Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mrb hoş geldin inşallah en kısa zamanda hamiş kalırsın:)) ilk bebiş mi olacak?

mrb hoş geldin inşallah en kısa zamanda hamiş kalırsın:)) ilk bebiş mi olacak?

evet canım nasip olursa ilk
ama çalışmalara başlayınca bi tuhaf oldum iş ciddiye bindi ya
karnında bi canlı taşıcak olma psikolojisi garipmiş

konunun başlarını okudum biras ama test yaptınmı naptın çalışmalar nasıl gidio ???

Tünaydın kızlar,

Seesözdencim bugün kan testi yaptırcaksın değil mi? İnşaallah değer yükselmiştir canım, bizi merakta bırakma.

Kızlar ya ben bu ay da hamile kalamadım galiba, vücudumda hiçbir belirti yok, göğüslerim ağrıyordu ilk defa, o da geçti... Heralde yine bidahaki aylara kaldımm :) Gerçi daha batıma çok var ama

inşallah canım bende bazen bunu düşünüyorum da kendimi kaybediyorum:)) valla yarın regl günüm ama bi belirtim yok adet belirtilerim dışında

mrb tatlım nasılsın? evet daha zamanın var pozitif düşün güzelim ya

inşallah canım bende bazen bunu düşünüyorum da kendimi kaybediyorum:)) valla yarın regl günüm ama bi belirtim yok adet belirtilerim dışında

olsun canım herkeste birebir belirti yaşıcak diye bişey yokya
eşimin bi akrabası var karısıyla muhabbet ettik bikaç kez
kadın hamile olduğunu 3 aylıkken öğrenio düşünebiliomusun
adeti az da olsa gelmiş falan şok yaşamıştım

benimde bugün adet günüm ama olmadım henüz

maşallah yani kadına ayy hadi bakalım inşallah olmazsın şöyle 9 ay :))

mrb tatlım nasılsın? evet daha zamanın var pozitif düşün güzelim ya

İyiyim canım, sen nasılsın? Pozitif düşünmeye çalışayım bari evet :) Geçen ay hamile olmadığım halde bir sürü belirti vardı :) Bu ay neden böyle olduysa artık

geçenler 3 gün aralıksız bel ağrısı çektim canım şimdi de kasıklarımda var bi ağrı şişlik gibi sızı gibi sancı gibi garip bişey...inşallah vardır bebişim

Benimde bire bir aynı valla
Dün kuaföre ağdaya gittim,afedersin bikini bölgesi için kasıklarımın üzerine dokunulduğu anda ağrıyordu , yani şişliği başkası dokunduğunda bile hissettim

İyiyim canım, sen nasılsın? Pozitif düşünmeye çalışayım bari evet :) Geçen ay hamile olmadığım halde bir sürü belirti vardı :) Bu ay neden böyle olduysa artık

valla en çok belirtiler kafa karıştırıyor. benimde adet belirtileri var yarın öğle gibi belli olur benimki

Kayserilisin yani ne güzel bende kayserideyim
Kayserili değilim ama 17 sene ailemle ordaydım.. kayserili oldum desem yeri :)babamın iş nedeniyle oraya gelmiştik iyikide gelmişiz ben çok sevdim kayseriyi.. 3 hafta önce iznimizde kayserideydik havasını özlemişim ne güzel benim yerime de havasını içine bol bol çek olur mu

hmmm anladım canım Kayserili olmuşsun sen:)) iyi gezdin mi bari? tabiki çekerim canım sen yeter ki iste:)

hmmm anladım canım Kayserili olmuşsun sen:)) iyi gezdin mi bari? tabiki çekerim canım sen yeter ki iste:)
ooo gezmem mi yha ben karamandayım şuan karamanda magza die bi kavram olusmamış malesef alışveriş yapamıodum ne zmandır deli gbi gezdim :) onun dışında ailemi çok özlemişim 17 gün filan kaldım bana her yönden çok iyi geldi ...Sen kayseri nin neresinde oturuyosun canım ?

burda alışveriş yapacak yerden çok ne var:)) iyi yapmışsın tatlım valla ben merkezdeyim pazar çıkıp gezecem bende:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…