilim ama 17 sene ailemle ordaydım.. kayserili oldum desem yeri :)babamın iş nedeniyle oraya gelmiştik iyikide gelmişiz ben çok sevdim kayseriyi.. 3 hafta önce iznimizde kayserideydik havasını özlemişimKayserilisin yani ne güzel bende kayserideyim
Kayserili değilim ama 17 sene ailemle ordaydım.. kayserili oldum desem yeri :)babamın iş nedeniyle oraya gelmiştik iyikide gelmişiz ben çok sevdim kayseriyi.. 3 hafta önce iznimizde kayserideydik havasını özlemişimne güzel benim yerime de havasını içine bol bol çek olur mu
ooo gezmem mi yha ben karamandayım şuan karamanda magza die bi kavram olusmamış malesef alışveriş yapamıodum ne zmandır deli gbi gezdim :) onun dışında ailemi çok özlemişim 17 gün filan kaldım bana her yönden çok iyi geldihmmm anladım canım Kayserili olmuşsun sen:)) iyi gezdin mi bari? tabiki çekerim canım sen yeter ki iste:)
ooo gezmem mi yha ben karamandayım şuan karamanda magza die bi kavram olusmamış malesef alışveriş yapamıodum ne zmandır deli gbi gezdim :) onun dışında ailemi çok özlemişim 17 gün filan kaldım bana her yönden çok iyi geldi...Sen kayseri nin neresinde oturuyosun canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?