Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
24 nisan canım ...
test yapmamak için kendimi zor tutuyorum valla

sakın yapma canım ben yaptım öyle bi aptallık idrar testi yaptım ama batıma 1 hafta vardı...üzüldüm çok.adetinin gecikmesini bekle sonrasında da kan testi yap az kalmış canım sık dişini aynı durumdayız gerçi benim biraz umudum kırıldı ama neyse..

Gunaydiiinnnn canim benim nasilsin bakalim orda havalar nasil

iyiyiim güzelim sen nasılsın? valla güneşli ama baskın bi hava var her an değişecek gibi:)) orda havalar nasıl tatlım

Son düzenleme:

Valla sabretmeye çalışıyorum canım benim :)
Senin umudun niye kırıldı ki? Senin batın ne zaman?

canım hadi bakalım inşallah hamişsindir de o haberi senden duyarız

saraykedisi arkadaşım nasılsın ya unuttun mu bizi

Hersey cok guzel canim insallah hic bisey olmadan kucagimiza aliriz. Cok guzel bi duygu pantolonumun onu kapanmiyor ehheh:))

ayyy o göbişini yesinler senin aman aman allah nazarlardan korusun sağlıklı bi şekilde doğsun, büyüsün ve hayırlı bi evlat olsun inşallah...

İdrar testinde bat günü geçince çıkıyor be canım,üzülme belkide hamişsindir ; yani inşallah
Peki reglden farklı belirtilerin var mı?

geçenler 3 gün aralıksız bel ağrısı çektim canım şimdi de kasıklarımda var bi ağrı şişlik gibi sızı gibi sancı gibi garip bişey...inşallah vardır bebişim

kızlar merhaba
bizde korunmayı bıraktık bu ay bakalım ne zaman nasip olucak bebiş
buarada korunmayı bırakan ve hamilelik bekleyen herkese folik asit tavsiye ediyorum
benim doktorumda hamilelik düşünmeye başladığın zaman içmeye başla dedi
hem vücudu gebeliğe hazırlıomuş hemde bebişin ilk gelişim esnasında çok faydalıymış sinir sistemine falan

evet canım ben de kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…