kızlarrr süper haberlerle geldimmmmmmmmmpko denen birşey kalmamış tertemiz çıktı...ayriyetenn büyük bir yumurtam var yumurtluyormuşum ve rahim duvarım kalınlaşmış..asistanımız gebe olmadığına eminmisin dedi..bende evet adetim yeni bitti..bu adete yakın dönemde yada hamilelik başında olur...adet gününü bekleyelim..adet olursan tekrar bakalımm dedi..
hamile olabilirmiyim dedim..adet görmüşsün büyük ihtimalle değilsin ama bu durumda hamile olanlarıda gördüm dedi..yada vücudun kendini hazırlıyor artık bunun işareti dedi..çok sevindimmm
kızlarrr süper haberlerle geldimmmmmmmmmpko denen birşey kalmamış tertemiz çıktı...ayriyetenn büyük bir yumurtam var yumurtluyormuşum ve rahim duvarım kalınlaşmış..asistanımız gebe olmadığına eminmisin dedi..bende evet adetim yeni bitti..bu adete yakın dönemde yada hamilelik başında olur...adet gününü bekleyelim..adet olursan tekrar bakalımm dedi..
hamile olabilirmiyim dedim..adet görmüşsün büyük ihtimalle değilsin ama bu durumda hamile olanlarıda gördüm dedi..yada vücudun kendini hazırlıyor artık bunun işareti dedi..çok sevindimmm
günaydın kuzulaaar
canımmm çk sevindim inşallah olacak en yakın zamanda :) sen yine de çalış bugünlerde belki erken yumurtluyorsundur :)
günaydın canımmm.. hoşgeldiniiiizz
günaydın canımm hoşbulduk nasılsınız bakalım anne bebiş?
iyiyiz canım ikili taramamızı yaptırdık risk görünmüyo dediler..ama baş dönmesi mide bulantısı hala devam ediyo :S
sende nasıl gidiyo?nasıl bebişinn
iyi iyi maşallah :))) seni yoracak bebişin belli.. ikili taramada FB hcg sonucun ne çıktı ???
ben de iyi gidiyo 2 gündür kasıklarım karın tarafım yırtılacak gibi ağrıyo..sanırım kazı çalışmaları iyiden iyiye başladı :)))))
onun dışında mide bulantım falan olmadı hiç
aman aman maşallah olmasın kuzum..
evet canım sorma beni baya baya yoracak bu nazlı bebiş :)
27.2 çıktı kuzum netten baktım erkek çktı ama çin takvmi kız diyo
fb hcg ye çok inanmıştım başta ama şimdi biçok yerde de doğru olmadığını okumaya başladım...
benim içimde de senin kızın olacakmış gibi bir his var :) bakalım bekleyelim ve görelim
Kızlar hepinize hayırlı cumalar:))hepinizi çok seviyorum hepinîzden bu mübarek günde dua bekliyorum inş
hoşgeldinn canım hayırlı cumalar..
Nasılsın tatlım?
çok şükür canım sen nasılsın?
Bende iyiyim canım sonuçlar iyi çıkmış çok sevindim:)
Kızlar hepinize hayırlı cumalar:))hepinizi çok seviyorum hepinîzden bu mübarek günde dua bekliyorum inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?