Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar yağmur başladı burda bide gök gürültüsü var ben çok korkarım gök gürültüsünden(

değiştirdim canım da hiç bişey anlamadım ben yahu

:) gülüyom bende inan deli gibi hasta oldum leynn gülün

ya psikolojik midir nedir mide bulantısı vardı baş dönmesi vardı ya şaşmaz gelirdi 3 gün kadar gecikti tutmadıı yine hep kocamın yüzünden :) sinir ediyo beni çocuk mu kalır insanda valla kocamada söledim böle töbe töbe , rahimdeki değişimler filan vardı düşürttü benim çocukumu pufff

kız alemsin valla haa gülim bariii haha ha

ya ben çok ümitlenmiştim neyse sağlık olsun bitanem diğer aya inşallah üzülme

Bebeğim başta bende ümitlenmiştim ama sonra yok dedim değilim.hayırlısı olsun olmadığını görünce garip bi şekilde içim rahatladı:))) bakalım şimdi artığın doktor zamanı.bu ay eşiyle birlikte doktora bi gidip ikimizinde bir problemi olmadığını öğrendiğimizde içimiz rahat olur inşallah rahatlıkta bebiş olarak geri döner bize

evet canım Allahtan hayırlısını dileyelim inşallah şu tahlilleri de yaptırdıktan sonra rahatlarsın bitanem ya. bende yaptırdıktan sonra çok rahatladım valla

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldim nasılsınız? hepnizi özledm ya ne var ne yok bakalm 38 s cm benm bat 5 mayıs bebegm boş kalmış bu ay pek bakamamdm buraya:)

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldim nasılsınız? hepnizi özledm ya ne var ne yok bakalm 38 s cm benm bat 5 mayıs bebegm boş kalmış bu ay pek bakamamdm buraya:)

ooooooooooooo kimleri görüyorum hoş geldin canım nasılsın? evet boş kalmıştı yazayım hemen:))

bende iyiyim canım sağol. ne var ne yok unuttun valla kız bizi:))

yok canım ya unutrmuyum yazmıstm ya sana nişan msfr derken mahvldk smdide adapazarna kız istmeye gtcez flan hepsi sıkıştı ardndan kardsm askere gdyo mayısta ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy çok çalışmm lazm çokkkkkkkkkkkkk.....

sözümü geri aldım kızzz:))))))))))))) bence de çoook çalışman lazım güzelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…