Kızlar sonucum çıktı 3.3yani hamile değilim.salık olsun vardır bunda da bir hayır.
kızlar ya adet mi oldum anlamadım sen en iyisi benim baatı 18 yazzın bune beaa öfff sıkıldımmm
değiştir değiştiir
sendede çalışmalarda var demekki ohh ne güsel erken başladınız
değiştirdim canım da hiç bişey anlamadım ben yahu
:) gülüyom bende inan deli gibi hasta oldum leynn gülün
ya psikolojik midir nedir mide bulantısı vardı baş dönmesi vardı ya şaşmaz gelirdi 3 gün kadar gecikti tutmadıı yine hep kocamın yüzünden :) sinir ediyo beni çocuk mu kalır insanda valla kocamada söledim böle töbe töbe , rahimdeki değişimler filan vardı düşürttü benim çocukumu pufff
ya ben çok ümitlenmiştimneyse sağlık olsun bitanem diğer aya inşallah üzülme
Bebeğim başta bende ümitlenmiştim ama sonra yok dedim değilim.hayırlısı olsun olmadığını görünce garip bi şekilde içim rahatladı:))) bakalım şimdi artığın doktor zamanı.bu ay eşiyle birlikte doktora bi gidip ikimizinde bir problemi olmadığını öğrendiğimizde içimiz rahat olur inşallah rahatlıkta bebiş olarak geri döner bize
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldim nasılsınız? hepnizi özledm ya ne var ne yok bakalm 38 s cm benm bat 5 mayıs bebegm boş kalmış bu ay pek bakamamdm buraya:)
iim canım saol sen nasılsın? gördümde yazıyım ddm bnde br benm boş kalmışooooooooooooo kimleri görüyorum hoş geldin canım nasılsın? evet boş kalmıştı yazayım hemen:))
iim canım saol sen nasılsın? gördümde yazıyım ddm bnde br benm boş kalmış
bende iyiyim canım sağol. ne var ne yok unuttun valla kız bizi:))
yok canım ya unutrmuyum yazmıstm ya sana nişan msfr derken mahvldk smdide adapazarna kız istmeye gtcez flan hepsi sıkıştı ardndan kardsm askere gdyo mayısta ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy çok çalışmm lazm çokkkkkkkkkkkkk.....
sözümü geri aldım kızzz:))))))))))))) bence de çoook çalışman lazım güzelim
canımcım elin değmişken listeye beni de ekleyiveryaş 22....bat 23nisan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?