Cok guzel de degisik bisey bugun cok gucllu hissettim korktum biraz :)))
Yarın evlilik yıldönümüm biri çıkıpta durun siz hamilesiniz deseya. Tamam öyle olmasada test yapsamda hamile çıksam ya
hadi bakalım hayırlı olsun cnım inşallah güzel haberler verirsin..yaş kaç? kaçıncı denemeniz?
hayal gücünüze hayran kaldım doğrusubat ne zaman?
daha nice nice seneler bebişlerinizle kutlayın inşallah evlilik yıldönümünüzü..
ben hiç iyi değilim arkadşlar üstümde inanılmmaz bi ağırlık var biraz uyuyaym snra gelirim
bende aranıza katılabilirmiyim :s
günaydın kızlarrr benide alın aranızaaa
bişey sorucam size ne zaman gebelik testi yaptığımda ksin sonuç alırım. eylül 29 unda ilişki oldu geçen ayın 9 unda son reglim..
çok heyecanlıyımda bekleyemicemmm
kızlarrr süper haberlerle geldimmmmmmmmmpko denen birşey kalmamış tertemiz çıktı...ayriyetenn büyük bir yumurtam var yumurtluyormuşum ve rahim duvarım kalınlaşmış..asistanımız gebe olmadığına eminmisin dedi..bende evet adetim yeni bitti..bu adete yakın dönemde yada hamilelik başında olur...adet gününü bekleyelim..adet olursan tekrar bakalımm dedi..
hamile olabilirmiyim dedim..adet görmüşsün büyük ihtimalle değilsin ama bu durumda hamile olanlarıda gördüm dedi..yada vücudun kendini hazırlıyor artık bunun işareti dedi..çok sevindimmm
ben bugün idrar testi yaptım kızlardayanamadım Bat'ı beklemeden yaptım tabii sonuç negatif ilk denememiz bizim aslında üzülmem demiştim ama ne yalan söyleyeyim üzüldüm belki daha erken diye ama Bat'a 3 gün kala en azından silik bi çizgi görenler var :26:
kızlar ben adetimin 6. günündeyim ama sadece bir gün adet gördüm diğer günler hep leke şeklinde geldi hamile olma gibi bir ihtimal var mıdır?
kızlar ben adetimin 6. günündeyim ama sadece bir gün adet gördüm diğer günler hep leke şeklinde geldi hamile olma gibi bir ihtimal var mıdır?
canım üstüne görme gibi olabilirsin..
bir test yap bence...
adetimin 6. günündeyimEki Görüntüle 822894 yumurtlama testim
olabilir valla bitanem üstüne görmüş olabilirsin bence kendini çok kaptırmadan git bi kan ver aklında kalmasın
kız bu gebelik testi degilmi nasıl yumurtlama testi oluyo
bu yumurtlama testi canım ben de görünce şaşırdm ama böyleymiş lh yazıyor ucunda
ilk defa görüyorum böyle yumurtlama testinigebelik testi gibi idrarla yapıyosun heralde fiyatı ne canım hergün yapıyomusun
internetten aldım canım 27 lira mıydı neydi içinde 26 tane yumurtlama 2 tane de gebelik testi var..yok canım bunu ilk idrarla yapmıyorsun adetin bittiği gün başlıyorsun yapmaya
hımm değişikmiş benimde bata 3 gün kaldı bu ay bişey çıkmaz ama yinede sabırsızlanıyorum gidip test almak geliyor içimden eczane kapımın önünde
adetimin 6. günündeyimEki Görüntüle 822894 yumurtlama testim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?