Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yarın evlilik yıldönümüm biri çıkıpta durun siz hamilesiniz deseya. Tamam öyle olmasada test yapsamda hamile çıksam ya

Yarın evlilik yıldönümüm biri çıkıpta durun siz hamilesiniz deseya. Tamam öyle olmasada test yapsamda hamile çıksam ya

hayal gücünüze hayran kaldım doğrusu bat ne zaman?
daha nice nice seneler bebişlerinizle kutlayın inşallah evlilik yıldönümünüzü..

hadi bakalım hayırlı olsun cnım inşallah güzel haberler verirsin..yaş kaç? kaçıncı denemeniz?

inşşşş yarım saat kaldı ama heycandan delircem
eşim 27 ben 25 yaşındayım 2 yıllık evliyiz 2 yıldır çocuk istiyoruz

ben hiç iyi değilim arkadşlar üstümde inanılmmaz bi ağırlık var biraz uyuyaym snra gelirim

kızlar ben adetimin 6. günündeyim ama sadece bir gün adet gördüm diğer günler hep leke şeklinde geldi hamile olma gibi bir ihtimal var mıdır?

selam kızlarrr nasılsınız hayırlı cumalar hepinize

bende aranıza katılabilirmiyim :s

hosgeldin canım gel katıl tabiii

sende hosgeldin canım sabırsızız bakıyorum

aaa isyancım bu çok güzel bi haber hadi bakalım bol bol çalışma vakti

ahh be mandalina biraz acele etmişsin kuzum dayanamadın dimi kıyamam umutsuzluğa kapılma hemen daha ilk ayın önümüzdeki ay gelir inş bebişin inş

kızlar ben adetimin 6. günündeyim ama sadece bir gün adet gördüm diğer günler hep leke şeklinde geldi hamile olma gibi bir ihtimal var mıdır?

canım üstüne görme gibi olabilirsin..
bir test yap bence...

olabilir valla bitanem üstüne görmüş olabilirsin bence kendini çok kaptırmadan git bi kan ver aklında kalmasın

olabilir valla bitanem üstüne görmüş olabilirsin bence kendini çok kaptırmadan git bi kan ver aklında kalmasın

ne bileyim yaa hiç kan vermek gelmiyor içimden yarın ilk idrarla gebelik testi yapacağım bakalım ona göre değerlendiririz canım

bu yumurtlama testi canım ben de görünce şaşırdm ama böyleymiş lh yazıyor ucunda

ilk defa görüyorum böyle yumurtlama testini gebelik testi gibi idrarla yapıyosun heralde fiyatı ne canım hergün yapıyomusun

ilk defa görüyorum böyle yumurtlama testini gebelik testi gibi idrarla yapıyosun heralde fiyatı ne canım hergün yapıyomusun

internetten aldım canım 27 lira mıydı neydi içinde 26 tane yumurtlama 2 tane de gebelik testi var..yok canım bunu ilk idrarla yapmıyorsun adetin bittiği gün başlıyorsun yapmaya

internetten aldım canım 27 lira mıydı neydi içinde 26 tane yumurtlama 2 tane de gebelik testi var..yok canım bunu ilk idrarla yapmıyorsun adetin bittiği gün başlıyorsun yapmaya

hımm değişikmiş benimde bata 3 gün kaldı bu ay bişey çıkmaz ama yinede sabırsızlanıyorum gidip test almak geliyor içimden eczane kapımın önünde

hımm değişikmiş benimde bata 3 gün kaldı bu ay bişey çıkmaz ama yinede sabırsızlanıyorum gidip test almak geliyor içimden eczane kapımın önünde

:))az kalmış senin bata hiç belli olmaz canım beklemediğin an gelir bebiş ama adet gününde yap bence test şimdi varsa da çıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…